- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
- Konu Sahibi Patolojik87
-
Birlkte oturma taraftarı değil ne kendi ne annesi ama şu an ki durum için çözüm bulmaya çalışıyorlar :/
Peki ne kadar beklemeli? Baktık bir düzene girdiği yok, sevdiğim adamı fakir diye bırakacak mıyım? :/ bu düşünce bana çok ağır geliyor
Kavusalimda hallolur diye bisey yok. Zamani bile belli degil nezamana kadar boyle gidecek? Kadin nereye kadar sagda solda kalacak saniyorsun. Yeni evlisin diye bikac ay kalir digerlerinde ama gelir evine. 2 cocugundaa kalip size hic dokunmayacak mi saniyorsunuz. Diger kardeslerininde eşleri var bi duzenleri var sonucta siz rahat edin diye nereye kadar?
O evde bi esyanin olmamasi, kvnin evinde onun esyalariyla yasamak zamanla canini sikacak.
Esim yeni evlendigimiz siralar hem issiz kaldi. Isleride bozuldu. Evlenmeden once oyle bisey olsa evlenmezdim, beklerdim. Maddiyatin ne zaman ne olcagi belli olmuyor ama daha yeni evliyken gezip tozma evlilige alisma vs varken direk maddi sikintilaara girmek cok yipratici bisey. Ekstra kv sorunu ustune tüy dikmek.
Kayınvalidem çok iyi elhamdülilah benim yerime düşünen biri kına nikah detaylarını falan, çok rahat gezmeyi seven biri ama şeker hastalığı var o onu çok yoruyor..az önce nişanlım aradı hasta olmuş serum takmışlar doktor psikolojik demiş..bu durumlara üzülüyor.. :/ elde olmayan şeyler maalesef ama haklısınız
senin yanında durur değil, siz onun yanında durursunuz de.
çünkü ilk tartışmada olay bu noktaya gelir eminim ki :)
Bakıyor zaten çabalıyor lakin dükkan olunca bırakıp başka iş peşinde koşamıyor, dükkanı devredip başka iş peşimde koşabilir ancak.. Ve bu da bi süreç.. Herşey sabra bakıyor bizde bu aralar da soru su evliyken mi sabredeyim nişanlıyken mi :))
Açmasaydım evleniirdim kızlar.. Aslında konu açmaya çekiniyorum bazen çünkü yaşadığımız bi çok şeyi kelimelere sığrdıramıyoruz..yok o öyle değil dediğimizde de farklı bir profil algılanıyor.. Ama genelolarak söylenenlere ben de katılıyorum düşündüm ve fikrim aynı diyeceğim..Dukkani devredin.
Ikiniz de bir ise girin
Kira kira evlenirsiniz
Insan kaderini kendi yazar..dedikleri bu olsa gerek.
Kv ile yasamaya adim atmak uzeresin.
Kimseyi dinleyecegini sanmiyorum
Evlen de gör.
Canım.. Nişanlımın başına üst üste çook musibet geldi düğün için olan biriktirdiği parasını ve arabasını kaptırdı ihanete uğradı iş arkadaşları tarafından çok ta ağır bir süreç geçirdi bunlar hep biz nişanlıyken oldu ya yeni iş kuracaktı ya da işe girecekti bi arkadaşı ile ortak fast food dükkan açtılar aslında dükkan yükselir ama bütçe gerekiyor o ise evlenecek daha extra masraf var.. Kafası çorba halde.. Beni de bekletmek istemiyor kendi de istemiyor haliyle ben instagramda nakışlı takılar satıyorum el emeği.. Bunun dışında yapabileceğim bir iş muhakkak arayacağım.. Ama beklemek gerek gerçekten kızlar ne kadar iyi olurlarsa olsunlar insanın kendi düzeni olmayan bir yerde uzun süre yaşaması acaip külfetFakir diye degil, öngörülü olmadigi icin. Dügünden 6 ay önce niye dükkan acmis? Bunu niye hazir sermayesi olmadan yapmis? Eger dükkan acmak istiyorsan, ilk 6 ay kurus kazanmadigini, hatta borc yaptigini varsayarak bir birikimin olmali.
Adamda hic birikim yok. Dügün yili bide risk aliyor. Sonra "eeh kavusalim ve annemlerde kalalim".
Bunlari diyebilen 30 küsür yasindaki bir insan ile ben sahsen evlenmezdim.
Bu arada karismak olmasin fakat yerinde olsam ise girip kendi maasimi kazanirdim. Bu devirde tek maas ile gecinmek zor. Ha yok esim bana bakmaya mecbur diyorsan, kusura bakma fakat o istedigin es, bu kisi degil canim.
Düşünceli sağolsun ya, görümcem almanya da yaşıyor zaten oraya gidince iki aydan evvel dönmezmiş kv em gezmeyi seven biri ama illaki o eve dönecek ve ben kendi düzenimi kurmuş olucam o da ona zor gelecek.. Tembel iş güç meraklısı değil hiç gezmek olsun koşar gider öyle bi kadın ama ne de olsa kv .. Ve o ne kadar rahat olsada ben olamam kiEn azindan bir oglumda bir kizimda kalirim diyecek kadar anlayisli bir kvdeymis neyseki..Yagmasa da gürlemis yani bu da biseydir..Sagolsundur..Amma velakin baska bir ev icin somut biseyler yok ise sayet askiya alin.Sonradan verilen sözler tutulmuyor.Araya farkli farkli sebepler,engeller cikar siz bile anlayamazsiniz.Evlilik bastan saglam temellere oturmazsa sonrasi hiic olmuyor.Nisanlinizla,sallantida olan degil de daha elle tutulur bir ise baslamasi gerektigini yoksa daha coook beklemek zorunda kalacaginizi soyleyin.Sonu görünmeyen,getirisi olmayan bir isletmede iflas etmeyi mi bekliyor? Aileniz girsin gerekirse devreye.Asla duygusal davranmayin..O ask azaldiginda veya bittiginde kafanizin duvarla olan aski daha cok kuvvetlenir.Isin basindayken daha sagduyulu olmalisiniz.Evlilik bitirmek cok ama cok daha zor..
Söylenen seyleri kulak ardi etmemissiniz.Siz de bu birliktelik icin emek veriyormussunuz ne güzel..Gercekci,samimi geldi bana beraberliginiz..Kızlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum yorumları, farklı fikirkeri her zaman önemserim. . Kafamda daha da netleşti artık .. Kesinlikle ertelemeliyiz.. Hem birazda kalp huzurumuz yerine gelir belki bu süreçte..
Ben de öyle düşünüyorum nereye kadar gezecek en fazla 6 ay yalnız kalırız sonra dönecek bu kadın, kayınvalidem rahat biri anlayışlı seviyorum kendisini ama aynı evde düzenler karışacak.. Nişanlım epey sıkıntılar geçirdi maddi manevi imtihanlar yaşadı, destek olmaya çalıştım hep, erteeyelim dediğim de ihtimaller üzerine konuştuk.. Şöyle birşey dedi ya hep sıkıntılı devam ederse hayatımız ya belimizi doğrultamazsak sonu ayrılığa mı gidecek? Ne kadar bekleyeceğiz dedi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?