Kayınvalide düğünü yapıyorum diye herşeye karisirim diyor.

Dedim yüzüne dedim hatta eşime de soylicem

Kadin ben buyum diyor. Evlendikten sonra kiranızı da ödeyecekmiş. Bu karismalar, kendi evi gibi görmeler devam edecek olduğu gibi. Beğenmiyorsunuz, evlenmeyeceksiniz bu kadar basit.
Kirayı öderse kendi evi oluyor zaten.

Hangimiz başkasının kirasını ödüyoruz ki…

Aynen öyle. Kadin esyaları alıyor, kirayı ödüyor. Doğru yanlış, istediğini de yapar yani.
Faturaları da ödeyecekmiş öyle yazmış konu sahibi.
Bu pahalılıkta ne kadar iki eve yetecek kadın, bu iş birlikte yaşayalıma döner mutlaka. Zaten belki de o yuzden her şeyi kendi seçiyordur, şuan yasadıgı evi begenmiyorsa nasılsa buraya taşınacagım deyip istediği tür esyalar alıyordur eve.

Kv ye de yazık valla. Kocasından boşanmış , nafaka falan da almadan büyütmüş çocuklarını. Şimdi de koca adamı evlendirip kırasına kadar verecek. Millet tek kirayı zor ödüyor bu zamanda

Son düzenleme:
Faturalar da mı varmış?
Dediğiniz gibi olma ihtimali çok yüksek.
Kendilerine bakamazken çocuğu da ihmal etmeyeceklerdir diye düşünüyorum. Sonra ver elini kayınvalide ile birlikte yaşama. Kayinvalideye haksiz da diyemeyeceğim bu konuda. Tek başına bir kadın 2 evi idare edemez.

Son düzenleme:
300 bin ne masrafı yapacakları eşya ortak alındı 62 bin tuttu.Ve beyaz eşyalar hep hediye geldi.
İyide siz bizde erkek tarafı alır herşeyi dedik nisan'da demediniz mi? Babanız hatta almak istememiş. Kadın da herşeyi ben alıyorum benimz sözüm geçer dememiş miydi ?Sizde babanızla konuşup ya birşeyler al ya da ben ayrılacağım diyeceğim demediniz mi ? Ayy sabah sabah ben mi yanlış okuyorum bilmiyorum ki

Dedim yüzüne dedim hatta eşime de soylicem

Burada en büyük problem eşinizin 9600 lira maaşı varken 8000 lira krediye gitmesi.

Bu korkunç bir rakam neden 8000 liralık kredi çekildi?
Ev kira araba değil ev eşyasını kayınvalide alıyor??

Kayınvalideniz sizin kiranızı öderken mümkün değil paçayı kurtaramazsınız hep sizi sokağa atarım tehditiyle gelecek.

Benim önerim: Boşanın
Eşiniz 8000 lira kredi çekerken düşünecekti, kocaman insanlar bir kişiye göbekten böyle bağlanırsa o zaman sonuçlarına da katlanacak.

Diyelim ki sizi yok sayalım zaten eşinizin hayatta kalması için anne evine sığınması gerekecek. 1600 lirayla geçinemeyeceğini kendisi de biliyordu.

Konuşmanız işe yaramaz, kendi iradesini annesine devretmiş, bunu çekmek zorunda değilsiniz.

E geçen boşanıyordunuz?
Yanlış mı hatırlıyorum.
Tazminat için erken nikah yapmak yerine evinin kendi, ihtiyaçları için biraz daha çabalayıp çalışmalıydın.

Konu sahibi ile eşi evli olmasa bir yer kiralama konuşulmatacaktı bile, direkt eşi annesiyle yaşayacaktı.

Sen isten ayrilirken nikah kiyip tazminat aldin o parayi ne yaptiniz? Ohh cok iyi yapiyor kayinvaliden kocan senin bosanmicagini biliyorlar. Gecen bosnma protokolu yolladi diye nasil tutusmustun nafaka diyordun senin tek derdin para zaten kayinvalideni de cekeceksin cunku Para veriyor.

Kadın haklı. Parayı veren düdüğü çalar. Bizim oralarda erkek tarafı öder demeyi biliyordun. Sizin oralarda erkek tarafı gelinin evinden çıkmıyor sonra ben ödedim diye. Hatırlatayım dedim.

bu kadin seni cok yorar..

Eee ne yiyip ne icecekseniz? Evlilige hazir degilmissiniz ki
Ay bi de ilk aydan hamile kalır, olmazsa olmaz o zaten. Bunlar hepimizden cesur yaşıyor bu hayatı, bi şekilde devrile doğrula yılları deviriyorlar. Ne dense boş, gerek yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…