KayınValide Adayı İle Tanışma

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
116
Ankara
Kızlarr bugün öle önemli bir gün yaşadım ki... Hala gerginliğimi atamadım üstümden. Sevgilimin annesi şehir dışında yaşıyor ve dün bizim bulunduğumuz şehire geldi. Bulundukları yörenin ünlü bi yemeğinden bahsederdi bana hep dün gelir gelmez onu yapmış ve beni çağırmıştı yemeğe. Ben işlerin yoğunluğundan gidemedim ama bugün ilk işim yanına gitmek oldu. Çiçek alıcaktım ama hani çok abartı olmasın die tatlı aldımda gittim. Kadın hoş karşıladı beni ama elini öptürmedi. Sanırım el öptürmeyi sevmiyor bilemiyorum. Karşılıklı oturduk havadan sudan konuşmaya başladık. Ama ben öyle gergindim ki... Gerginliğimin kendiside farkındaydı. Ben, rahatlamaya çalışıyordu ama o da bu sefer hani ilk tanışmamız ya yüzyüze kayınvalide psikolojisine girdi sanırım. Telefondaki şen şakrak hali yoktu mesela. Biraz oturduktan sonra bana bildiğiniz tepeleme o meşhur yemeği getirdi. Eli öyle bolmuş kii :) Yemeği sevdim yedimde ama o kadar çoktu ki ben yedikçe çoğalıyordu sanki :) En sonunda yiyemeyeciğimi farkettiğim anda ellerinize sağlık teşekkürler diyerek kalkmaya niyetlendim ki; o tabak bitsin o tabak dedi :) Ve ben hepsini bitirdim :) Tabi konuşmaya devam ediyoruz. Sevgilimin askerliğini yapmamasından çok şikayetçi. Askerden bi gelsin.. Bakalım o zamana kadar sen onu bekleyecek misin dedi.. Gelir gelmez 2 ay içinde evlendiririz sizi dedi. Ama kadın genelleme yaparak konuşmayı daha doğru buldu. Hani Rabbimin yazısı bu sana evet derim sen olmazsın, sana hayır derim ama sen olursun. Kader kısmet işi bunlar dedi... Haklıda.. Ama dedim ya.. Ya o da gergindi benim gibi ya da kayınvalide psikolojisine girdi bilemedim. Ama sizce ilk görüşmeye göre iyimi geçmiş?

bence tam kıvamında geçmiş canım.tatlı alman çok güzel

Daha askere gitmemiş çocuğun annesiyle neden tanıştın ki?
Hiç mi okumuyorsun buradaki konuları yav?

hayırlı olsun canım.. anormal bir durum göremedim ben ama. ne kadar zamandır berabersiniz sevgilinle evlenmeyi düşünüyor musunuz ve ne zaman?
mesela ben sevgilimin annesiyle daha 2 aylık çıkarken tanışmıştım kadın o zaman beni hiç sallamamıştı sanki oğlunun normal okuldan bir arkadaşıyla tanışıyor gibiydi ve mesafeliydi epey. hep oğluyla ilgilenip durmuştu . seninki yine iyiymiş evlilikten bahsetmiş. bizim nerdeyse 2 yıl oluyor kadın hala evlilik lafı pek etmez. bir de o yemekten bolca koyma huyu hepsinde var heralde:) neyi ispatlıyorlarsa anlamıyorum ben senin oğlunla bir miyim bütün tabağı bitirmek zorunda kalayım. sinir olmuştum koca bir tabak yemeği önüme koymuştu bitirememiştim bir sürü laf sokmuştu. zaten artık çok seyrek gidiyorum evlerine bayramdan bayrama diyebilirim en güzeli böyle olmak.

Çok sağol cnm. Bizimde 2. ayımız doldu 4 gün önce. Annesiyle 1. ayın sonunda kardeşleriylede 2 hafta önce tanıştım. Ve o günden beri pek bi sık görüşüyoruz. ( ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ) Annesini her gün ararım bi sıkıntısı olup olmadığını sorar kaparım. Benim aramadığım günlerde mutlaka o arar beni. Hatta baya bi yakın konuşur benimle. Hani telefonda öyle yakın olupta yüzyüze gelince birazda olsa ciddi durmasından afalladım sanırım ya da gerginim hala bilemiyorum. Sevgilime kalsa bu temmuzda evleniyoruz. Çok çok istekli benimle evlenmeye. Ki ailesinin içine baya bi soktu beni. Kız kardeşleri desem, onlarda sevdiler beni ki muhabbetimiz iyi çok şükür. Ama benim kafama takılan şeyler var. Mesela sevgilim daha önceden sözlenip sözü atmış birisi. Atış sebebide kızın kendisini hiç bi şekilde saymayıp, yapma dediklerini ısrarla yapmasıymış. Bu beni ilgilendirmez tabiki.. Bugün Annesiyle konuşurken laf döndü dolaştı ona geldi. Kendisine dedim ki: X daha öncede sözlüymüş sanırım. Kadın öyle bir bozuldu ki.. Sadece sen nerden biliyosun bunu diyebildi baya bi şaşkınlıkla... Bende X anlatmıştı diyebildim. Ve kadın aynen şu tavrı takıntı: "Aman lise aşkımıymış neymiş.. Kaç yıl çıkmışlar. Benimde baya sonra haberim oldu. İkiside okul varken illede yüzük takalım die tutturdular. Gittik bi yüzük taktık ama başka bişey takmadık. O yüzükte kendi aralarında sözlüymüş gibi olsun diye takıldı " Ben sadece hımmmm diyebildim. Ve kadının bu konuşmasından demekki kızı pek sevmemiş düşüncesine vardım ama bi ortak tanıdığımızda aksine kızı çok sevdiğini söyledi. Ben şaşırdım tabii.. Birde beni beğenip beğenmediğini nasıl anlarım sorusu dönüyo şuan beynimde istemeden :S ( Bu arada laale ablacım bu tanışma olayı birazda emrivaki oldu. Sevgilim şuan şehir dışında ve bulunduğu yerde telefonu çekmiyor. Annesininde burda olucanı biliyor ve gitmemi istedi. Kadında beni davet etmişken gitmeseydim ayıp etmiş olurdum.

Başına belayı almışsın... Uğraş dur şimdi. Bak aramadı, bak beni sevmiyor, bak benle derdi var, bak aradı bana bunları söyledi der durur.
Aman...
Zaten seni sevse 'onca ay bekleyecek misin' gibi soru da sormazdı...
İlişkinizle ne kadar ilgili böyle...

Katılıyorum arkadaşa.

Biz de iki aylıkken tanıştık ama özel günler ya da hastalık dışında aramam ben.Hem yüz göz olmamak için hem de mesafemi korumak için. Severim,sayarım ama karışılmasına,müdahele edilmesine izin vermem.

Son düzenleme:

Ilerdede opturmezse elini sen zorla al op! benim kaynanamda bir gun demiski, elini opdurmuyor.. sonra ben zorla optum vermeyince... simdi yine basladi opdurmemeye.. opdurmeme nedenleri ise..eski bir gelenek oldugu icin suan 2012 moderin bir cagda olmamiz ama dedigim gibi sonra pis kotu oluyoruz. Diyer kizimlara pek takilmadim cunku anlasilan yasiniz henuz cok kucuk.

yahu ne el öpmesi allahaşkına? daha 2 aydır çıktığınız sevgilinizin annesyle ilk tanışmanızda elini öpmeye kalkmanız hemen ben senin gelininim havasına girdiğinizi göstermiş bence.kadın ondan irite olmuş olabilir. ayrıca her gün telefonda konuşmanız da tuhaf bana göre. insan her gn konuşacak ne bulabilir ki sevgilisinin annesyle. siz daha çocuğu bile doğru dürüst tanımıyorken ailesiyle annesyle filan çok fazla içli dışlı olmuşsunz bence.

ilk kez karşıkarşıya gelen insanlar için normal geçmiş sayılır bencede....
yalnız sana evet derim olmaz hayır derim olur kısmına takıldım ben...
gereksiz bi laf gibi geldi bana...
hemen evlilik bilmemne muhabbetine girmenizde tuhaf olmuş...
2 aylık ilişki nihayetinde...
mesafeyi koru derim....
mutluluklar....

1.si aklıma ilk takılan şey "bakalım sen o askerden gelene kadar bekleyebilecekmisin" demesi..demekki tereddütü var ve aslında normal ama bunu dile getirmesi bana güvensizlik gibi geldi..evlendikten sonra ne olacağını da kimse bilemez sonuçta..
2.si el öptürmemesi bence normal..bazı insanlar el öptürmeyi sevmez benim annemde kimseye el öptürmez..yapısı gereği..buna takılmayın bence
3.sü telefonda şen şakrak yüzyüze ciddi idi..telefon ile yüzyüze görüşmek zaten başlı başına farklı birşey..telefonda insanlar rahat olur ama yüzyüze öyle olmayabilir..neticede k.valide süzmüştür düşünmüştür gelini olursa nasıl olur falan kimbilir aklından neler neler geçti.
4.sü 2 ay sonunda k.valide adayı ile tanışmak bana çok erken geldi..keşke askerlik sonrasında tanışsaydınız çünkü şimdi askerlik dönemi boyunca sizden aramanızı gelmenizi gitmenizi isteyecek..

hayırlııs olsun diyelim ama mesafenizi koruyun..

İster sevgilimin annesi olsun ister başka birisi ANNE! olan ve yaşıda büyük olan birinin elini öperim ben. Bunda gelin- kaynana muhabbeti yok bence.. Saygımdan ötürü yaptığım bir davranıştı. Hergün arayıp sormayı bende çok istemiyorum aradaki mesafenin kaçıcağının farkındayım fakat ben araamdığımda kendisi arıyor ya da sevgilimi dou_you_wanna bana küsmü diyor..

Cnm dün görüşmemizde en net hatta çok çok net hissettiğim tek birşey vardı.İnsanlara karşı inanılmaz güvensiz.. Kimseye güveni yok. Hatta kendinede. Sürekli bir sorgulama içinde ve bunu istem dışı yapıyor.. Kendiside de görünüşüme bakma belkide içimden başka şeyler geçiyordur. Yada seninde öle.. Kimse kimsenin içini bilemez dedi, haklıda.. Aslında bana kalsa ben sevgilimle tanışmaya gitmeye istiyodum. Ama o şuan şehir dışında ve anneside yarın gidicek. Ki sevgilimde hala dönmedi.. Şimdi gitmesem kadın dicek iki adımlık yola gelemedi. Sevgilimde kırılcaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…