arkadaşlar uzn zamandır yazamıyorum neler oldu neler nerden başlasamki bebişim hasataneden çıktıktan sonra bir ay sonra rizeye annemlerin yanına geldik tatil ramazan bayramında rizedeydik aradım kayınvaldemi telefonu yüzüme kapadı bir ay sonra eve gittiğimizde zaten hiç uğramadı evlerimiz çok yakın böle işte ve kurban bayramına bir hafta kala ben bi komşuya gittim bana dediki arıyımmı kayınvaldeni gelsin diye ara dedim oda aradı gel işim var diye benim orda olduğumu söylemedi geldi kızımı eylülü kucağına aldı ağladı ve konuları açtı bende dedimki ben artık o konuları konuşmaları duymak istemiyorum kapatalım dedim böle eşimie bir hafta yalvardım bayramda gidelim diye gittik ve kovulduk....bizim işlerimiz biraz bozuldu ben rizeye geldim eşimde arkadaşının yanında kalcaktı babası burda kal demiş bir amca var o konuştu onlarla babasıda burda kal dedi işte....devamını sonra anlatırım kızım uyandıda:)
ama herkeze anlatıyo yalan dolan çok yakında uzak bir yere taşıncaz en azından duymam rahat olurum dimi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?