- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Patolojik87
-
Eşiniz kendi parasını kazanmadan belini doğrultmadan evlenmeyin bakın işyeri kirasını bile annesi ödüyormuş hem birçok şey içinizde ukte kalır hem de ne zaman düzeleceği belli değil kayınvalideniz ne kadar başkalarında kalabilir gelecek evine aynı evde yaşamak zorunda kalacaksınız maddi sorunlar olacak bekleyin sizde çalışıyorsanız biriktirin kendi evinize çıkın
Yok o şekilde değil, bana diyor ki yani belimi doğrultana kadar erteleyelim diyorsun ya hiç doğrultamazsam hiç evlililk olmayacak mı bu nun sonu buraya mı varır gibi dedi. Tembel biri olsa kuşkulanayım ama çırpınıyor görüyorum memlekette yapı süreci devam eden bi evi var orası bitince onn kirası ile buradan ev kiralarız diyor en azından bi yükümüzü alır
Evet gerekirse ayrılığa gidecek.Bu nasıl bir drama allah aşkına?Ben de öyle düşünüyorum nereye kadar gezecek en fazla 6 ay yalnız kalırız sonra dönecek bu kadın, kayınvalidem rahat biri anlayışlı seviyorum kendisini ama aynı evde düzenler karışacak.. Nişanlım epey sıkıntılar geçirdi maddi manevi imtihanlar yaşadı, destek olmaya çalıştım hep, erteeyelim dediğim de ihtimaller üzerine konuştuk.. Şöyle birşey dedi ya hep sıkıntılı devam ederse hayatımız ya belimizi doğrultamazsak sonu ayrılığa mı gidecek? Ne kadar bekleyeceğiz dedi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?