Kesinlikle saygıyla alakası yok, tabi art niyetli olmadan önde oturmak isteyen kv lerde vardır ama bizim örnek akıllara zarar.
Benim arkadaşımın kv si gören komuşuları bile güldürecek derecede her zaman maratona katılmış gibi koşa koşa hemen ön koltuğa otururdu arkadaşımda aman neyse derdi, sonra bir gün arkadaşımın kaynı arabada arkaya oturunca arkadaşımda arkaya oturmak istememiş ve öne oturmuş sonra bir bakmış kv. arkadaşın eşini köşeye çekmiş konuşuyor arkadaşımda merak edip arabadan inince duyduklarına inanamamış. Kv si aynen şöyle diyormuş "çabuk onu ordan kaldır abini oturt (kaynı zaten kendi oturmuş arkaya) o bizim arabamız biz varken ben otururum yada abin oturur elin kızının ne haddine öne oturmak". Bu arada araba arkadaşımın bekarlıktan gelen kendi birikimiyle ama evlenince alınmıştı:)
arabanın her tarafı aynı yere gittiği için benim için sorun olmaz..zaten oğlanlar küçük olduğu için arka koltuk 6 senedir bana ait ama isteyen arabanın üstünde bile gidebilir, havalı havalı
çocuklar küçükken uzun yolculuklarda çok sorun oluyordu,sıkıldıkça birbirlerine sarıyorlardı.yok kolun değdi,yok bacağın değdi diye.bu nedenle büyük oğlum 12 yaşına girdikten sonra onu öne oturttum,ben arkaya geçip küçükle sakince yolculuk yaptık.bu durum büyük ehliyeti alana kadar devam etti.
çocuklar küçükken uzun yolculuklarda çok sorun oluyordu,sıkıldıkça birbirlerine sarıyorlardı.yok kolun değdi,yok bacağın değdi diye.bu nedenle büyük oğlum 12 yaşına girdikten sonra onu öne oturttum,ben arkaya geçip küçükle sakince yolculuk yaptık.bu durum büyük ehliyeti alana kadar devam etti.
:) Desene benim de on koltuga gecmeme daha cok zaman var :)
Cunku ben de 7 yildir arka koltuktayim :)
Ve ayni durumu yasiyoruz :)
evet evet egem abla bizde de durum aynı. "sen aslansın, ben kaplanım hadi birbirimizi parçalayalım bakalım kim kazanacak" müsabakası sürekli tekrarlanmasın diye ben hep aralarındayımherhalde senin de dediğin gibi 12-13 yaşına kadar gidecek bu böyle
bu ön koltuk merakı değil. kötü niyetli bir kv nin "ben varken, senin yerin arkasıdır" mesajını verme çabasıdır. böyle bir şey hissediyorsanız, insanın canı sıkılır. ama ayaklarından, bacaklarından rahatsızdır, arka taraf daha dar olduğu için rahatsız ediyordur, amenna. bu tür durumlar hariç, üstünlük taslamaksa amaç, gözünün yaşına bakmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?