- 20 Mart 2017
- 812
- 659
- 103
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Yanlış anlama ama aklın varsa atarsın o yüzüğü bu evliliğin olur yanı yok. Nişanlın annesine bağımlı daha olgunluğa erişememiş bir insan. Kayınvaliden desen tam bir zorba bugün buna karışan yarin her konunun içinde olacak. Sizin evliliğiniz iki kişilik değil üç kişilik bir evlilik ya böyle kabul edeceksin çünkü ikiside değişmez yada ayrılacaksın.Esimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.
Tamam beyaz eşya hedite. Diğer eşyalsr 62 bin. 300 bine nasıl tamamlanıyor? 100 bin de tabak çanak diyelim en üst seviyedwn300 bin ne masrafı yapacakları eşya ortak alındı 62 bin tuttu.Ve beyaz eşyalar hep hediye geldi.
Bildiğim bir şey var.Para alan emir de alır.Evinizi kendiniz döşeyin.Kayin validenizden bir şey istemeyinEsimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.
herşey bu kadar ortadayken evlenirse ve çocukta yaparsa ayrılmak daha zor olur demek istedimBildiğim kadarıyla sizin ağzınız yandı çocuk konusunda
Beyaz eşyalar nasıl hediye ya, mağaza değil hayır kurumu herhal.Tamam beyaz eşya hedite. Diğer eşyalsr 62 bin. 300 bine nasıl tamamlanıyor? 100 bin de tabak çanak diyelim en üst seviyedwn
Yuzugu atamaz cunku isten ayrilirken tazminat almak icin nikah kiymis. Bosanamaz cunku bir suru bahanesi var. Bugun bosancam desede inanmayin yarin baska bir sekilde konu acar yine bosanma lafini unutur. Esinide burda cok iyi gibi gostermis diger konularinda onu da kotuluyordu.Yanlış anlama ama aklın varsa atarsın o yüzüğü bu evliliğin olur yanı yok. Nişanlın annesine bağımlı daha olgunluğa erişememiş bir insan. Kayınvaliden desen tam bir zorba bugün buna karışan yarin her konunun içinde olacak. Sizin evliliğiniz iki kişilik değil üç kişilik bir evlilik ya böyle kabul edeceksin çünkü ikiside değişmez yada ayrılacaksın.
Bu problemden kendi eşyalarınızı kendiniz alarak kurtulabilirsiniz. Başkası alırsa illa paranın lafını eder haklı olarak.Esimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.
Parayı veren düdüğü çalar. Ya sigara içerim ya da maddi yardımda bulunmam dediği anda teşekkür edip harcamalarını iade edemiyorsanız bu duruma alışsanız iyi olur. Kadın açık açık söylemiş.Esimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.
Abla, abi, amca vs. hediye almıştır muhtemelen.Beyaz eşyalar nasıl hediye ya, mağaza değil hayır kurumu herhal.
Eşya şu bu ona yorum yapamayacağım ama evde sigara içilmesi sigara kokusu asla tahammül edemediğim bir şey. Kim olursa olsun evimde içirmem asla.Esimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.
Parayı kim veriyorsa o kişi bu konuda tek hak sahibidir.şikayetçiyseniz kendiniz yapın.sigara konusunda haklısın.Esimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.
Bi tanıdıgımzı evlenirken elini cebine attırmadılar kızın. varya öylede bi lüks evlendiki bi dediği iki olmadı. Sonra çocuk herseyi basına kakmaya baslamış. Kv çat kapı eve gidiomuş. Sen karısma bir tek çöpün bile yok. Yemek yeneceği zaman babamın aldıgı masada yemek yiyelim hadi diyomuş çocukÇocuk istemiyorum.Gercekten anne olmayi istiyordum.Dogursam baksa gene elinden kurtulamicam.
Bir an önce girin işe sakın ertelemeyin. Bu kadınla başınız çok ağrır. Yapmasın o zaman masraf zorla isteyen yok. Hemen iş arayın hemen.Zaten ben çalışmak istiyorum.Esimle aram bozuluyor.Annesiyle her kavga ettiğimde.
Yuh görgüsüzlerBi tanıdıgımzı evlenirken elini cebine attırmadılar kızın. varya öylede bi lüks evlendiki bi dediği iki olmadı. Sonra çocuk herseyi basına kakmaya baslamış. Kv çat kapı eve gidiomuş. Sen karısma bir tek çöpün bile yok. Yemek yeneceği zaman babamın aldıgı masada yemek yiyelim hadi diyomuş çocuk
Valla zor dayandı 6 ay sonra boşandılar. Hatta çocuk boşandı istemiyorum kızınızı diye. Arsızlıga bakar mısın
Bi tanıdıgımzı evlenirken elini cebine attırmadılar kızın. varya öylede bi lüks evlendiki bi dediği iki olmadı. Sonra çocuk herseyi basına kakmaya baslamış. Kv çat kapı eve gidiomuş. Sen karısma bir tek çöpün bile yok. Yemek yeneceği zaman babamın aldıgı masada yemek yiyelim hadi diyomuş çocuk
Valla zor dayandı 6 ay sonra boşandılar. Hatta çocuk boşandı istemiyorum kızınızı diye. Arsızlıga bakar mısın
Aman tepki aldığı için bizde aldık demeye getiriyor. Öyle bir durum olsa kv ye bizde aldık ,tek başına almış gibi konuşma derdi.Beyaz eşyalar nasıl hediye ya, mağaza değil hayır kurumu herhal.
bu küçük bi örnek. Evin her esyasına böyle diyomuş. Babamın aldıgı yatak. Babamın aldıgı kanepe. Önceden hiç bişey demeyenler birden bire değişmişlerBabamın aldığı masada yiyelim demesine kahkaha attım. Aynı zamanda görgüsüz de bir adammış. Hem arsız hem görgüsüz
Bu mesajınız için kaynana eve de karışır diyecektim kiEşim iyiydi.Soyle soyleyim 8 bin lira borç ödeyecek kiramizi da annesi odeyecekmis.Babana anlatma diyor birde konustuklarimizi.
Kadın ötüvermiş zaten.Gece aradı konuştuk sinirimi ziplatan nedenler
1.Ankaradan İzmir'e gelin gidicem.Benim çocuklarım başka yere giderse ya bende gelirim yada bosatirim gidemez.
2.Cocugumun evinde istediğim yaparım.Ki yemegime karissa sabrederim.Susarim dicem.Evde sigara yakarım.Yakmazsam kira faturalar bende ödemem.Dugune kinaya gelmem.
3.Baban oğluma karismicak.Beni yada abimi muhatap alacak.
4.Cift soyadliyim sadece bizim soyadimizi kullan.Bu arada kendi eşinden ayrılmış.
5.kaynanasi ikinci el eşya almış.Yatak odasında 2 ay yatmislar.Karikoca kanepede yatmislar.Senin kaynanan sana birşey almadiysa benim suçum.ne ?
Adam asgari ücretin 1 tık üstüne çalışıyor zaten, ben anlamıyorum kadınlardaki bu çalışsam asgari alcam triplerini, erkeklerin canı yok heralde ne işte olsa çalışıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?