kayınvaldeniz ve kız kardeşi eşinizin eski nişanlısını yanınızda övse tepkiniz ne olur?

aslında edepsizlik yapıp böyle kaynanaya kocana al birlikte yaşarsınız içinizde kalmaz demek varda işte neyse..

Diger oglunuza alin o zmn akliniz hala ondaysa de

Bencede seni istemediklerini yuzune vurmaya calisiyorlar. Ama bunu esine de ki onlari sustursun. Sahi kocan niye bisey demiyor yeterin artik diye? Adamin aklina zorla karpuz kabugu dusuruyorlar.!

akrepburcu eşimin herkesin övdüğü bir amca kızı var. Kvdemler onu esimle ya da kaynimla evlendirmek istemişler tabi kardeş gibi gördükleri için istememiş bizimkiler. Bayramda gitmistik en son amcasına esimin. Amcakizi benim bebeğimi gezdiriyor seviyor filan bir övüyor Kv kp kızın annesi görsen. Bebeği tutuşu,yürüyüşü, bakışı,çay getirisi sofra hazırlaması ağızlarının suyu aktı resmen bizimkilerin. Bu yaptıkları kişiliksizlik resmen,eşim utaniyor onlarin böyle davranmalarindan.keşke susmasaydim diyorum sinir olmak yerine çemkirseydim sen gibi.bir daha bayramda berab r gezmeyi düşünmüyorum. İyi yapmışsın

Canim eger zaafinin oldugu bi konuyu tepki gostererek belli edersen insanlar bunum üzerine gider. Eski nisanlisindan mi bahsediyor yaa oyle miydi de gul gec. Kapi çarpıp ciktikca seni sinir etmek icin daha cok ustune gelirler

insanın çok zoruna gidiyor değil mi? gelde sinirlenme işte. Allahtan bunların ki akraba değil.

krize girip bağırıp çağırdığım da kadınlık onurumla oynanmış hissettim. sesleri geliyor terastan eşimin sesini duyamıyorum bile bastırıyorlar hepsi beni yalancı çıkarıyorlardı. dayanamadım napım. keşke yapmasaydım diyorum ama bu seferde bana dert olacaktı. en iyisi zamana bırakmak. sevdiğim insanlardı ailem ayrı şehirde. bunları ailem bildim. bazıları diyor ya yaranmaya çalışma falan diye burda öyle bir amacım yoktu. içimden gelerek yapıyordum.

Valla bana göre beyinsizlik alameti

Benim esimin eski nisanlisi nişanliyken baskasina kaçmış.Buna ragmen kaynanam onun guzelligini bana ovuyordu. cok da iyi yapmış boyle beyinsizlere kötülük yaraşır.

Zaten siz başlatmışsınız ,neden bu kadar bağırdınız ki !! resmen yangına körükle gitmişsiniz.Hatalı olan şu durumda sizsiniz. Tamam övmesi doğru değil ama gerekeni eşiniz söylerdi .Bu kadar kv ile yüz göz olmaya gerek yok....

daha önce kayın validem açtı bi kaç defa sesimi çıkarmadım eşime söyledim uyardı mı uyarmadı mı bilmiyorum. gerçi uyarsada aynı şeyi yapar yine. aslında konuyu kendileri açtılar. diğer istedikleri kızdan. bende kv daha o kızın yasını tutuyor dedim ve başladılar övmeye. yani haklı çıkardılar beni dedikleriyle. sonra alsaydınız o zaman haber mi saldık dedim aşağı indim. sonra eşim beni ağlar görünce anlattım. yukarı çıktı uyardı ama onların sesi eşiminkini bastırıyor arkamdan atıp tutuyorlar. dayanamadım çıktım bende eşim tuttu ama bağırdığımı duydular. ayrıca kv beni ve çocuğumu başkalarıyla kıyaslıyor. bende doldum artık.

Böyle durumlarda engüzel cevap kvye anneni övmektir.

Şöyle güzel yapar böyle güzel yapar şöyle Güzeldir böyle temizdir vs vs.

Bi yemek yaptığında annemden tarifini al o daha güzel yapıyo.

Emin ol bidaha eski nişanlıyı bırak başka kadını övmez.

Madem savunduğunuz konuda haklısınız neden kafanıza takıyorsunuz anlamadım!! bağırdım diye üzülüyorsanız üzülmeyin unutulur gider zaten ...

başlığa cevap vereceğim bir de.

ben de onlarla birlikte eski nişanlıyı överim.
derim ki benim kocam nişanlandı ise elbette iyi bir insandır.

Siz bence çok abartmışsınız kayınvalideniz size karşı genel anlamda iyiyse bunda bi sorun yok bence.. Kayınvalidem bana bayılır resmen aşık kadın bana sürekli övgüler yağdırır çok sever beni ama bazen yeri gelir eşimin eski eşinden bahseder kötü bahsetmez onu da severdim iyi insandı falan der ben normal birini dinliyomuş gibi dinlerim hiç tepki vermem çünkü sonuçta o insan bu insanların hayatının bi dönemini işgal etmiş birisi anılarını silemezlerya.. Bence bu kadar takılmayın.. Sonuçta eş sizin kayınvalide sizin o sadece bi anı

çok güzel örneklemişsiniz.
yani aslında kötü konuşsalar insan dert etmeli, çünkü kötülük genellikle tek taraflı olmaz. yani nişan olana kadar iyiydi de birden mi kötü oldu der mantıklı insan.

sizin durumunuzda da evlenmişler iki insan, boşanmışlar sonra, neden eskiyi kötülesinler ki, kısmet böyleymiş.
sizin evliliğiniz ömür boyu sürsün inş.

Benim kayınvalidem ve kızı mıdır kardeşi midir tutup yanımda övecekler, öldürürüm onları. Zaten cesaret edemezler de, diyelim oldu canlarına okurum.

hak veren vermeyen herkese tşk ediyorum. kaç gündür psikolojim bozulmuştu rüyalarıma bile yansıyordu. artık bu konuyla alakalı daha mantıklı hareket ediyorum. bu konu yüzünden eşimle de tartışıyorduk. bi öyle bi böyleydi o da arada kalmıştı. sakinleştik artık. ne ben hatasızım ne de karşı taraf. olan ile ölene çare bulunmuyor malesef. zamana bırakcam. hayırlısı olsun.

onunla evlendirselermiş o zaman. allah allah yaa..

hala eşimi suçluymuş gb imalı konuştular sanki ukde kalmış gb bahsettiler. beni rahatsız etti bilmiyorum kişilik meselesi heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…