Kayınvalide adayım

açık ve net ol kv deki" ben benim evime eşyalarıma kılık kıyafetime başkalarının karışmasına izin vermiyorum ve aynı evde kv vs yaşamak istemiyorum kendi evliliğimi eşimle yaşamak istiyorum bunlar size ağır geldiyse yol yakınken ayrılalım şu ana kadar sustuysam edebimdendir korkaklık veyahut eziklikden nefret ederim hak yemem hakkımıda çiğnetmem saygıda kusur etmem karşımdaki kişi bunu hak ediyorsa ama görüyorumki benim ne istediğim istemediğim kimsenin taktığı yok umurunda değilken ben artık daha fazla susmayacağım "diye konuşun

Katlanamıyorum ki zaten hayallerim vardı evimi şu renk yapardım diye ya sadece küçücük bi hayal istediğim renk bile olmuyor neden biliyor musunuz çünkü eltimin koltukları o renkmiş asla olmazmış
canım konuşcaksınız nişanlınla ben bu duruma böyle bu şekilde katlanamam ya bnm gönlüme göre olacak yada ayrılacagız diceksin Allah korusun bu böle gitmez evlendikten sonra ayrılsanız daha mı iyi olacak bide onu düşün

Düğünü erteleyin o zaman.. öldünüz mü aşkınızdan??
sanki düğün tarihinden yeni haberdar olmuş kv, az kalmış, 6 ay sonra çıkarsınız diyor.
kv bunları ayakta uyutuyor, evlenince uyanacak da iş işten geçmiş olacak.

o kadar iyi niyetli değil kv.
onların adetlerinde kv ne derse gelin onu yaparmış. gelin toplum içinde konuşmazmış, gülmemiz, ayakta hizmete hazır beklermiş. kv nereye gelin oraya gidermiş.
yani eşya meselesi değil.

Ya üff valla çok sinirlendim ne yazacağımı şaşırdım ama bir şeyler yazmak istiyorum.. @bide bele cek ortada yok. . En son nişanlısıyla kavga etmişti. Bu arada nişan oldu mu olmadı mı ben o konuyu pek anlamadım çünkü nişan elbisesi yeni dikiliyor sanki öyle anladım. O zaman nişanlı olunmuyor ki ..

Benim anladığım kadarıyla nişan olmuş bitmiş elbise kvnin seçtiği olmuş. Düğüne de 1 ay var.

Bn söyledim tavrımi koydum o zaman da cikacagimizda aglarsan o zaman kötü oluruz gerek yok herkes yuvasını kursun kim oturuyor da bİz oturcaz dedim tamam dedi .. düğünü artık erteleyemeyiz ya askerlik o bu şu derken zaten 3 sene geçti .. Eğer çıkacağımız zaman sıkıntı olursa bide bn ağlarım

Düğüne 1 ay kaldı bacım ne Nişanı gerizekalı nişanlım arayıp özür diledi sonra bana hangi duvar boyası rengini seçelim aşkım diye sordu ben şok tabi tavrımı bozmadım enee meğersem cazgır olmak işe yarıyormuş hemen istediğim oldu 

Misk-i amber;
Hani kv kalorifer sistemi yaptırıp eski eve çıkacaktı, bakın sizi çıkartıyorlar yeni evden(Tabi 6 ay sonra gerçekten ayrı eve izin verirlerse).
Kv kendi için almış onca eşyayı
Eski ewe sözde gene gidecekler onlar gidene kadar bnde kirada oturcam yeni ev sizin deyip duruyolar bakalım kaç sene sonra bizim olacak onu bilmiyorum artık ... 6 ay sonra ayrı ewe izin vermeseler ne olacak cocukmuyum kararım kesin inşallah allahın izniyle kendi evim eşyam olucak

Hangi nişanlı?
Kendi maaşı ile ev geçindiremeyecek olan nişanlı mı?
Ev gecindirecek duruma var çok şükür sadece şimdi çıkarsak eşyaların hepsini tam halledemem dedi 6 ay sonra dört dörtlük çıkarız dedi şimdiye kadar her dediğini yapan adama sonuna kadar güveniyorum annesi babasi eşyaya yardım etselerdi çoktan evim vardi

Madem öyle mobilyaları da araya soksaydın hiç bir şey istediğim gibi olmadı diyeç. Bize anlattığın gibi ondada anlat bakalım tavrı nolcak..

Yine onlarin dedikleri olmus. Hangi karar hangi kesinlik?

biz de arnoutuz . annem degil. onlara iyilik yaramaz siz de arnaout degilseniz zaten dislarlar . kendi ailenize bakin .
Bende Arnavutum ama nişanlımın ailesi köklü arnavutlardan ve her bi haltları batıl olmuş gelenek saygı dedikleri şeyler bulmuşlar kendi kendilerine bi bardak su verip yerime oturmuştum meğer ben hatanın hatasını yapmışım su içerken bittikten sonra bardağı hemen almak için başlarında beklemem gerekiyormuş ha birde bardağı alttan tutacakmışım bi cehennemin içine attım kendimi şimdi çıkamıyorum

valla @bide bele cek Misk-i amber siz anasının gözyaşına kanan kocalara inanmaya devam edin.
inşallah biz yanılalım da siz mutlu olun.
şimdiye kadar kaale alınmamış, boya rengini sordu diye nişanlısını affeden, ayrı ev sözü verip anası ağladı diye sözünden dönüp yeniden söz veren nişanlıya inanan kızlar görünce valla üzülüyorum ya.
ne diyelim, herkes kendi kendine yapar, kv bahane.

istesen çıkarsın da istemiyorsun, hala kendini kandırıyorsun.

İkisini de izlemeye aldım ben
İnşallah haksız çıkarız
Ama her şey de ortada
Göz göre göre gidiyorlar kendilerini yakmaya
Üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…