Kayınvalide evinde oturmak

Eşiniz kendi parasını kazanmadan belini doğrultmadan evlenmeyin bakın işyeri kirasını bile annesi ödüyormuş hem birçok şey içinizde ukte kalır hem de ne zaman düzeleceği belli değil kayınvalideniz ne kadar başkalarında kalabilir gelecek evine aynı evde yaşamak zorunda kalacaksınız maddi sorunlar olacak bekleyin sizde çalışıyorsanız biriktirin kendi evinize çıkın

1 ay kalmaz gelir evine kadın hatta abartırsan 3. Gün bile yapamadım diye gelebilir.
Hem ne münasebet canim bunu çok normal birşeymiş gibi size sunabiliyorlar. Evlilik sorumluluğuna hazır değilsiniz işte tamam.

Burada ki bayanlar gerçekten tecrübelerle konuşuyor size boşa yazan yok İnan’ın.. yapmayın bunu kendinize isterseniz 40 yaşına gelin ama baba evinde bekleyin bu süreci bu durum düzelmezse evlenemeyeceğimiz mi demiş ? O zaman bu durum düzelmezse hiç bir zaman eviniz olmayacak Özençlerin heveslerin içinde kalacak.. yapma..

Aynı durum arkadaşımın başına geldi kv demiş ben bazen ablamda bazen kardesimde kalırım diye ama düğünden sonra gitmedi evde yanlarından ayrılmadı
Arkadaşım çok pişman oldu araları bozuldu cicim aylarını yaşamadık biz çok pişmanım keşke acele etmeseydim dedi hep

Herkes bir olmaz ama ben konunu okuyunca bu aklıma geldi

Bak güzel kardeşim.. kayınvaliden en fazla bir ay sonra zebellak gibi başınızda bitecek:) sığamadım kimsenin evine vs.. değil aynı ev aynı apartmanı bile kabul etme boşver geç olsun.. yoksa burada çoook konu açarsın ben sana söyliyim..

Sakin evlenme.

Sakin.

Coooook pisman olursun.

Baskasinda kalmaz kv..
Dugunden sonra direkt evine gelir

Cok konu acarsin buraya
Biz de sana..biz sana demistik otur cek simdi..deriz

Devir böyle geçmiyor verilen sözler çabuk unutuluyor. Birgün kendinizi ben bunlar için mi hayallerimden vazgeçtim diye ağlarken bulursunuz ama iş işten geçmiş olur. Çok iyi düşün.

Dukkani devredin.
Ikiniz de bir ise girin
Kira kira evlenirsiniz

Insan kaderini kendi yazar..dedikleri bu olsa gerek.

Kv ile yasamaya adim atmak uzeresin.
Kimseyi dinleyecegini sanmiyorum

Evlen de gör.

Nişanlının doğru düzgün mesleği yok
Anlaşılan böyle eli para tutmayan adamla
E vlenilmez epey mutsuzluk seni bekliyor
Aşkta bir yere kadar
E ninde sonunda fazla çaba göstermeden
Evle mek istiyor herşey için de kalacak
Millet program lı plan lı Ev lenirken
Bu iş yaş

kesınlıkle acele etmeyın erteleyin
cünkü evlendıkten sonra hep ertelenır o ev dızlemer esyalar..
hersey usulunce gonlunuzdekı gıbı olsun esyalarınızı alın evınızı yerlesırın
kayınvalıdenle aynı evın ıcıne gırınce anlasman zor olacak.. uzaktan bırbırını sevmek kolay cunku.
birkac ay sonrada gerı doner. baskasnın evınde rahat edemez. yeni evlisiniz diye anca bir kac ay musama gösterebilir.
evlendıkten sonrada ha borcum var ha evın masrafıydı derken surreklı ertelenır kaynananızla yasamaya baslarsınız
ben tavsıye etmıyorum aynı sey basıma gelse asla kabul etmezdım
ev icinde ev olmaz

Diger gelinle damat da birlikte o kadar ay oturmak zorunda degil ki. Onlar iki surat yapinca kadin kendi evine doner, yani sizin yaniniza...

Evet gerekirse ayrılığa gidecek.Bu nasıl bir drama allah aşkına?
Evlenecek insanın düzeni işi gücü belli olmalı.
Kimseyi küçümsemiyorum asgari ücret de kazanabilir nişanlıniz ama sabit bi gelir en azından herkes ona göre ayarlar kendisini.
Ama böyle nereye kadar ?
Dükkanın rayına oturması belki 2 seneyi bulacak ne yapacaksınız taş mi yiyeceksiniz 2 yıl boyunca ?

Şimdi bizler sana ne desek aklında şu olacak aman Onlar nereden bilecek evleneyim ben bence düzelir her şey kavuşuruz biz kavuşunca her şey geçer yeter ki kavuşalım. Ama öyle olmayacak baba evinde dur daha iyi her şey düzene girsin öyle evlen dışarıdan bir göz olarak söylüyorum böyle ikilemde kalıp hemen evlenmeyi seçersen Temmuz'dan sonra Buarada kv koca işe ile ilgili konu açarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…