Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

ben kv sevmiyorum bana bencil geliyor zaten anne de demiyorum artık, siz bizle geçiştiriyorum,, Allahtan çokda görmüyorum,,, ama benim sorunum görümcelerim çok büyükler bunlar benden zaten KV sandılar bir kere çarşıya çıkmıştık aramızda biri ile 10 öteki ile 15 yaş var,,,ama bildiğin sanki ben kocamın üçüncü kumasıyım bildiğin iki karılı adamla evlenmişim sanki,,,,, o kadar içten pazarlıklılar ki o kadar çok eşimi kullanıyorlar ki,,,, bilmiyorum beddua etmiyorum hep diyorum ki senin de kızın var inşallah bana yaşattıklarını kızında yaşamazsın,,,,, ama artık dayanamıyorum cidden, eşimle kaç defa boşanmanın eşiğine geldik ,,, boşanınca da çok mutlu olucaklar biliyorum bazen onalra inadımdan boşanmıyormuşum gibi geliyor,,,,

ah canim seni okadar iyi anliyorumki bnde sadece bende var bu kaynana saniyordum.esin evin tek oglumu? benimki oyle bi gorsen nasil dusuyor ustune..hayir madem okadar merakliydin kendin alaydin nikahina. esimde ister istemez kendini sorumlu hissediyor mesela biyere yalniz gittigimizde annesini ailesini yanimiza almiyoruz diye kotu hissediyor suclu hissediyor kendini.ben istemiyorum ama mecburmuyum surekli senin ailenle birlikteyiz zaten aksam ordayiz gormedigimiz gun yok. niye ozel zamanimizida onlarla birlikte gecirimki? biz kiradayiz suan arsayi muthayite vercekler apartman yapilcak bizede ordan daire dusucek bende orda arada 3 kat en az olsun istiyorum ama ozamanda degisen bisey olmaz kesin:))
ben bazen cok sinir oluyorum lafimi esirgemiyorum dile getiriyorum napim huzurum iyice bozuluyo sabahtan aksama kadar irtibat halinde olmak zorundamiyim ya?
benimki bide bana ilk basta surat yapiyodu biyere giderken haber vermiyoruz diye.veya ben tek basima ciktigimda neden haber vermiyomusum. gorumcemde sikayetci oluyodu esime surekli niye anneme haber vermiyo KA diye:)
sonunda buyuk bi patlama yasadim kavga ettim sizinlemi evlendim ben cekemem sizi hicbiseyin haberini vermek zorunda degilim vermemde dedim isinize gelirse dedim cektim kapiyi gittim evime konusmadim uzun sure esime kiyamadimda bi araya geldik. haber vercekmisim siz kimsiniz size haber verim ben be cok beklersiniz hahayt

evet canım eşim tek erkek çoçuğu..ben kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum demiştim ya..üstelik benim görümcemde aynı apartmanda :) ben tam şeytan üçgeninindeyim yani ahhahh anlatsam kitap olurda işte ..kaynanam ve görümcemle aynı binada olunca ya her an beraber oturmak isityorlar,beraber yemek yemek istiyorlar,,ya allah aşkına bırakın ya ,bizimde kendimize ait özelimiz var,bize ait alanlar var,,gelemem şuan evimi temizliyorum diyorum,kadın kahkaka atıyor evin pismi diyor,ya ne alakası var evimin pis olmakla..anla işte senden kaçıyorum sendennnnnnn

oyyy seninde isin zormus ama benim gorumcelerde yanimda evli degiller kaynanamla oturuyolar hemen hemen ayni durumdayiz yani.aslinda hata bende biliyomusun.kiraya hepbirlikte ciktik bende kabul ettim bukadar yakin olmasina.nerden bilim ben bukadar karisacaklarini..
valla bana ilk basta yuruse cikicam gel , mahalleye inicem misafirlege gel.felancinin filancisina gidicem gel derdi ben artik yok gelmicem diyorum acik acik oda israr edemiyor haliyle:)
esime ilk basta soyluyodum kavga sebebi oluyodu aramizda artik kendim halletmeye calisiyorum valla:)
anahtarimi istemislerdi vermemistm gorumcem geldi anahtarligimdan aldi biliyomusun? senmisin bunu bana yapan kiyameti kopardim aldim anahtarimi tabi geri😁

Kaynanayi ne yapmali kaynar kazana atmali yandim gelin dedikce altina odun atmali 😃😃😃😃😃 onlarin tek aciklamasi bu 😀😀😀😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

hayırdır ya ne demek anahtarını istemek zorla almak..bu ne demek yaa..ne yapacakmış sen yokken senin evinde delirmiş olmalılar. tövbe yarabbimmm..bu arada ben pazar günü evimi temizledim ve babamın evine gittim eşimle.babalar günü olduğu için..eve geldiğimde akşam yerde uçlu kalemler olurya ..07 numara dolu uç kutusu vardı evde..yerde..onun nerden geldiğini bir türlü anlayamadım..acaba görümcem yada kaynanam evime geldide benden gizli,görümcemin kızımı düşürdü yere..içim içimi yiyor yaaa..bu uç kutusu nerden geldi buraya anlamadım..benim evimde öyle şeyler olmaz çünkü,,eşime soruyorum bilmiyorum diyor..kaynanamda anahtar var gibi zaten..şüpheleniyorum bu durumdan...allah hepimize kolaylık versin vallahi...sende sakın anahtar falan ha,ezdirme kendini ..sen yokken başkasının ne işi varmış evinde yaa..sinirlerim zıpladı valla

o nasil oluyo ya sen yokken evinemi giriyorlar? esin anahtar vermis olabilirmi agzini aradinmi hic? ay varya esimide o gorumceyide yonarim vallah! ben yokken nedemek ya evime girmek! belki cocuk vesilesiyle cikariz bu evden kendi apartmanlari yapilana kadar belki rahat ederim. cunku suanda ne plan var ne proje apartman icin. suanki evimizde cok kucuk ustelik dubleks. o yuzden tasinma ihtimalimiz olabilir tabi kaynana pesimize takilmassa:))) gerci esimin tasinacagini hic sanmiyorumya.
normalde binalarda yan yana daireler denk gelmez cok nadir olur ya bos daire bile zor buluyor insanlar bizimkisi nasil denk geldiyse yan yana sans iste..

En sorunsuz evliliklerde bile kvalide mutlak bir gün sorun olur. Bu en iyi ihtimal. Normal rutin ise her zaman sorun olmasıdır öyle ya da böyle.
Madem bunlar dünya var olduğundan beri var. O halde bu sorunla barışık yaşamayı bilmek lazım. Yoksa üzülen yine biz oluruz. Bunun sonu gerçekten yok.

Supersin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil dayaniyodun xanim boyle ese ozman soyle yap senin kaynanain yaptıklarını senin annende kocana yapsin harfiyen o bakalim nasil tepki vericek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay ne güzel 7 aydır görmüyorsunuz :) biz de 2 gün görmezse oğlunu tansiyonu düşüyor . Birde söylemeden edemeyeceğim bir sıkıntı olsun ortamda onunla ilgi hemen ilaçlar içip midesine zarar veriyo hastanede alıo soluğu sonra siz beni üzdünüz o yüzden üzüntüm mideme vuruo diyo numaracı şeytan. Allah yardımcımız olsun canım :)

Senin kaynanada benim kaynanam gibi ilgi istiyo cocuk gibi ilgiye ac hasta olsa abartir halbuki ufacik bisedir ama yeterki ilgi onda olsun benim 9 aylik kizim var o kadar ilgi bile istemiyo dusun yani 😊😊😊

benim 23 yasımdayım komple bembeyaz oldu kömür saclarım üzüntüden ..
bebek konusu cok yıprattı benii .. cookkkkkk

Ah canım ( böyle hassas bir konuda eşin dahi yorum yapmamalıyken kayınvalidenin durmadan burnunu sokması cok zor olsa gerek.. Daha çok gençsin. Elbet bir evladın olacak, sadece zamanı var. Ona ne bundan???!

TÖVBE ESTAĞFRULLAH!!!
Nasıl onunmuş yahuuu????!
Senin evladını mı sahipleniyor???
Allahımmm, sinirlenmemek deli olmamak o kadar zor kiii
Böyle insanların karşısında gel de katil olma!!!! Tövbe tövbee!
Benim kayınvalide de ailemden nefret eder.
Sanki can düşmanıymışcasına hakaretler, aşağılamalar, iftiralar hatta bazen küfür bile!!
Ben hep Allah a havale ettim.
Allah verecek cezasını.
İkinci bebeğimi 4 ay evvel doğurdum. Hastanede kızımda yanımızdaydı.
Döndü k*çını yattı.
Refakatçiye bakkk!
O sezaryenli halimle acılarla yatağımdan kalkıp ben baktım evladıma. Kılını oynatmadı.
Gelen hemşireler falan bile kınayarak bakıyordu ona o horlarken!
Nefret ediyorum!
Aynı durumdayız arkadaşım.
Yalandan gülüyorum yüzüne
Yalandan muhabbet ediyorum.
Cok zor çokk..

Son düzenleme:
aileni neden aşağılıyor,kendi neymiş haşa neyse ..
hepimiz etten kemikten birer misafir değilmiyiz ..
Aa olur mu canım o kraliyet ailesinden gelme çünkü bizde avam kesimiz:)
Nasıl bi egosu varsa nerelisin diye soranlara memleketini söylemek yerine istanbulluyuz biz diyo düşün artık:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Bizim kayınvalideler aynı olabilir mi acaba??
Aynen benimki de soranlara hep "biz İstanbul'luyuz" der.
Selanik'ten göçme kendileri aslında.
Aman olmaz olsun.

Gene senin iyi valla, evin bir duvar da olsa ayrı.
Biz aynı evde, tabiri caizse "iç içe" yaşıyoruz
Ondan habersiz para bile biriktirmemeliymişiz.
Geçenlerde kızıma kumbara aldım. Para attım içine de. Pek heveslendi yavrum.
Amannn amannn! Kıyametler koptu!!
Neymiş? Yeni yeni adetler getiriyormuşum eve.
Nerden çıkmış bu. Ne anlama geliyormuş.
Bozuklar neden ona verilmiyormuş da çocuğa veriliyormuş falan filan! Sana ne be! diyemedim.
Senin ne üstüne vazife de karışıyorsun? O benim evladım. diyemedim!
Sinirden titriyorum artık onunla konuşurken.
Erkek kız ayrımı yapan bağnaz insanlar!
Ben de kızıma hamileyken az duymadığım kalmadı.
"bak gör erkek olacak, erkek o erkek" gibi.
Cinsiyetini öğrendik, kadın hala inanmıyor soranlara erkek diyordu.
Bir de sanki çocuğun cinsiyetini belirlemekte onun bir rolü varmış gibi; "ben aslan gibi iki erkek evlat doğurdum" demez miii? Övünüyor bir de yahu!
Sanki erkek doğurmak bir marifet!!
Sonra da oğlum oldu.
Tutturdu "benim babamın ismini koyalım" demeye.
Ne alaka?
Ben ne diye kayınvalidenin babasının ismini koyayım ki??
Allah'tan karşı çıktı, koymadı annesinin dediğini.
Onca acıyı, cefayı biz çekelim hamileyken; ismini omlar koysun. Yok yaaa!
Bence hiçbir konuda taviz verme.
Eşinle iyi geçinmeye bak ki eşin senin yanında olsun.
Allah kolaylık versin kardeşim.

Ayyy
Benimki de en son güneş gözlüğümü aldı
Çantamdan da kaş kalemimi almış izinsizz!
Yani biz insan değiliz, o eşyalar bize ait olamaz. Öyle düşünüyorlar.
Benim kayınvalide 65 yaşında ama bakımlı falan 50 anca var dersin görsen. Bi'de sözde medeni! Medeni hali buysa!!
Ben de duymuyorum, cevap vermiyorum artık.
İyi yapıyorsun canım.
Bizle didişemeyince deli oluyorlar.

Allah yardımcın olsun canımbenim.
Ben de bi ara çocukları aldım evi terk edecektim eşim engel oldu.
Sonra dedim ben salak mıyım?
Gideyim de kayınvalideyi mi sevindireyim? Niye onun yüzünden yuvamı bozayım?
Sakın yapma. Eğer eşini seviyorsan. Onlara bu mutluluğu tattırma derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…