kayınvaldeniz ve kız kardeşi eşinizin eski nişanlısını yanınızda övse tepkiniz ne olur?

Sınır krizi hatalı bir olay ama cevabını vermekle doğru yapmış son. Yok eşine soyle bilmem ne KV eşinden çekinseydi zaten bu şekilde konuşamazdı.

S.....rsinler ya. Eşim bana kızarsa o da s....tirsin. Kaynana yanımda eski gelinini övecek, g.doş muyum ben? Alırlarsa alsınlar cephe, ayar yemiş ya bozulmuştur cadı.

benim kayinvalidem esimin eski sevgilisini ovdu gecen bayram yok kiz cok guzelmis yok kiz cok tatli konusuyomus falan en sonunda bende onu alsaydin ogluna ne ballandira ballandira anlatiyosun dedim kaynanamin sesi kesildi o an ..
Biyle durumlarda tepkini gostermelisin canm yoksa daha cok soyler soyler soyler...

iyi yapmışsın ben aşırı kıskanç birisiyim allaha şükür eşimin öyle bir durumu olmadı ilk sevgilisi benim ve evlendik. Olsaydı burunlarından getirirdim. Nedemek eşimin eski nişanlısını övmek

ya ben gerçekten anlamadım.
siz açmışsınız konuyu, ne istiyorsunuz, birlikte eski nişanlıyı kötülemek mi.

nişan bozulmuş olabilir ama hala o kız demek ki ailede değerini yitirmemiş. sizin eşiniz sizinle evlenmiş zaten, neden bir de eski nişanlının kötü biri olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsunuz ki. çok iyidir ama bir şekilde nişan bozulmuştur. Aile de kızın adı geçince övebilir.

bence siz en baştan hatalısınız. bir de sinir krizi geçirdim diyerek mağdur edebiyatı yapıyorsunuz.

küçük de bir bebeğiniz varmış, hani işiniz gücünüz yok buna takmışsınız desem.

neyse, yaptığınızı kendinize yapıyorsunuz, bozduğunuz huzur sizin.
siz bilirsiniz elbette.

cidden patavatsızlarmış, ayrıca sen gayet haklısın. Onların hassas davranması gerekiyor bu eski nişanlı konusunda senin yanında, sonuçta domuz değiliz herkes sevdiğini kıskanır, ayrıca hayatta kıyaslanmak kadar sinirimi bozan hiçbir şey yoktur. Bak sana bi öneride bulunucam; de ki bi arkadaş olsun hayali, onun kayınvalidesi söyle hamarat, söyle güzel yemek yapar, söyle iyidir vs. bak görsün bakalım kıyaslanmak insana ne hissettiriyor

Onunla evlendirseydiniz o zaman.
Eşim sizin kadar beğenmemiş onu ki beni seçti deseydiniz.
Bu daha güzel bir cevap olurdu bence.
Sinirlenerek istediklerini vermişsiniz.

bir daha cesaret edemezler onun hakkında konuşmaya bence iyi yapmışsın gelmiş geçmiş bir olay onlarda senin yanında konuşmasınlar öyle.. ama sende açma o kızın lafını

ben olsam bu kadar övdüğünüz gibi olsaydı oğlunuz beni değil onu seçerdi.. size göre iyiymiş önemli olan oğlunuzun seçimi der giderdim.

Evet konuyu başlatmakla siz hata yapmışsınız onlarda bu sayede kendilerini savunmaya geçmişler. Ben burada onlarda hata görmüyorum çünkü durup dururken konuyu başlatan onlar değil sizsiniz.

Bu arada böyle durumlarda kayınvalideler eski gelin adaylarını vs.övmeye bayılıyorlar... Böyle muhabbetlere hiç ama hiç gerek yokkk...

başkası için hayatınızı ortaya koyar,başkalarına göre şekilnnediriseniz,herkes söz söyleme hakkı bulur kendinde..
bundan sonra bari mağruru ve dikbaşlıyı oynayın da ,siz onlara değil onlar size yaranmaya çalışsınlar..bir kere diklenmişsiniz,geri adım atmayın bari.zaman verin onlar gelecektir mutlaka..

Ne lafını ederim , ne de bana o kişiyi övmelerine izin veririm. İyi kötü muhabbetini yapamazlar.
Resmen saygısızlık.
Kimse kusura bakmasın.

ay canım benim yaa.
bence sinir yapma kendini yıpratma boşuna. bırak konuşup dursunlar.
yanında konuşulursa bi daha "çok aklınız kalmış sizin kızda e anne onu alaydınız madem" de.
onların aklı eski kızda kalmış olabilir ama nikahı sen bastın naaaabeeeer

Ayrica burda beni hakli bulanlarda oldu hatali bulanlarda hic birinim uslubu seninki gb degildi. Simdi hadi git az otede oyna.

Tavrınız hep böyleyse haklıyken haksız konuma düşmeniz işten değil.
Sizi kibledim bu arada.

yaranmaya çalışmayacaksın bu hata bence.

konuyu sen başlattıysan hata sende.

evet yine ben konuyu nişanlıya getirdim diyorsun bak.

o zaman ben kötü oluyorum. saygı yok sanki bana karşı

o saygıyı sen kazanacaksın canım. dik dur kaliteni göster. onlar gibi olmaya çalışma, yaranmaya çalışma, her işlerine koşturma.
senin de bir sosyal hayatın olsun. kendi işlerinden onlara fırsat bulama, mümkün olduğunca az görüş, o konu açılınca bir şey deme gerek yok. basit insanlar böyle şeylerle uğraşır bırak.

hayatta bazı konularda net çizgilerin olmalı.
sen kendi özelinin sınırını çizememişsin.
kaynana bile olsa ne haddine yani.
bu konuyu açmaya bile çekinmeli bence

Boyle yaptim hep zaten bastan tepkimi gostetseydim Boyle patlamak zorunda kalmzdim. Yaptigim Dogru demiyotum AMA Beni o noktaua hetirdiler artik

KIMseye gore hayatimi sekillendormiyorum pasif bi insanda degilim aslimda sadece huzurumuz bozulmasin diye sustum esim uzulmesun diue

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…