- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi akrepburcu
-
insanın çok zoruna gidiyor değil mi? gelde sinirlenme işte. Allahtan bunların ki akraba değil.akrepburcu eşimin herkesin övdüğü bir amca kızı var. Kvdemler onu esimle ya da kaynimla evlendirmek istemişler tabi kardeş gibi gördükleri için istememiş bizimkiler. Bayramda gitmistik en son amcasına esimin. Amcakizi benim bebeğimi gezdiriyor seviyor filan bir övüyor Kv kp kızın annesi görsen. Bebeği tutuşu,yürüyüşü, bakışı,çay getirisi sofra hazırlaması ağızlarının suyu aktı resmen bizimkilerin. Bu yaptıkları kişiliksizlik resmen,eşim utaniyor onlarin böyle davranmalarindan.keşke susmasaydim diyorum sinir olmak yerine çemkirseydim sen gibi.bir daha bayramda berab r gezmeyi düşünmüyorum. İyi yapmışsın
Kesinlikle. Benimki akraba bi de. Kız da övüldükçe kasım kasım kasılıyor görsen. Onlar yokken arkadaş gibi davranir amca kızıinsanın çok zoruna gidiyor değil mi? gelde sinirlenme işte. Allahtan bunların ki akraba değil.
daha önce kayın validem açtı bi kaç defa sesimi çıkarmadım eşime söyledim uyardı mı uyarmadı mı bilmiyorum. gerçi uyarsada aynı şeyi yapar yine. aslında konuyu kendileri açtılar. diğer istedikleri kızdan. bende kv daha o kızın yasını tutuyor dedim ve başladılar övmeye. yani haklı çıkardılar beni dedikleriyle. sonra alsaydınız o zaman haber mi saldık dedim aşağı indim. sonra eşim beni ağlar görünce anlattım. yukarı çıktı uyardı ama onların sesi eşiminkini bastırıyor arkamdan atıp tutuyorlar. dayanamadım çıktım bende eşim tuttu ama bağırdığımı duydular. ayrıca kv beni ve çocuğumu başkalarıyla kıyaslıyor. bende doldum artık.Zaten siz başlatmışsınız ,neden bu kadar bağırdınız ki !! resmen yangına körükle gitmişsiniz.Hatalı olan şu durumda sizsiniz. Tamam övmesi doğru değil ama gerekeni eşiniz söylerdi .Bu kadar kv ile yüz göz olmaya gerek yok....
daha önce kayın validem açtı bi kaç defa sesimi çıkarmadım eşime söyledim uyardı mı uyarmadı mı bilmiyorum. gerçi uyarsada aynı şeyi yapar yine. aslında konuyu kendileri açtılar. diğer istedikleri kızdan. bende kv daha o kızın yasını tutuyor dedim ve başladılar övmeye. yani haklı çıkardılar beni dedikleriyle. sonra alsaydınız o zaman haber mi saldık dedim aşağı indim. sonra eşim beni ağlar görünce anlattım. yukarı çıktı uyardı ama onların sesi eşiminkini bastırıyor arkamdan atıp tutuyorlar. dayanamadım çıktım bende eşim tuttu ama bağırdığımı duydular. ayrıca kv beni ve çocuğumu başkalarıyla kıyaslıyor. bende doldum artık.
Siz bence çok abartmışsınız kayınvalideniz size karşı genel anlamda iyiyse bunda bi sorun yok bence.. Kayınvalidem bana bayılır resmen aşık kadın bana sürekli övgüler yağdırır çok sever beni ama bazen yeri gelir eşimin eski eşinden bahseder kötü bahsetmez onu da severdim iyi insandı falan der ben normal birini dinliyomuş gibi dinlerim hiç tepki vermem çünkü sonuçta o insan bu insanların hayatının bi dönemini işgal etmiş birisi anılarını silemezlerya.. Bence bu kadar takılmayın.. Sonuçta eş sizin kayınvalide sizin o sadece bi anıkayınvalidem ve eşimin teyzesi eşimin eski nişanlısını övdü yanımda. az bir tepki gösterdim sonra aşağıya indim. kaynanam biraz patavatsızdaha öncede bi kaç defa eski nişanlı hk bazı şeyler ağzından atardı ama dün son damla oldu. daha sonra sinir krizi geçirdim ve çıkıp bağırdım. pek iyi şeyler demedim. acaba çok mu abarttım?
Siz bence çok abartmışsınız kayınvalideniz size karşı genel anlamda iyiyse bunda bi sorun yok bence.. Kayınvalidem bana bayılır resmen aşık kadın bana sürekli övgüler yağdırır çok sever beni ama bazen yeri gelir eşimin eski eşinden bahseder kötü bahsetmez onu da severdim iyi insandı falan der ben normal birini dinliyomuş gibi dinlerim hiç tepki vermem çünkü sonuçta o insan bu insanların hayatının bi dönemini işgal etmiş birisi anılarını silemezlerya.. Bence bu kadar takılmayın.. Sonuçta eş sizin kayınvalide sizin o sadece bi anı
evet bağırdığım için üzülüyorum hem de bu duruma beni düşürdükleri için.Madem savunduğunuz konuda haklısınız neden kafanıza takıyorsunuz anlamadım!! bağırdım diye üzülüyorsanız üzülmeyin unutulur gider zaten ...
kayınvalidem ve eşimin teyzesi eşimin eski nişanlısını övdü yanımda... konuyu da kendileri açtılar. daha önce eşime istedikleri kızdan bahsettiler ve bende kv eşimin eski nişanlısını unutamamış dedim ve bunlar övmeye başladılar kızı. az bir tepki gösterdim sonra aşağıya indim. kaynanam biraz patavatsız daha öncede bi kaç defa eski nişanlı hk bazı şeyler ağzından atardı evlerinde geçici oturuyoruz ve saygısızlık yapmayayım diye bir şey demedim. eşime söyledim o da uyardı mı bilmiyorum gerçi uyarsa bile yine yapar ama dün son damla oldu. daha sonra eşim uyarmak için yukarı çıkınca benim hk atıp tuttular ve bende duydum çıkıp bağırdım. pek iyi şeyler demedim. beni başkalrıyla kıyaslıyor yok öyle iş yapıyorlar yok böyle çocuk bakıyor diye. sürekli örnek gösteriyor birilerini .4.5 aylık bebeğim var ona bile başkasının çocuğuna göre çirkinmiş ama bize sevimli geliyormuş böyle dedi eşimin uyarmasaına rağmen.daha öncede böyle laflar etmişti. geçenlerde yine akrabaların yanında ben kolay kolay beğenmem ve beğensem bile sonra beğenmem diye bir şey dedi. her lafından mana çıkarır oldum acaba beni sevmiyorlar mı zorla mı aldılar diye .nişanlı olayına bağırmakla çok mu abarttım sizce?
hala eşimi suçluymuş gb imalı konuştular sanki ukde kalmış gb bahsettiler. beni rahatsız etti bilmiyorum kişilik meselesi heralde.Siz bence çok abartmışsınız kayınvalideniz size karşı genel anlamda iyiyse bunda bi sorun yok bence.. Kayınvalidem bana bayılır resmen aşık kadın bana sürekli övgüler yağdırır çok sever beni ama bazen yeri gelir eşimin eski eşinden bahseder kötü bahsetmez onu da severdim iyi insandı falan der ben normal birini dinliyomuş gibi dinlerim hiç tepki vermem çünkü sonuçta o insan bu insanların hayatının bi dönemini işgal etmiş birisi anılarını silemezlerya.. Bence bu kadar takılmayın.. Sonuçta eş sizin kayınvalide sizin o sadece bi anı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?