Kayınvaldemin sorunu var benle ama çözemiyorum..

Bebeğin iyileşsin hayırlısıyla, gerisini hiç düşünme canım....
Trip yapan kendine yapar, dostunu düşmanını daha iyi anlıyorsun böyle zamanlarda.

kızımsın dedi bana başta tabi ama gördümki kızına davrandığı gibi bana davranmıyo eşime tiribi eşim ben yokken bulaşığıda yıkıyor evide süpürüyo onu duyunca evde yapmıyodu diyo bende diyorumki ben yap demiyorumki içinden geliyo diyorum insan ne görürse onu yapar mesela ben temizim eşimde benden gördükçe yerde bi toz görse bile onu alır..ama evlenmeden önce yapmıyodu çünkü kaynanam temiz değil offf neyse öle iştee ne demişler...NE EKERSEN ONU BıÇERSıN.....

Canım, boşver herşeyi, şu an tek önemli konu bebeğinin iyileşmesi. Rüzgar eken fırtına biçer, kayınvaliden şu anda rüzgar ekiyor ve eşinden bu yaptıkları ona fırtına olarak dönecek. KAlbimiz seninle.

Hiç aldırma, taş yerinde ağırdır. Hadi bize biraz bebeğinden bahst....

bebişim erken doğdu bgün 40 gün oldu oksijen veriyolar bebğimme çiğerleri tam oluşmamış ama iyi diyolar hafta sonu refakatçi olarak kalldım emzirmeyi denedim aldı öle işte 1.30 gr doğğdu şuan 1.600 gr..

ALLAH bebegine saglık versin. gerisini takma bile.. eşin ve bebegınle mutlu olmak icin mücadele et.. kötü davranan kendı kaybeder.

Sanırım bu ameliyattan önce de bazı sıkıntılar vardı.
Madem amaliyat olacak, sizin niye haberiniz yok.
Oğlununda mı haberi yok.
Kimseye haber vermeden mi ameliyat olmuş.
Haber vermediyse, doğal olarak geçmiş olsun diyemeyeceksiniz, size ayıp ediyor.
Haberiniz varda siz geçmiş olsun demmişseniz, siz ayıp etmişsiniz.
Büyük olarak bebeğinizle sizin yanınızda olması en güzeli olurdu tabi.
Ama olmuyorsa ve eşinizde yanınızdaysa, hatta kendisi bile görüşmek istemiyormuş,
o zamanda benle niye görüşmüyor diye dert yanmayın bence.
Boşverin ne güzel işte, bakın kendi hayatınıza ve huzurunuza.
Yalnız bu noktaya getiren şeylerin, sadece bir ameliyatla, geçmiş olsun dememekle,
alakası olduğunu düşünmedim ben.
Başka sıkınrtılar olmuş sanırım önceden, yoksa niye sizin haberiniz yok ameliyattan.
Bebeğin inş en kısa zamanda sağlıklı şekilde kucağında olur.

evet başka şeylerde var ama inanın çocuk bile darılmaz ama o darılıyo küsüyo şaka yapıyo tamam ben anlıyorum şakayapıyorum alınma biz böyleyiz diyo bana ama ben yapınca şaka alınıyo çocuk gibi...ALLAH görüyo ya biliyomusunuz nediyo ben herşeyi bilirim bi öleceğim günü bilmem diyo..bende günah diyorum nedemek o herşeyi allah bilir ben bilirim diyo...

Bebeğinizi Allah bağışlasın. Konuşmak görüşmek istemiyorsa dert etmeyin bence.
Eşiniz de yanınızda ise bir gün hatasını anlayacaktır. Anlamasa da kendi bilir diyeceksiniz artık.

haklısınız kızım çıksın hastaneden ailemin yanına gitcem bebişim toparlayana kadar orda kalcam eşimle gitcem eşim 15 gün kalcak döncek hemde bende kafa dağıtırım çok bunaldım değişiklik iyi olcak yoksa kafayı sıyırcam...

Bebeğiniz için acil şifalar,biran önce sağlıkla çıkar inşallah hastaneden.

Kayınvalidenize gelince...ona hiç gelmesekyerimseniben

Bırakın kendi havasında uzaktan uzağa takılsın.
Sizinle anlaşamıyor olabilir,haklı olabilir haksız olabilir.
Bunun faturasını torununu merak etmeyerek çıkaran biri için bırakın o gelmediği yerlerde kalsın diyeceğim sadece.

oncelikle bebisiniz hayirli olsun ve cok buyuk gecmis olsun umarim bir an once cikar kuvezdende anneciginin kollarina gelir minik meleginiz ..
bebeginiz o haldeyken bence sadece ona odaklanin baskalarini kesinlikle dert edip bide sirtiniza extra yukler bindirmeyin zaten yukunuz agir ..
gormemezlikten gelin bazi seyleri en guzeli bu

bosver kıızm ya..ne guzel konusmasın ohhh ....
evınede gelemsın ...ne geregı varkı ...sınsı dıyorsun bak...ALLAH bebgıne acıl sıfa versın...tez zamnda kucagına al canım dualrım sneınle ve bebegınle

Kayınvaliden için birşey diyemiyorum.
Kaynana işte adı üstünde.Bırak kendine yakışanı yapsın o.

Bebeğin için öncelikle geçmiş olsun ve inş bir an evvel sağlığın kavuşsun diliyorum.
Birde sana moral olsun bak.
Benim kuzenimde 7 aylık doğum yaptı.
Bebeğin çok sorunları vardı.
1,5-2 ay küvezde kaldı.Ölecek diye korkuyorduk.
Üstüne birde hastanede farklı şehirdeki hastaneye sevk ettiler.
AMbulans kaza geiriyor, takla atıyor.Sedye bebğin üzerine düşüyor.
Kesin ölecek dedik.
Ama çok şükür Allaha yaşadı.
O bebeğe bakınca içimiz sızlardı saçlarının yarını kesmişler ilaç veriyorlardı.
Yaşatan Allah yaşattı.
Şuan o çocuk 9 yaşında ve çok zeki.
Allahın izniyle seninde bebeğin yaşayacak inş.
Umutlarını yitirmeden üzülmeden güçlü olarak duanı yap.
Bebeğin senden güç alıp bir an evvel kollarına gelsin inş...

allah bebişine sağlık sıhhat versina.s.
kayınvalidene gelince sevmediğini anladım. sinsiymiş madem boşver ya gelmesse gelmesin
benim kaynanada tartışsakta gelir lafını sokar gider bende çıldırırım
ne güzel işte seninki lafta sokmuyor gelmiyorda gurur yapıyor.
bizimkinde de olsa biraz gurur.ama nerdee

canım benim ya
yavrun çok tatlı maşallah
inşallah sağlığına kavuşur biran önce çıkar hastaneden
zor günlerinde yanında olsalardı iyiydi ama
napıcaksın ailenden eşinden destek al
inşallah biran önce küvezden çıkar bebeğin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…