Kayınvalide düğünü yapıyorum diye herşeye karisirim diyor.

Yanlış anlama ama aklın varsa atarsın o yüzüğü bu evliliğin olur yanı yok. Nişanlın annesine bağımlı daha olgunluğa erişememiş bir insan. Kayınvaliden desen tam bir zorba bugün buna karışan yarin her konunun içinde olacak. Sizin evliliğiniz iki kişilik değil üç kişilik bir evlilik ya böyle kabul edeceksin çünkü ikiside değişmez yada ayrılacaksın.

Bildiğim bir şey var.Para alan emir de alır.Evinizi kendiniz döşeyin.Kayin validenizden bir şey istemeyin

Tamam beyaz eşya hedite. Diğer eşyalsr 62 bin. 300 bine nasıl tamamlanıyor? 100 bin de tabak çanak diyelim en üst seviyedwn
Beyaz eşyalar nasıl hediye ya, mağaza değil hayır kurumu herhal.

Yuzugu atamaz cunku isten ayrilirken tazminat almak icin nikah kiymis. Bosanamaz cunku bir suru bahanesi var. Bugun bosancam desede inanmayin yarin baska bir sekilde konu acar yine bosanma lafini unutur. Esinide burda cok iyi gibi gostermis diger konularinda onu da kotuluyordu.

Bu problemden kendi eşyalarınızı kendiniz alarak kurtulabilirsiniz. Başkası alırsa illa paranın lafını eder haklı olarak.

Parayı veren düdüğü çalar. Ya sigara içerim ya da maddi yardımda bulunmam dediği anda teşekkür edip harcamalarını iade edemiyorsanız bu duruma alışsanız iyi olur. Kadın açık açık söylemiş.

Eşya şu bu ona yorum yapamayacağım ama evde sigara içilmesi sigara kokusu asla tahammül edemediğim bir şey. Kim olursa olsun evimde içirmem asla.

Parayı kim veriyorsa o kişi bu konuda tek hak sahibidir.şikayetçiyseniz kendiniz yapın.sigara konusunda haklısın.

Çocuk istemiyorum.Gercekten anne olmayi istiyordum.Dogursam baksa gene elinden kurtulamicam.
Bi tanıdıgımzı evlenirken elini cebine attırmadılar kızın. varya öylede bi lüks evlendiki bi dediği iki olmadı. Sonra çocuk herseyi basına kakmaya baslamış. Kv çat kapı eve gidiomuş. Sen karısma bir tek çöpün bile yok. Yemek yeneceği zaman babamın aldıgı masada yemek yiyelim hadi diyomuş çocuk
Valla zor dayandı 6 ay sonra boşandılar. Hatta çocuk boşandı istemiyorum kızınızı diye. Arsızlıga bakar mısın

Zaten ben çalışmak istiyorum.Esimle aram bozuluyor.Annesiyle her kavga ettiğimde.
Bir an önce girin işe sakın ertelemeyin. Bu kadınla başınız çok ağrır. Yapmasın o zaman masraf zorla isteyen yok. Hemen iş arayın hemen.

Yuh görgüsüzler

Babamın aldığı masada yiyelim demesine kahkaha attım. Aynı zamanda görgüsüz de bir adammış. Hem arsız hem görgüsüz

Babamın aldığı masada yiyelim demesine kahkaha attım. Aynı zamanda görgüsüz de bir adammış. Hem arsız hem görgüsüz
bu küçük bi örnek. Evin her esyasına böyle diyomuş. Babamın aldıgı yatak. Babamın aldıgı kanepe. Önceden hiç bişey demeyenler birden bire değişmişler

Kira ve faturaları da mı kayınvalide ödüyor? Eee eşyasını alıp, kirasını faturasını ödediğim eve de kendi evim diyeyim zaten

Eşim iyiydi.Soyle soyleyim 8 bin lira borç ödeyecek kiramizi da annesi odeyecekmis.Babana anlatma diyor birde konustuklarimizi.
Bu mesajınız için kaynana eve de karışır diyecektim ki
Kadın ötüvermiş zaten.

Sizi bir mesajdan sonra hatırladım. Önceki konunuz için de boşanmanız taraftarındaydım. Daha fazla masraf yapmadan boşanın çünkü ileride zaten boşanacaksınız.

Adam asgari ücretin 1 tık üstüne çalışıyor zaten, ben anlamıyorum kadınlardaki bu çalışsam asgari alcam triplerini, erkeklerin canı yok heralde ne işte olsa çalışıyorlar.

Erkek! çalışmak zorunda, erkek tarafı düğünü yapmak masrafları ödemek zorunda adet böyle neticede. İnsana zorla erkek savundurtuyorlar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…