Kayınvalide arabanızda öne oturmak isterse?

varsın otursun
gözü doymamış demek ki
senin eşinle arana karışmadıktan sonra istediği ön koltuk olsun

bu kayınvalideler ön koltuğa oturmayı üstünlük olarak mı görüyolar yoksa:)
bi kaç kere sevgilim ben annesi biyere gittik annesi hep arka koltuğa oturmak istedi Allahtan onda böyle saçma bi düşünce yok:)

valla ön koltukdu arka koltukdu bilmem ama aslında ne kadar tahamülsüz insanlar var saygı bunun neresinde o zaman öne geçti diye burun kıvıranlar çok merak ediyorum kendi erkek kardeşlerinin eşleri annelerine böyle yapsalar ne olur hepsi pençesini çıkartır yalnış çok yalnış hepm bir insana arkadan dost eli uzatılır :) ne olmuş yani benim ağzımın tadı oldukdan sonra bagajda bile giderim yahu :)

Kayınvalidenin ısrarla önde oturucam demesini
saçma buluyorum ve hiçte iyi niyetli bulmuyorum.
Ben bu konuyu normalde takıntı yapmam, hatta
kayınpederime de kayınvalideme de ben derim öne oturun diye,
zaten bebeğimiz var, ben genelde arkada onun yanında otururum zaten.
Ama kayınvalidem ısrarla ben oturucam dese, hoşuma gitmez,
sırf yanlışını anlasın diye, ben öne oturmak bile isteyebilirdim.

kayınpederim öne oturur her zaman, ama kayınvalidem eşim ve ben gidiyorsak öne ben geçerim...
oda öne oturcam diye tutturmaz...

her seferinde ben teklif ederim ona öne oturmasını ama yok kızım sen otur diyip arkaya geçer.

Buna benzer bi konu vardı daha öncede..Oraya bi bak istersen baya yorum yapılmıştı..

Bizde arabayı kim sürüyosa yanına eşi oturur..k.pederim sürüyosa k.walidem, eşim sürüyosada ben otururum..

Öne otursa ne olur oturmasa ne olur ya ama oturmak isterse de otursun yani çok bişey fark etmez benim için.

Oyle bir ihtimal yok cunku kayinvalide yok,o olsaydi da araba yok
Herikiside olsaydi -evet izin vermezdim boyle birseye.

arabayı kendim kullanırdım kayınvalidem bu tipte bi insan olsa eşimde yanıma oturur kayınvalidede arkaya yada istiosa o benim yanımda otursun eşim arkaya:)))

bizde durumlar nedir? ilk kez nişan alışverişine çıkcaz eşim ben kaynana teyzem kaynanayla eşim geldi kaynana önde oturuyodu indi elini öptüm ben arkaya yöneldim oda senin yerin artık orası dedi o gündür önde otururum alıştık kayınpeder yada başka erkek varsa öne oturur ben arkaya yada kadınlar arkaya oturur....

böyle bi durumla kalsaydım dediğim gibi gıcıklık olsun diye arabayı ben kullanırdım..... dahada gıcık olsun diye:))))

Keşke yorum yazmadan önce bir yorumlarımı okusaydınız! O halde izin laflarınız bunu dert edenlere gelsin o halde biraz saçama olmuş ama her neyse!..

başıma gelseydi şahsen arabada annesi babası varken ben öne oturmak istemezdim, ailemden böyle gördüm çünkü. büyük kimse o oturur bizde :)

Bizde bu terbiyeyle büyüdük emin ol benim anlatmak istediğim bambaşka birşey.. Niyet temiz olsun hiç sorun değil ama bu 'sende kim oluyorsun' der gibi bir niyetse ben o zaman düşünüyorum bunu..

Bizde bu terbiyeyle büyüdük emin ol benim anlatmak istediğim bambaşka birşey.. Niyet temiz olsun hiç sorun değil ama bu 'sende kim oluyorsun' der gibi bir niyetse ben o zaman düşünüyorum bunu..

tanımadan kadının niyetini nasıl anlayabiliyorsun:44:

Bence hiç içinizi karatmayın, takmayın bunu kafanıza.. zamanla ne düşündüğünü anlarsınız zaten. Güzellikle anne bu sefer ben öne geçeyim deyiverin ara sıra.. Benimde erkek kardeşim evli.. Babam 65 yaşında olmasına rağmen annemle arkada oturur geç kızım sen öne deyiverir gelinimize... İnanıyorum zamanla sizde böyle olursunuz.. Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarırmış..

tanımadan kadının niyetini nasıl anlayabiliyorsun:44:

Zaten niyetini bilmediğim için buraya sordum acaba yaşayan varmıdır, bu ne demektir sizce diye.. Niyet temizse sorun yok diyorum ama ya değilse diyorum ne yapmalı..Umarım açıklayıcı olmuştur bu sefer..

Teşekkür ederim yorumunuz için. İnşallah kadirşinaz insanlardır diye umut ediyorum bende..

Zaten niyetini bilmediğim için buraya sordum acaba yaşayan varmıdır, bu ne demektir sizce diye.. Niyet temizse sorun yok diyorum ama ya değilse diyorum ne yapmalı..Umarım açıklayıcı olmuştur bu sefer..

biz nereden bilebiliriz.her insanın yapısı farklıdır.her şey olabilir,iyi niyetli de,kötü niyetli de

Bu konuda şöyle yapmıştım;
kayınvalidemler köyde oturuyor, köye gidince orada bir yerlere giderken Onu öne oturttum hani köy yerinde önemli çevreye karşı oğlunun yanına kurulmuş desinler istiyor herhalde yazık kadıncağız, ama kayınvalidem de akıllı kadındır bizim yanımıza geldiğinde bana geç kurul şöyle kocanın yanına demişti. Anlayış ve empati kızlar kayınvalidemin köydeki memnuniyeti bana kazandırdı.

biz nereden bilebiliriz.her insanın yapısı farklıdır.her şey olabilir,iyi niyetli de,kötü niyetli de

Bilemiyorum genelde herkez sıkıntısını derdini paylaşıyor fikir alışverişi yapıyor, bende bunun gibi danışmak istedim sadece ama pek anlaşılmadı demekki neyse..

Son düzenleme:
Bilemiyorum genelde herkez sıkıntısını derdini paylaşıyor fikir alışverişi yapıyor, bende bunun gibi danışmak istedim sadece ama pek anlaşılmadı demekki neyse..

anlaşılmayacak bir durum yok.herkesin yaşanmışı yada yaşayacağı farklıdır.kimisi kaynanasının öne oturmasını sorun yapar,kimisi önemsemez.yani göreceli durumlardır bunlar.sen daha tanışmadan bu tür şeylerle kendini doldurma istersen nasılsa zamanla yaşayıp göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…