alllaahhhhh tam benlik topikcanım aynı şeyleri yapıyor kaynanalarımız :) bizde altlı üstlü oturuyoruz.ya her gün arayıp gel diyor,paranoyak oldum yaa,şimdi telefon çalacaK yine çağıracak diye gittiğimdede niye gelmiyorsun falan zorla yemek yedirmeler,aile içi işlerimize karışmaları,kocamı kendisinin sevgilisi gibi görmesi, vallahi bıktım artık,üstelik bide diyor ki neymiş efendim niye hiç balkona çıkmıyormuşum birde zaten tek büyük özelliği aşırı konuşması..ya kadın bir suss susss..bir diziyede yorum yapmaaa..aynı senin kaynanan gibi özeti geçiyorrrrr allahım hiç susmazmı bir insan..benim evde yemek yapmamı istemiyor,neymiş ondan yicekmişiz her gün..bi rahat bırak bizi yaaa rahat bırakk..bunları senin yüzüne haykırmak isterdim ama madem oğullarını kıskanıyorlar,evlendirmesinler,ömür boyu dizlerinin dibinde oturtsunlar yaaa..zaten sana anne demeye dilim varmıyor,karı allah aşkına bize karışma ve lütfen sus ..çek elini kocamdan ve benden
ah canim seni okadar iyi anliyorumki bnde sadece bende var bu kaynana saniyordum.esin evin tek oglumu? benimki oyle bi gorsen nasil dusuyor ustune..hayir madem okadar merakliydin kendin alaydin nikahina. esimde ister istemez kendini sorumlu hissediyor mesela biyere yalniz gittigimizde annesini ailesini yanimiza almiyoruz diye kotu hissediyor suclu hissediyor kendini.ben istemiyorum ama mecburmuyum surekli senin ailenle birlikteyiz zaten aksam ordayiz gormedigimiz gun yok. niye ozel zamanimizida onlarla birlikte gecirimki? biz kiradayiz suan arsayi muthayite vercekler apartman yapilcak bizede ordan daire dusucek bende orda arada 3 kat en az olsun istiyorum ama ozamanda degisen bisey olmaz kesin:))
ben bazen cok sinir oluyorum lafimi esirgemiyorum dile getiriyorum napim huzurum iyice bozuluyo sabahtan aksama kadar irtibat halinde olmak zorundamiyim ya?
benimki bide bana ilk basta surat yapiyodu biyere giderken haber vermiyoruz diye.veya ben tek basima ciktigimda neden haber vermiyomusum. gorumcemde sikayetci oluyodu esime surekli niye anneme haber vermiyo KA diye:)
sonunda buyuk bi patlama yasadim kavga ettim sizinlemi evlendim ben cekemem sizi hicbiseyin haberini vermek zorunda degilim vermemde dedim isinize gelirse dedim cektim kapiyi gittim evime konusmadim uzun sure esime kiyamadimda bi araya geldik. haber vercekmisimsiz kimsiniz size haber verim ben be cok beklersiniz hahayt
evet canım eşim tek erkek çoçuğu..ben kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum demiştim ya..üstelik benim görümcemde aynı apartmanda :) ben tam şeytan üçgeninindeyim yaniahhahh anlatsam kitap olurda işte ..kaynanam ve görümcemle aynı binada olunca ya her an beraber oturmak isityorlar,beraber yemek yemek istiyorlar,,ya allah aşkına bırakın ya ,bizimde kendimize ait özelimiz var,bize ait alanlar var,,gelemem şuan evimi temizliyorum diyorum,kadın kahkaka atıyor evin pismi diyor,ya ne alakası var evimin pis olmakla..anla işte senden kaçıyorum sendennnnnnn
oyyy seninde isin zormus ama benim gorumcelerde yanimda evli degiller kaynanamla oturuyolar hemen hemen ayni durumdayiz yani.aslinda hata bende biliyomusun.kiraya hepbirlikte ciktik bende kabul ettim bukadar yakin olmasina.nerden bilim ben bukadar karisacaklarini..
valla bana ilk basta yuruse cikicam gel , mahalleye inicem misafirlege gel.felancinin filancisina gidicem gel derdi ben artik yok gelmicem diyorum acik acik oda israr edemiyor haliyle:)
esime ilk basta soyluyodum kavga sebebi oluyodu aramizda artik kendim halletmeye calisiyorum valla:)
anahtarimi istemislerdi vermemistmgorumcem geldi anahtarligimdan aldi biliyomusun? senmisin bunu bana yapan kiyameti kopardim aldim anahtarimi tabi geri😁
hayırdır ya ne demek anahtarını istemek zorla almak..bu ne demek yaa..ne yapacakmış sen yokken senin evindedelirmiş olmalılar. tövbe yarabbimmm..bu arada ben pazar günü evimi temizledim ve babamın evine gittim eşimle.babalar günü olduğu için..eve geldiğimde akşam yerde uçlu kalemler olurya ..07 numara dolu uç kutusu vardı evde..yerde..onun nerden geldiğini bir türlü anlayamadım..acaba görümcem yada kaynanam evime geldide benden gizli,görümcemin kızımı düşürdü yere..içim içimi yiyor yaaa..bu uç kutusu nerden geldi buraya anlamadım..benim evimde öyle şeyler olmaz çünkü,,eşime soruyorum bilmiyorum diyor..kaynanamda anahtar var gibi zaten..şüpheleniyorum bu durumdan...allah hepimize kolaylık versin vallahi...sende sakın anahtar falan ha,ezdirme kendini ..sen yokken başkasının ne işi varmış evinde yaa..sinirlerim zıpladı valla
kayinvaldecim seninle yan yana oturuyoruz aramizda nerdeyse bi duvar var sadece bizi ayiran. gunde 10 kere zilime basmandan surekli biyere gidisimizde camdan balkondan bakmandan..ogluna cocukmus gibi davranmaktan isimize karismandan bi turlu ayri bi aile oldugumuzu degilde beni evlatlik aldigini sanmandan biktim usandim! ustelik simdi hamileyimde hic cekemiyorum seni hic! dizi izlerken surekli konusarak tum diziyi ozetlemenden biktim
sacma sapan kiskancliklarindan biktim araba aldigimizi sana neden soylememisiz. bilmen gerektigini dusunseydik soylerdik herhalde!
hep birlikte plan yapmandan biktim ben esimle yalniz gitmek istiyorum belki bazi yerlere?
sirf bu huylarin yuzunden senin yanina gelesim olmuyor!
dogmamis cocuguma hatta cocuk daha ortada bile yokken erkek olcak erkek cocugunuz olcak bak gor demelerinden biktim usandim.
kayinpederim öleli cok olmus ama bu benim kocami onun yerine koymana hak vermiyor.
ikitane 30 yaslarini gecmis kizin var yaninda onlarla huzurlu sekilde otur bizide rahat birak bi zahmet
ayrimcilik yapmandan biktim.oglum soyle oglum boyle aman oglum yesin aman oglum rahat olsun diye diye adam kendi yuvasina alisamadi sayende.
yettin artik!
o yuzden bende artik yuzsuzum farkettiysen hic sasirma kaynanacim cocugum dogdugundada oda aynen boyle olacak size karsi:)
Yani annesi ne derse tamam diyo ona inaniyo o kadar konuşuyorum anlatıyorum hic sen suclusun diyo iste bende artık hic seslenmiyorum biraz biraz farketti gibi ama inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyy canım yaa ne güldüm yemin ederim ( o kolu kırılır inş. )inan hepsi aynı benimkide öyle 7 aydır gidip gelmiyorum evlerine kocamda gitmiyor ben gitmiyorum diye şimdi de tutturmuş yok işte oğlum gelinin ağzına bakıyo o ne derse onu yapıyo falanda filan diye tabi dinliycek sözümü sizlemi yaşıyo adam benimle yaşıyo huzursuzluk çıkmasın diye ne dersem yapıyo garibim. eltim,görümcem,kaynanam çete gibi olmuş bunlar her gittiğimde saldırıyolar kıskanç pislikler valla çoluğunu çocuğunu hiçbirini sevmiyorum işte zorlamı napiyim benimkide öyle düğünümde gelen altınların çoğunu yastık altı etti yemeden gidesice zıkkım olsun kolunda 3 bilezği var eşim bir ara şakayla karışık istedi veremem diyo hacca gidicekmiş.eltimle aynı evde yaşıyolar kaynanam vıcık vıcık sevmedim,sevemedim hiçbirzamanda seveyeceğim seni kaynana
Ay ne güzel 7 aydır görmüyorsunuz :) biz de 2 gün görmezse oğlunu tansiyonu düşüyor . Birde söylemeden edemeyeceğim bir sıkıntı olsun ortamda onunla ilgi hemen ilaçlar içip midesine zarar veriyo hastanede alıo soluğu sonra siz beni üzdünüz o yüzden üzüntüm mideme vuruo diyo numaracı şeytan. Allah yardımcımız olsun canım :)
benim 23 yasımdayım komple bembeyaz oldu kömür saclarım üzüntüden ..
bebek konusu cok yıprattı benii .. cookkkkkk
Ah ah bide benimki gibi kocanız olsa annesinin ağzına baksa daha kotu
Sırf benim ailemi aşağılamak için yaratılmışsın adeta! Bu burnun o kaf dağından ne zaman inecek? Evleniyosam ailemi unutacakmışım! Yok ya... 10 senedir oğlunla beraberiz son 2 senedir de evliyiz sana rağmen. Hamile kaldığımı duydun yine de bir hayırlı olsun demedin, ilk 5,5 ay bir kere aramadın bişeye ihtiyacın var mı nasıl gidiyo hamileliğin diye. Neymiş ne kadar kıymetliymiş ona da kimse sormamış 3 çocuğunda da. Sonra da utanmadan o karnındaki senin değil benim dersin.
Yüzüne yalandan gülmek o kadar zorluyo ki beni, yalandan anne demek...
Aa olur mu canım o kraliyet ailesinden gelme çünkü bizde avam kesimiz:)aileni neden aşağılıyor,kendi neymiş haşa neyse ..
hepimiz etten kemikten birer misafir değilmiyiz ..
kayinvaldecim seninle yan yana oturuyoruz aramizda nerdeyse bi duvar var sadece bizi ayiran. gunde 10 kere zilime basmandan surekli biyere gidisimizde camdan balkondan bakmandan..ogluna cocukmus gibi davranmaktan isimize karismandan bi turlu ayri bi aile oldugumuzu degilde beni evlatlik aldigini sanmandan biktim usandim! ustelik simdi hamileyimde hic cekemiyorum seni hic! dizi izlerken surekli konusarak tum diziyi ozetlemenden biktim
sacma sapan kiskancliklarindan biktim araba aldigimizi sana neden soylememisiz. bilmen gerektigini dusunseydik soylerdik herhalde!
hep birlikte plan yapmandan biktim ben esimle yalniz gitmek istiyorum belki bazi yerlere?
sirf bu huylarin yuzunden senin yanina gelesim olmuyor!
dogmamis cocuguma hatta cocuk daha ortada bile yokken erkek olcak erkek cocugunuz olcak bak gor demelerinden biktim usandim.
kayinpederim öleli cok olmus ama bu benim kocami onun yerine koymana hak vermiyor.
ikitane 30 yaslarini gecmis kizin var yaninda onlarla huzurlu sekilde otur bizide rahat birak bi zahmet
ayrimcilik yapmandan biktim.oglum soyle oglum boyle aman oglum yesin aman oglum rahat olsun diye diye adam kendi yuvasina alisamadi sayende.
yettin artik!
o yuzden bende artik yuzsuzum farkettiysen hic sasirma kaynanacim cocugum dogdugundada oda aynen boyle olacak size karsi:)
Nefeset ediyorum o insansı varlıktan.ama asilliğimle onu ezmeye devam edeceğim laflarına cevap vermeyerek Tınlamayarak çıldıracak inş. Birde benim kv genç giydiğim de gözü olur en son çantamı boşaltıp çantamı almıştı pislik nefret ediyorum ondan , el koş şakaları onda hurafelik onda tövbe estafurullah kendini ilah yetine koymak onda , kinlik onda, suratsızlık onda , görgüsüzlük yalan söylemek onda . Kısacası her kötülük var bizimkinde aslında kurtulacaktım hepsinden de son bir sans verdim . Bu arada düğünümde takılan takıları aldı kendisi mezara götürecek sanırım o yaştaki kadına nasıl yakışıyor bilemezsiniz bileziğimi koluna takıyor ben bir kere bile takamadım o kolu kırılır inş.
ben kv sevmiyorum bana bencil geliyor zaten anne de demiyorum artık, siz bizle geçiştiriyorum,, Allahtan çokda görmüyorum,,, ama benim sorunum görümcelerim çok büyükler bunlar benden zaten KV sandılar bir kere çarşıya çıkmıştık aramızda biri ile 10 öteki ile 15 yaş var,,,ama bildiğin sanki ben kocamın üçüncü kumasıyım bildiğin iki karılı adamla evlenmişim sanki,,,,, o kadar içten pazarlıklılar ki o kadar çok eşimi kullanıyorlar ki,,,, bilmiyorum beddua etmiyorum hep diyorum ki senin de kızın var inşallah bana yaşattıklarını kızında yaşamazsın,,,,, ama artık dayanamıyorum cidden, eşimle kaç defa boşanmanın eşiğine geldik ,,, boşanınca da çok mutlu olucaklar biliyorum bazen onalra inadımdan boşanmıyormuşum gibi geliyor,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?