- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
- Konu Sahibi akrepburcu
-
eee esin yada sevgilim görüsüyomu abisiyle yada bayramda seyranda falan hic rastlamadınız mı
benim kayinvalidem esimin eski sevgilisini ovdu gecen bayram yok kiz cok guzelmis yok kiz cok tatli konusuyomus falan en sonunda bende onu alsaydin ogluna ne ballandira ballandira anlatiyosun dedim kaynanamin sesi kesildi o an ..kayınvalidem ve eşimin teyzesi eşimin eski nişanlısını övdü yanımda. az bir tepki gösterdim sonra aşağıya indim. kaynanam biraz patavatsızdaha öncede bi kaç defa eski nişanlı hk bazı şeyler ağzından atardı ama dün son damla oldu. daha sonra sinir krizi geçirdim ve çıkıp bağırdım. pek iyi şeyler demedim. acaba çok mu abarttım?
cidden patavatsızlarmış, ayrıca sen gayet haklısın. Onların hassas davranması gerekiyor bu eski nişanlı konusunda senin yanında, sonuçta domuz değiliz herkes sevdiğini kıskanır, ayrıca hayatta kıyaslanmak kadar sinirimi bozan hiçbir şey yoktur. Bak sana bi öneride bulunucam; de ki bi arkadaş olsun hayali, onun kayınvalidesi söyle hamarat, söyle güzel yemek yapar, söyle iyidir vs. bak görsün bakalım kıyaslanmak insana ne hissettiriyoraslında eşimin eski istediği kızdan bahsettiler sonra bende eski nişanlısını açtım. ve beni başkasıyla kıyaslıyor sanki kardeşinin gelini var yok o şöyle iş tutar yok o şöyle çocuğa bakar. 4.5 aylık oğlum var onu bile kıyaslıyor. başkasının çocuğuna göre çirkinmiş ama bize sevimli geliyormuş.
Evet konuyu başlatmakla siz hata yapmışsınız onlarda bu sayede kendilerini savunmaya geçmişler. Ben burada onlarda hata görmüyorum çünkü durup dururken konuyu başlatan onlar değil sizsiniz.çok üzülüyorum yinede. konuyu benim başlattığımı söylüyorlar ve işin içinden çıkıyorlar. ben sadece kayınvalidem hala o kızın yasını tutuyor dedim ve onlarda başladılar övmeye. ben başlattım ama övmek zorunda değillerdi. ailem başka şehirde. eşimin memleketindeyiz.sanırım herkes bana cephe almış durumdakendimi yalnız hissetmeye başladım. hata mı yaptım acaba?
başkası için hayatınızı ortaya koyar,başkalarına göre şekilnnediriseniz,herkes söz söyleme hakkı bulur kendinde..misafirleri gelecek diye çocuğu kenara attım evimin işini bıraktım kendisine yardım ettim. kapandım namazımı düzenli kılmaya başladım hatta cemaatlerine bile girmek istedim hala yaranamadım. eşime çok mu güzeldi benden diyorum hayır tabikide diyor sevemedim diyor. evlenip boşanması daha mı iyiydi.
Ayrica burda beni hakli bulanlarda oldu hatali bulanlarda hic birinim uslubu seninki gb degildi. Simdi hadi git az otede oyna.
misafirleri gelecek diye çocuğu kenara attım evimin işini bıraktım kendisine yardım ettim. kapandım namazımı düzenli kılmaya başladım hatta cemaatlerine bile girmek istedim hala yaranamadım. eşime çok mu güzeldi benden diyorum hayır tabikide diyor sevemedim diyor. evlenip boşanması daha mı iyiydi.
çok üzülüyorum yinede. konuyu benim başlattığımı söylüyorlar ve işin içinden çıkıyorlar. ben sadece kayınvalidem hala o kızın yasını tutuyor dedim ve onlarda başladılar övmeye. ben başlattım ama övmek zorunda değillerdi. ailem başka şehirde. eşimin memleketindeyiz.sanırım herkes bana cephe almış durumdakendimi yalnız hissetmeye başladım. hata mı yaptım acaba?
aslında eşimin eski istediği kızdan bahsettiler sonra bende eski nişanlısını açtım. ve beni başkasıyla kıyaslıyor sanki kardeşinin gelini var yok o şöyle iş tutar yok o şöyle çocuğa bakar. 4.5 aylık oğlum var onu bile kıyaslıyor. başkasının çocuğuna göre çirkinmiş ama bize sevimli geliyormuş.
o zaman ben kötü oluyorum. saygı yok sanki bana karşı
Boyle yaptim hep zaten bastan tepkimi gostetseydim Boyle patlamak zorunda kalmzdim. Yaptigim Dogru demiyotum AMA Beni o noktaua hetirdiler artikyaranmaya çalışmayacaksın bu hata bence.
konuyu sen başlattıysan hata sende.
evet yine ben konuyu nişanlıya getirdim diyorsun bak.
o saygıyı sen kazanacaksın canım. dik dur kaliteni göster. onlar gibi olmaya çalışma, yaranmaya çalışma, her işlerine koşturma.
senin de bir sosyal hayatın olsun. kendi işlerinden onlara fırsat bulama, mümkün olduğunca az görüş, o konu açılınca bir şey deme gerek yok. basit insanlar böyle şeylerle uğraşır bırak.
başkası için hayatınızı ortaya koyar,başkalarına göre şekilnnediriseniz,herkes söz söyleme hakkı bulur kendinde..
bundan sonra bari mağruru ve dikbaşlıyı oynayın da ,siz onlara değil onlar size yaranmaya çalışsınlar..bir kere diklenmişsiniz,geri adım atmayın bari.zaman verin onlar gelecektir mutlaka..
başkası için hayatınızı ortaya koyar,başkalarına göre şekilnnediriseniz,herkes söz söyleme hakkı bulur kendinde..
bundan sonra bari mağruru ve dikbaşlıyı oynayın da ,siz onlara değil onlar size yaranmaya çalışsınlar..bir kere diklenmişsiniz,geri adım atmayın bari.zaman verin onlar gelecektir mutlaka..
KIMseye gore hayatimi sekillendormiyorum pasif bi insanda degilim aslimda sadece huzurumuz bozulmasin diye sustum esim uzulmesun diuebaşkası için hayatınızı ortaya koyar,başkalarına göre şekilnnediriseniz,herkes söz söyleme hakkı bulur kendinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?