- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
Arkadaşlar bu konu hakkında fikirlerinizi istiyorum ve çokta merak ediyorum, acaba size göre normali nedir? Eşinizin annesi ile eşiniz ve siz arabayla biryere gideceksiniz, kendi arabanız ama annesi öne oturmak istiyor,(öne oturmak istermiş yani herzaman) eşinizin yanına, baba değil yalnız annesi, sizin tepkiniz ne olurdu, yada siz buna müsade edermisiniz başına gelen varmı acaba. Küçük bir konu ama böyle bir muhabbet geçti, sizlere de danışmak istedim bilhassa evli olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum..
valla ön koltukdu arka koltukdu bilmem ama aslında ne kadar tahamülsüz insanlar var saygı bunun neresinde o zaman öne geçti diye burun kıvıranlar çok merak ediyorum kendi erkek kardeşlerinin eşleri annelerine böyle yapsalar ne olur hepsi pençesini çıkartır yalnış çok yalnış hepm bir insana arkadan dost eli uzatılır :) ne olmuş yani benim ağzımın tadı oldukdan sonra bagajda bile giderim yahu :)
başıma gelseydi şahsen arabada annesi babası varken ben öne oturmak istemezdim, ailemden böyle gördüm çünkü. büyük kimse o oturur bizde :)
Bizde bu terbiyeyle büyüdük emin ol benim anlatmak istediğim bambaşka birşey.. Niyet temiz olsun hiç sorun değil ama bu 'sende kim oluyorsun' der gibi bir niyetse ben o zaman düşünüyorum bunu..
Bizde bu terbiyeyle büyüdük emin ol benim anlatmak istediğim bambaşka birşey.. Niyet temiz olsun hiç sorun değil ama bu 'sende kim oluyorsun' der gibi bir niyetse ben o zaman düşünüyorum bunu..
tanımadan kadının niyetini nasıl anlayabiliyorsun:44:
Bence hiç içinizi karatmayın, takmayın bunu kafanıza.. zamanla ne düşündüğünü anlarsınız zaten. Güzellikle anne bu sefer ben öne geçeyim deyiverin ara sıra.. Benimde erkek kardeşim evli.. Babam 65 yaşında olmasına rağmen annemle arkada oturur geç kızım sen öne deyiverir gelinimize... İnanıyorum zamanla sizde böyle olursunuz.. Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarırmış..
Zaten niyetini bilmediğim için buraya sordum acaba yaşayan varmıdır, bu ne demektir sizce diye.. Niyet temizse sorun yok diyorum ama ya değilse diyorum ne yapmalı..Umarım açıklayıcı olmuştur bu sefer..
biz nereden bilebiliriz.her insanın yapısı farklıdır.her şey olabilir,iyi niyetli de,kötü niyetli de
Bilemiyorum genelde herkez sıkıntısını derdini paylaşıyor fikir alışverişi yapıyor, bende bunun gibi danışmak istedim sadece ama pek anlaşılmadı demekki neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?