- 13 Ağustos 2022
- 8.824
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
300 bin ne masrafı yapacakları eşya ortak alındı 62 bin tuttu.Ve beyaz eşyalar hep hediye geldi.Bir ev 300 bine nasıl dizilir ben anlamıyorum ya. Her şeyin fiyatı arttı tamam ama 300 binlik de alma. Düğün de yapma mesela.
Dedim yüzüne dedim hatta eşime de soylicemE bu iş kiranızı ödeyemiyorum birlikte yaşayalıma döner kısa sürede o zaman ne yapacaksınız?
Ama sizde de suç kv ye de çok yuklenilmiş. Kirasını ödeyebilcek bir adamla evlenin ya da bi zahmet gidin siz de çalışın da kv nin değil sizin borunuz ötsün.
Hak yani evde sigara tuttururum demek
Kirayı öderse kendi evi oluyor zaten.Kadin ben buyum diyor. Evlendikten sonra kiranızı da ödeyecekmiş. Bu karismalar, kendi evi gibi görmeler devam edecek olduğu gibi. Beğenmiyorsunuz, evlenmeyeceksiniz bu kadar basit.
Aynen öyle. Kadin esyaları alıyor, kirayı ödüyor. Doğru yanlış, istediğini de yapar yani.Kirayı öderse kendi evi oluyor zaten.
Hangimiz başkasının kirasını ödüyoruz ki…
Faturaları da ödeyecekmiş öyle yazmış konu sahibi.Aynen öyle. Kadin esyaları alıyor, kirayı ödüyor. Doğru yanlış, istediğini de yapar yani.
Kv ye de yazık valla. Kocasından boşanmış , nafaka falan da almadan büyütmüş çocuklarını. Şimdi de koca adamı evlendirip kırasına kadar verecek. Millet tek kirayı zor ödüyor bu zamandaE bu iş kiranızı ödeyemiyorum birlikte yaşayalıma döner kısa sürede o zaman ne yapacaksınız?
Ama sizde de suç kv ye de çok yuklenilmiş. Kirasını ödeyebilcek bir adamla evlenin ya da bi zahmet gidin siz de çalışın da kv nin değil sizin borunuz ötsün.
Faturalar da mı varmış?Faturaları da ödeyecekmiş öyle yazmış konu sahibi.
Bu pahalılıkta ne kadar iki eve yetecek kadın, bu iş birlikte yaşayalıma döner mutlaka. Zaten belki de o yuzden her şeyi kendi seçiyordur, şuan yasadıgı evi begenmiyorsa nasılsa buraya taşınacagım deyip istediği tür esyalar alıyordur eve.
İyide siz bizde erkek tarafı alır herşeyi dedik nisan'da demediniz mi? Babanız hatta almak istememiş. Kadın da herşeyi ben alıyorum benimz sözüm geçer dememiş miydi ?Sizde babanızla konuşup ya birşeyler al ya da ben ayrılacağım diyeceğim demediniz mi ? Ayy sabah sabah ben mi yanlış okuyorum bilmiyorum ki300 bin ne masrafı yapacakları eşya ortak alındı 62 bin tuttu.Ve beyaz eşyalar hep hediye geldi.
Dedim yüzüne dedim hatta eşime de soylicem
Faturalar da mı varmış?
Dediğiniz gibi olma ihtimali çok yüksek.
Kendilerine bakamazken çocuğu da ihmal etmeyeceklerdir diye düşünüyorum. Sonra ver elini kayınvalide ile birlikte yaşama. Kayinvalideye haksiz da diyemeyeceğim nbu konuda. Tek başına bir kadın 2 evi idare edemez.
Kadın haklı. Parayı veren düdüğü çalar. Bizim oralarda erkek tarafı öder demeyi biliyordun. Sizin oralarda erkek tarafı gelinin evinden çıkmıyor sonra ben ödedim diye. Hatırlatayım dedim.Esimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.
300 bun ya da 150 bun herneyse parq harcatirken iyisiniz harcama o zaman diyemiyorsunuz. İdare edeceksiniz o zaman. Siz de arsizsinız kv dr de . Yani pek farkiniz yokHak yani evde sigara tuttururum demek
Siz jiye çalışmıyorsunuzEşim 9600 kusur lira maaş aliyor.8000 lira taksit ödeyecek.Kira kv odeyecekmis.Afedersiniz benim bölüm öter hesabı yapıyor.Esimi bunaltiyor.
Kadın evi kendine düzüyor haberin olsun.Herşey dört dörtlük olsun istiyor.Gorsen kirada oturan fakir bir aile eşim.
bu kadin seni cok yorar..Esimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.
Ay bi de ilk aydan hamile kalır, olmazsa olmaz o zaten. Bunlar hepimizden cesur yaşıyor bu hayatı, bi şekilde devrile doğrula yılları deviriyorlar. Ne dense boş, gerek yok yani.Eee ne yiyip ne icecekseniz? Evlilige hazir degilmissiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?