- 6 Şubat 2015
- 323
- 366
- 53
- 45
- Konu Sahibi akrepburcu
-
Tavrınız hep böyleyse haklıyken haksız konuma düşmeniz işten değil.
Sizi kibledim bu arada.
Siz o bayanin yazdiklarini okuyun hence. Yorum yapmaninda bi uslubu var AMA. Tsk mu etmeloydim.Tavrınız hep böyleyse haklıyken haksız konuma düşmeniz işten değil.
Sizi kibledim bu arada.
Olan oldu artik Beni ezdiler onlarda ki konuyu istedikleri kizdan onlar baslattilar. Bende diver kiza vevirdim. Actin diye Dr ovmeleri gerekmiyor. Gervek dusuncelerini ogrendim Iste. Ayrica evlerindede gecici otiriyoruz.bazı insanlar gelin kaynana olmak için doğar tüm yorumları okudum siz tam gelinlik yapacak biriyken kaynananlık yapacak biriyle denk gelmişsiniz.
önce konuyu siz açmısınız ne demek yasını tutuyor sen laf sokmaya çalışacaktın kadın da susacaktı ama olması.
kadın da kaynanlık yapıp övdü sen de başedemeyince saçmasapan alttan bağırma sinir krizi geçirme ne kadar çirkin bişey üstelik bebekli kadınsın.
sonra arkadaşlar yorum yapmışlar sen pişman oldum gibi bişey demişsin işine gelmeyen yorum gelince de aslında yaptığından hiç de pişman olmadığın görünüyor aynı tarz kavga ile cevap verdin çünkü.
kaynananın evinde otur kocan özür dile demiş soruyorsun burda dilesem mi diye yani tam gelinsin hem elindeki kaybetmek istemiyorsun hem de benim sözüm geçsin yok öyle olmuyor işte.
o kavgalar gürültüler değil eski nişanlıyı övmek çocuğuna çirkin dendiğinde yapılmalıydı canım elin tanımadığın eski nişanlı için değil.belki dünya iyisi kız neden burda kızın kötülenmesi mi gerekiyor .
benden sana abla tavsiyesi sakin ol ağırbaşlı ol ve sonuçlarına katlanacağın hareketler yap.
Kv yanimda defalarca acti konuyu sesimi cikatmadim. Hala olsaydi keske ayaklarinda onu da Anladim.ya ben gerçekten anlamadım.
siz açmışsınız konuyu, ne istiyorsunuz, birlikte eski nişanlıyı kötülemek mi.
nişan bozulmuş olabilir ama hala o kız demek ki ailede değerini yitirmemiş. sizin eşiniz sizinle evlenmiş zaten, neden bir de eski nişanlının kötü biri olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsunuz ki. çok iyidir ama bir şekilde nişan bozulmuştur. Aile de kızın adı geçince övebilir.
bence siz en baştan hatalısınız. bir de sinir krizi geçirdim diyerek mağdur edebiyatı yapıyorsunuz.
küçük de bir bebeğiniz varmış, hani işiniz gücünüz yok buna takmışsınız desem.
neyse, yaptığınızı kendinize yapıyorsunuz, bozduğunuz huzur sizin.
siz bilirsiniz elbette.
kapandınız onlar istiyor diye,namaz kılmaya başladınız onlar istiyor diye,cemaatelerine girdiniz onlar istiyor diye,4,5 aylık bebeğinizi bırakıp misafir için ev hazırladınız onlar istiyor diye,ama hayatınızı onlara göre şekilnnedirmiyorsunuz öyle mi??KIMseye gore hayatimi sekillendormiyorum pasif bi insanda degilim aslimda sadece huzurumuz bozulmasin diye sustum esim uzulmesun diue
en nefret ettiğim sey kıyaslanmaktır sen de baskalarının kayınvalideleriyle kıyasla ne yapıyor bakalım.Bu arada 4.5 aylık yavruya dil uzatması da onun ne kadar sığ bir insan olduğunu gösteriyor.saygısızlık yapmadan sen de cevap ver bence tatlım.aslında eşimin eski istediği kızdan bahsettiler sonra bende eski nişanlısını açtım. ve beni başkasıyla kıyaslıyor sanki kardeşinin gelini var yok o şöyle iş tutar yok o şöyle çocuğa bakar. 4.5 aylık oğlum var onu bile kıyaslıyor. başkasının çocuğuna göre çirkinmiş ama bize sevimli geliyormuş.
hamileyim uyuyamiyorum suan bundan baska derdim yok Allah a sukur :) neyse uzatmiyayim gideyim madem istenmiyorum. kayinvalide atsan atilmaz satsan satilmaz . ofkeyle kalkan zararla oturur. bu tavirlar size huzur mutluluk getirmez. neyse tamm sustum :)Yaraya tuz bastim heralde.
ben olsam esıme soylerdım rahatsızlıgımı, uyarmasını ısterdım annesını ve teyzesını , uyarmasına ragmen hala devam edıyorlarsa anne kusura bakma ama gecmıye mazı derler ıyı de olsa kotu de o sahıs gecmıste kaldı sımdı begen yada begenme ben varım ve oglun da benı sevıyor bunu kabullen artık der, guler gecerdımkayınvalidem ve eşimin teyzesi eşimin eski nişanlısını övdü yanımda. az bir tepki gösterdim sonra aşağıya indim. kaynanam biraz patavatsızdaha öncede bi kaç defa eski nişanlı hk bazı şeyler ağzından atardı ama dün son damla oldu. daha sonra sinir krizi geçirdim ve çıkıp bağırdım. pek iyi şeyler demedim. acaba çok mu abarttım?
hayır bunları ben isteyerek yaptım. pişmanda değilim. onlar istemedi ayrıca bunları yapmamı.kapandınız onlar istiyor diye,namaz kılmaya başladınız onlar istiyor diye,cemaatelerine girdiniz onlar istiyor diye,4,5 aylık bebeğinizi bırakıp misafir için ev hazırladınız onlar istiyor diye,ama hayatınızı onlara göre şekilnnedirmiyorsunuz öyle mi??
aman düzen bozulmasın,aman huzur bozulmasın,sakın ha çok mühim..
k. bakmayın beni azarlamanız zoruma gitti. tabiki olumsıuz eleştirilere açığım. aşırı tepki bana yakışmadı biliyorum. napayım kendimi çok ezik hissettim. hisettirdiler. ben sadece kayınvalidem malesef hala onun yasını tutuyor dedim ve beni överek de beni haklı çıkardılar.hamileyim uyuyamiyorum suan bundan baska derdim yok Allah a sukur :) neyse uzatmiyayim gideyim madem istenmiyorum. kayinvalide atsan atilmaz satsan satilmaz . ofkeyle kalkan zararla oturur. bu tavirlar size huzur mutluluk getirmez. neyse tamm sustum :)
aynen bunları yaptım. eşim söyledi mi bilmiyorum ama o tekrarladı sonra. aslında tavrımı da koydum aşağı indim. eşime arkamdan atıp tuttular bunu duyunca bağırdım zaten.ben olsam esıme soylerdım rahatsızlıgımı, uyarmasını ısterdım annesını ve teyzesını , uyarmasına ragmen hala devam edıyorlarsa anne kusura bakma ama gecmıye mazı derler ıyı de olsa kotu de o sahıs gecmıste kaldı sımdı begen yada begenme ben varım ve oglun da benı sevıyor bunu kabullen artık der, guler gecerdım
beni zorla aldıklarını ve sevmediklerini düşündüm. sanki ben kör topal ya da dul ve çocuklu gelmişim de layık değilmişim gb hissettirdiler bana. diğer teyzesi ve annanesi bi şey demedi hatta ortamı yumuşatmaya çalıştılar. onlara neden bir şey demiyorum çünkü onlar beni kırcak bi şey demediler. benim de gururum kırıldı. nikahımıza da gelmemişlerdi işimiz var bahanesiyle. barışsamda bu sefer hala akılları o kızda mı diye rahat edemem. ikna olmam lazım.Olan olmus,iyi yapmissin boswer.
Eski eskide kalmistir. Eski defterlerin acilmasina ne gerek var?
Benm esiminde eski nisanlisi vardi, tek kelime gorseydim ben de cevap verirdim.
Laf sokardim inceden, esimi de kesin bir dille uyarirdim.
Yada ovduklerinde,
Şansli kızmıs vesselam Allah kurtarmis derdim,
yada madem iyiydi de niye nişan bozuldu , kız tarafi sizi mi begenmedi yoksa deyip ezerim.
Hatta, ben bile sevmeye basladim,akıllı kızmış valla annecim derim, yada sizi cok iyi tanimis derim
Bir arkadasima da kv_gorumcesi , esinin eski sevgilisini ovuyormus. O soyleydi boyleydi diye. Kiz bunalimda. Cogu kez lafi geciyormus. Konuyu esine acmis ,biktim artik diye. Esi ailesine dememis henuz. Kiz, gururum kiriliyor bosanmayi bile dusundum ne yapmaya calisiyorlar bana demisti..
Sen iyisini yapmissin,o zmn ogluslari icin gorucu bakmaya baslasinlar!
Evli adama denecek laf mi bunlar. Ayrilmaniza,seni biktirmaya mi calisiyorlar ne..
demek ki öylesi yaranıyor senin k.vyeki bu insanlar nişan atılınca kv gözü yaşlı olduğu halde 2 - 3 kuruşluk hediyelerini isteyen insanlar.
kendisi bilir.demek ki öylesi yaranıyor senin k.vye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?