Tek bi soru :)Başlıkta söylediğin gibi, kayınvalide adayınla tanışma. Tanışma yani ne gerek var? Oğlu seviyorsa gelsinler seni istesinler. Kalite kontrolden geçiyor gibi ne öyle bee..
Tek bi soru :)
Kendi gelinini hiç tanımadan direk oğluna istemeye gider miydin?
Niye ki, ben kendim de görmek istedim ailesini. Sevgilimi de ailemle tanistirdim. Aileler kisi hakkında çok fazla ip ucu veriyor. Bence önemli.Başlıkta söylediğin gibi, kayınvalide adayınla tanışma. Tanışma yani ne gerek var? Oğlu seviyorsa gelsinler seni istesinler. Kalite kontrolden geçiyor gibi ne öyle bee..
Kayınvalidemi ilk gördüğümde acayip sempatik gelmişti samimiyeti çok iyi anlayan biri olarak doğal biri olduğunu düşünmüştüm ama malesef öyle çıkmadı yüzüne gülüp her iş çevirenlerdenmiş nasip varsa hertürlü olur bu iş ama iyi düşün tart sıkıntı yaşamak istemediğini net söyle ve hazetmezsen uzak dur bence eşim çok iyi biridir ama ona rağmen geriye dönsem olmazdı bu iş.Arkadaşlar erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya çekiniyorum. Hatta korkuyorum. Ya beni sevmezlerse, ya bu kız olmaz derlerse. Ailenin tek oğlu, anne tarafının tek erkek çocuğu. Baya üstüne düşüyolar. Sorum şu ne yapılır ne edilir? Nekadar konuşulur ne kadar susulur? Siz nasıl tanıştınız, nasıl aranızı iyi yaptınız? Ne konuşulur bu insanlarla ne beklerler bir destek kızlar
Niye ki, ben kendim de görmek istedim ailesini. Sevgilimi de ailemle tanistirdim. Aileler kisi hakkında çok fazla ip ucu veriyor. Bence önemli.
Ben resmiyette olmasından yanayım. İlla ki tek başına gidilip aileyle tanışmaktansa aileler tanışsın bende o zaman göreyim. Bende gidip tanıştım ama evlendikten sonra yararını değil zararını gördüm. Ha illa öyle olcak diye bir kaide yok ama benim tecrübem bu yönde
Anladım, olabilir tabi. Ben ailesini bir kere de olsa görmek istedim, absürd insanları annemin babamın karşısına çıkarmak istemedim. Yani istemeye geldikten sonra ay yok ben bunun ailesini beğenmedim vazgeçtim demek garip olurdu.Ben resmiyette olmasından yanayım. İlla ki tek başına gidilip aileyle tanışmaktansa aileler tanışsın bende o zaman göreyim. Bende gidip tanıştım ama evlendikten sonra yararını değil zararını gördüm. Ha illa öyle olcak diye bir kaide yok ama benim tecrübem bu yönde
Ben resmiyette olmasından yanayım. İlla ki tek başına gidilip aileyle tanışmaktansa aileler tanışsın bende o zaman göreyim. Bende gidip tanıştım ama evlendikten sonra yararını değil zararını gördüm. Ha illa öyle olcak diye bir kaide yok ama benim tecrübem bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?