- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Kendi evi zaten Tahin. İğneden ipliğe o yaptı.Kadin ben buyum diyor. Evlendikten sonra kiranızı da ödeyecekmiş. Bu karismalar, kendi evi gibi görmeler devam edecek olduğu gibi. Beğenmiyorsunuz, evlenmeyeceksiniz bu kadar basit.
Resmi nikah var buna güvenerek zaten işkence ediyor bana
Kızım deli misin? Evlilik birliğinin gerekleri oluşmadığından tek celsede boşanma şansın var. Kullan o şansını, bu kadın sana cehennem azabı olur. Daha konuyu okumayı bitirmedim, inşallah boşanma kararı almışsındır.Gece aradı konuştuk sinirimi ziplatan nedenler
1.Ankaradan İzmir'e gelin gidicem.Benim çocuklarım başka yere giderse ya bende gelirim yada bosatirim gidemez.
2.Cocugumun evinde istediğim yaparım.Ki yemegime karissa sabrederim.Susarim dicem.Evde sigara yakarım.Yakmazsam kira faturalar bende ödemem.Dugune kinaya gelmem.
3.Baban oğluma karismicak.Beni yada abimi muhatap alacak.
4.Cift soyadliyim sadece bizim soyadimizi kullan.Bu arada kendi eşinden ayrılmış.
5.kaynanasi ikinci el eşya almış.Yatak odasında 2 ay yatmislar.Karikoca kanepede yatmislar.Senin kaynanan sana birşey almadiysa benim suçum.ne ?
Aynen öyle olacak.Kendi evi zaten Tahin. İğneden ipliğe o yaptı.
Yatağını alır gelir bi odaya yerleşir. Kim gelme diyebilir ki ona? Hele konu sahibi o eve gelinliği ile bi girsin. Şimdiden yola girdin dönmek yok diyen babası yarın kocanın anasıdır susacak idare edeceksin diyecek. Yok öyle boşanma falan.
Bu kadar mı yokluktasın diyesim geliyor. Kocayı sosyal medyadan bulması ayrı dram, bunlar ayrı.Ne derseniz deyin boşan demeyin konu sahibine. Babası masrafları ortak yapalım demiş, kaynana yanaşmamış. Onlar da geri çekilmiş. Mazallah kaynana vermez oğlunu diye herhal .
Baba da kızını evden göndermenin derdinde üstelik.Bu kadar mı yokluktasın diyesim geliyor. Kocayı sosyal medyadan bulması ayrı dram, bunlar ayrı.
İkide bir yola çıktın sabret demek nedir ya, sanki çarşıya gidiyor. Yolun aslında adım adım boşanma yolu olduğunu idrak edemiyor koskoca adam.Baba da kızını evden göndermenin derdinde üstelik.
Adam asgari ücretin 1 tık üstüne çalışıyor zaten, ben anlamıyorum kadınlardaki bu çalışsam asgari alcam triplerini, erkeklerin canı yok heralde ne işte olsa çalışıyorlar.E madem her şeyi erkek tarafı alıyor adet böyle demek ki adetlere bağlı bir insansınız. Kayınvalideye hürmet göstermek, hizmet etmek bunlar da adet değil mi? Yoksa sadece işinize gelen adetleri mi kabul ediyorsunuz?
Bana kayınvalide haksız gelmedi parayı veren düdüğü çalar demişler. Şu çalışırsam asgari ücret alıcam mantığını da anlamıyorum. Hiç para almamaktan daha iyi değil mi? İki yetişkin insansınız gerçekten ne cesaret evlendiniz, birinizin maaşı yok biriniz maaşı taksit ödemeye gidiyor. Kirayı dahi kayınvalide ödüyor. Ailelere güvenip koştur koştur nikah kıymanın sonu böyle oluyor işte
Çalışmayı hiç istemiyor.Adam asgari ücretin 1 tık üstüne çalışıyor zaten, ben anlamıyorum kadınlardaki bu çalışsam asgari alcam triplerini, erkeklerin canı yok heralde ne işte olsa çalışıyorlar.
Çalışmayınca o evde rahat rahat oturacağını mı sanıyor acaba? Boş bırakırlar mı be? Millet o kadar masrafı gelin alalım vitrinde biblo gibi dursun diye yapmıyor heralde.Çalışmayı hiç istemiyor.
Çalışsam ne olacak asgari alacagım zaten kafasında.
Sanki ortada çocuk var da aldıgı kreşe gidecek gibi hayıflanıyor daha çocuksuz haliyle.
Çocuguna da k.valide bakacaksa dua et valla.
Ay bi de ilk aydan hamile kalır, olmazsa olmaz o zaten. Bunlar hepimizden cesur yaşıyor bu hayatı, bi şekilde devrile doğrula yılları deviriyorlar. Ne dense boş, gerek yok yani.
Kadın haklı. Parayı veren düdüğü çalar. Bizim oralarda erkek tarafı öder demeyi biliyordun. Sizin oralarda erkek tarafı gelinin evinden çıkmıyor sonra ben ödedim diye. Hatırlatayım dedim.
Kadın haklı. Her şeyi kadının üstüne yıkmışsınız ohhh bir de laf ediyorsunuz.Esimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?