- 10 Nisan 2018
- 29
- 11
- 1
- 37
- Konu Sahibi Patolojik87
-
Ayrica 2 aya belini toparladi diyelim
Dukkan kirasini verdi
Eleman parasini verdi .
Bir ev kurmak en asagi 15 _20 .000 lira .
Kira depozito elektrik dogalgaz .
Iki ay icerisinde yaklasik 40 .000 falan kazanacak mi bu arkadas ..
Yardira yardira felaketine kosuyorsun
Aynı muhabbetle evlendı tanıdığım sonra boşandı kaynana hıc evde yalnız bırakmadı onları bırde aynı evde yaşayacaksan herşeyi kabul etmıs olacaksın otur düşün ıyıce kaynanan oturacak herseyı sen hazırlayıp önüne koyacaksın toplayacaksın alınmayacaksın hıc bır seyeSelam Kızlar.. Bi kafa karışıklığım var sizinle paylaşmak istedim.
Nişianlıyım temmuz sonunda evleneceğiz Allah nasip ederse , lakin nişanlım 4 ay önce dükkan açtı. Dükkan nişanlıma göre potansiyel vaad ediyor lakin ne kendilerine para kalıyor ne personele ödeyebiliyor..kirasını dahi annesinden alıp ödüyor kaç aydır Bu durumda maddi sıkıntımız baş gösterdi ve ev kiralamamız içini donatmamız mümkün görünmüyor.. Kayınvalidem şöyle demiş, oğlum ben 2 ay ablanda iki ay abinde kalırım memlekete falan giderim siz takılın evde belinizi doğrultana kadar demiş.. Bana söyledi ya böyle yapalım ya da hiç istemesemde erteleyelim dedi.. Ben de çok üzüldüm tabi ilk önce erteleyelim dedim sonra da biraz daha düşüneyim dedim ertelesekte ne kadar süreceği belli olmayan bi süreç kavuşmak ta istiyoruz bir an evvel kayınvalidemin düzenini üstüne gitmek kendimi emanet gibi hissettirir gibi geliyor.. Böyle başlayanlarınız var mı? Nasıl idare edilir bu süreçte evi de küçük nasıl yerleşicem diye de düşünüyorum hey gidi. . :)))
Ben de başta 1 ay kadar kv evinde kaldım onların başka evleri vardı anneden kalma oraya gittiler fakat benim evim eşyalarım hazırdı,evin inşaat işi bitmemeşti sadece onu bekledik.Senin gibi muamma olsaydı asla gitmezdim,sende gitme derim,ilerde Allah Allah diyeceğin işe şimdi eyvallah deme.İleriniz net değil çünkü.Erteleyin,zaten bu sıkışıklıkla yaptığınız düğünde düğün olmaz evliliğinizde sıkıntılarla dolu bir evlilik olur.Ev geçindiribilecek kazancı elde etmedikçe kavuşalım diye romantik kararlar verme hayat böyle minnoş değilSelam Kızlar.. Bi kafa karışıklığım var sizinle paylaşmak istedim.
Nişianlıyım temmuz sonunda evleneceğiz Allah nasip ederse , lakin nişanlım 4 ay önce dükkan açtı. Dükkan nişanlıma göre potansiyel vaad ediyor lakin ne kendilerine para kalıyor ne personele ödeyebiliyor..kirasını dahi annesinden alıp ödüyor kaç aydır Bu durumda maddi sıkıntımız baş gösterdi ve ev kiralamamız içini donatmamız mümkün görünmüyor.. Kayınvalidem şöyle demiş, oğlum ben 2 ay ablanda iki ay abinde kalırım memlekete falan giderim siz takılın evde belinizi doğrultana kadar demiş.. Bana söyledi ya böyle yapalım ya da hiç istemesemde erteleyelim dedi.. Ben de çok üzüldüm tabi ilk önce erteleyelim dedim sonra da biraz daha düşüneyim dedim ertelesekte ne kadar süreceği belli olmayan bi süreç kavuşmak ta istiyoruz bir an evvel kayınvalidemin düzenini üstüne gitmek kendimi emanet gibi hissettirir gibi geliyor.. Böyle başlayanlarınız var mı? Nasıl idare edilir bu süreçte evi de küçük nasıl yerleşicem diye de düşünüyorum hey gidi. . :)))
O bel hiç doğrulmazSelam Kızlar.. Bi kafa karışıklığım var sizinle paylaşmak istedim.
Yok o şekilde değil, bana diyor ki yani belimi doğrultana kadar erteleyelim diyorsun ya hiç doğrultamazsam hiç evlililk olmayacak mı bu nun sonu buraya mı varır gibi dedi. Tembel biri olsa kuşkulanayım ama çırpınıyor görüyorum memlekette yapı süreci devam eden bi evi var orası bitince onn kirası ile buradan ev kiralarız diyor en azından bi yükümüzü alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?