Kayınvaldemin sorunu var benle ama çözemiyorum..

yanlış yaptığımı düşünmüyorum doğurmadan önce öle bi konu yoktu bile ama her zaman hastaydılar nemden hasta oluyolar birazda pisikolajik onların bana gelmiyo bana yakın komşu var ona gidiyo komşu bana gelcekti ben ordaydım demiş ama alakası yok aman gelmesin tanısan kaynanamı anlardın benim annem rizeden kalktı geldi düşünün annem yanımda gelmedi artık düşünmüyorum onu ya çok yakın oturuyoruz taşıncaz burdan ev bakıyoruz inanın evden çıkmıyom bişey duymıyım diye bi hastaneye gidiyom..herneyse bebeğim iyi oluyo çok mutluyum kayınvaldem parayı düşünen biridir çok cimri ağzından para düşmez offf neysee...

cıkmadı henüz canım bir haftadır hastanedeyim o yüzden giremiyorum besliyorum iki satte bir oksijene bağlı işte ama onuda ara ara azaltıyolar çok yakında çıkar inş hayırlısıyla....kaynamları boş verin tamamen bağlar koptu ilgilendirmiyo onlar artık beni bir tek bebeğimi düşünüyorum...:)

Allah sağlık sıhhat verip tez zamanda kucağına almanı güle güle büyütmeni nasip etsin. sen evde ciğerin hastanede ne kadar zor olmalı.. Rabbim uzun ömürler nasip etsin kuzuna tüm kuzularımıza..

AMİN inş cuma çıkıyoz bakalım bi aksilik çıkmazsa tabi...bol bol dua edin kızıma nazar oluyo kızım hemşire öle diyo...

maşşal bebişin çok şirin allah uzun ömürler versin canım. boşver kaynanaı kafana takma bir süre sonra sana sırnaşmaya başlayacaklar merak etme. aman bu Eskişehir in havasından mı suyundanmıdır nedir bu yaa. aslında bu kaynanalar çok bilmiş oluyorlar evine gelen gelini köle gibi kullanmaya kalkıyorlar başaramayınca öyle etrafa çatıp duruyorlar. boşver sen eşinle bebişinle mutlu ol gelmesin zaten gelipde seni sinir edeceğine hiç gelmesin.

çok sağolun arkadaşlar hastanede kaldığım için o yüzden giremiyorum arada eve geliyom işte inş yakında çıkcaz işte oksijenn bağlıcaz eve heyeti bugün çıktı bi kaç güne kalmaz kurulur eve inş fazla ihtiyaç olmaz ....

ay canımyaa inşallahh bugünlerde geride kalacak önemli olan sen ve bebişin şu anda
benimde oğlum 4 aylık oldu bir kere gördü babaannesi evlerimizin arası 5 dk ama hiç umrumda değil zorla sevdirecek değiliz ya

arkadaşlar uzn zamandır yazamıyorum neler oldu neler nerden başlasamki bebişim hasataneden çıktıktan sonra bir ay sonra rizeye annemlerin yanına geldik tatil ramazan bayramında rizedeydik aradım kayınvaldemi telefonu yüzüme kapadı bir ay sonra eve gittiğimizde zaten hiç uğramadı evlerimiz çok yakın böle işte ve kurban bayramına bir hafta kala ben bi komşuya gittim bana dediki arıyımmı kayınvaldeni gelsin diye ara dedim oda aradı gel işim var diye benim orda olduğumu söylemedi geldi kızımı eylülü kucağına aldı ağladı ve konuları açtı bende dedimki ben artık o konuları konuşmaları duymak istemiyorum kapatalım dedim böle eşimie bir hafta yalvardım bayramda gidelim diye gittik ve kovulduk....bizim işlerimiz biraz bozuldu ben rizeye geldim eşimde arkadaşının yanında kalcaktı babası burda kal demiş bir amca var o konuştu onlarla babasıda burda kal dedi işte....devamını sonra anlatırım kızım uyandıda:)

bacım bırak konuşmasın kendi bilir..

Allah bebegini kucagına almayı nasip etsin inşallah..

canım bebeğini hayırlısıyla büyüt inşallah
neden zorla konuşmaya çaılıyorsun kaynananla,napacan boşver ya zorla başına belamı etmek istiyorsun allah aşkına

Bebeğin iyi olsun gerisini boş ver, zamana bırak.Eşinin annesidir atsan atılmaz satsan satılmaz.Bir zaman sonra durulur belki.Sen zaten üzerine düşeni yapmışsın.İçin rahat olsun.Ha düzelmiyormu keyfi bilir.Hiç üzme kendini.Yavrunun sağlığı,yuvanın huzuru yerindeyse gerisini o düşünsün.Torununun en tatlı zamanlarını kaçırıyor,insan bunu hayatında kaç kez yaşar,onun kaybı.

evet haklısınız ne diyim bebeğim prematüre doğdu 2 buçuk ay küvez kaldı hiç sormadılar torunu nasıl iyimi falan bi kere hastanede kollarımda öldü doktorlar hemen müdale etti yaşıyo çok şükür bebeğim...evet rizeye geldiğimde bir hafta sonra aradı beni eli ayaına tutuştu kolu komşuya nedicek oğlu onlarda kalıcak ya bana gel dedi al çocuğunuda gel ağustosta kredi alır öderim dedi borçları bende dedimki hasan borçlarını ödeyince gelcem zaten yani ağustosa kadar onun evinde kalcaktım şubattan...neyse çok şükür borcumuz bitti sayılır eşim ev bakıyo işte temmuz sonu ağustos başı giderim bakalım gidince neler olcak...ha bu arada kolu komşusuna altını ve beşiğini aldım dedi utanmadan bana hergün geliyomuş:)

kayınvaldesiyle ve görümcesiyle anlaşan varmı acaba ben evlenmeden önce kayınvaldemle anlaşır diyorudm sesiz sakin biriyim herkesle iyi anlaşırım..evlendim herşey iyi güzel ben birde uzağa gittim yanımda hiç bir tanıdığım yoktu kimsem yoktu..hala düşünürüm neden böle yapıyo diyye kayınvaldem neyse benim huzurumu kaçırmasın eşimle benim mutluluğumu bozmasında gerisi boş artık...

ama herkeze anlatıyo yalan dolan çok yakında uzak bir yere taşıncaz en azından duymam rahat olurum dimi arkadaşlar
MRB cnm hayırlı kandiller boşver sakın takma sen bebeğini düşün allah onada şifa versin inşallah. kaynanaların huyudur bire bin katmak , ve her zaman her işte zeytinyağı gibi üste çıkmak:)

teşekkürler bebeğim benim mucizem yaşamla mücadele etti kaç ay o benim herşeyim..bu arada geçen gün cebimi geçen gün bir numara aradı ev numarası eskişehir tabi bu kim acaba dedim açtım tanıdım tabi ben sen kimsin dedi bende hilal dedim yanlış oldu dedi kapattı sonra çağrı attı eşimin teyzesiydi kaynanamda yanındaydı sesini duydum neler oluyo bilmiyorum eylülde dönüyorum evime bakalım ne olcak neler duycam ama karşılaşırsak içimi dökcem sessiz hilal olmıcak artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…