- Konu Sahibi fairylove23
-
Başlığı değiştir bence...merhba bayanlar sorunum kaynana... iki hafta önce bize kahvaltıya geldiler : kv, kp, görümce... 3 aylık kızımı sevdiler kahvaltı öncesi. Sonra uyuttum kızı. Kahvaltı ettik baktım kız ağlıyor gittim yanına . Emzirdim kucağımda getirdim mutfağa. Sen bitirdin mi kahvaltını ,dedi kv. evet, dedim. Alayım mı kızı ben dedi. Uyuyacak ama dedim.( Çayını rahat içsin diye) Sonra sofrayı topladık görümcemle. geçtik oturma odasına hepimiz oturuyoruz. Kızı getirdim yanlarına . Kv'ye sordum : Sevecekmisin diye. Yok, sevdim ya sabah yeter , dedi.
Sinir oldum . Aldım çocuğu yatak odasına yatırdım, uyuttum. Hiç çıkmadım yanlarına. Giderlerken eşim gel dedi bana . Uğurladık. İyi niyetimin kurbanı oldum yani. Ama açık açık söylemesi gerekmez miydi , kapris yapacağına.Bi de ben buna ikinci dönem çocuğuma baktıracaktım
daha detaylı yazdım umarım anlayışla karşılarsınız başlığı...Başlığı değiştir bence...
Bu davranışıyla mahfetmiş olamaz hayatınızı...
bi saniye bayanlar . Haklısınız , olay sadece bundan ibaretmiş gibi anlattım. Şimdi size kvnin yaptıklarını en başından anlatayım.
Düğünümde altınlarımı kaçırdı, arabasını yeniledi. Kocamı seviyorum diye ağzımı açmadım. İki sene borç ödedik.
Annemin dedikodusunu yaptı yanımda. DEmediğini bırakmadı , büyüğümdür dedim ses çıkarmadım.
Hamileyken görümcemin üç yaşındaki oğlu için o benim ilkim, her zaman yeri ayrı olacak dedi. Çok alındım ama Alla var bir şey demedim.
Üç sene torununa baktı, o yüzden kendini mecbur hissediyor ki, ben size nasıl gelcem nasıl bakcam çocuğa diyor. Bakmak zorunda değilsin dicem alınacak diye ağzımı açmadım.
Doğumdan sonra hastanedn çıktığımın ertesi günü 20 kişi misafir davet etti evime bana bile sormadan. ZAten baş ağrım,ense ağrımdan ölüyorum bir de onca insanı çektim yakınlar da değil dıdısının dıdısı.
Çocuğumun idarırında mikrop çıkmış, apar topar gittik acile. Sonradan geldi giyinmiş süslenmiş topuklu ayakkabısını giymiş, benim moralim bozuk hiçbi şey olmamış gibi gülüyor.
Görümcemle oturduğumuzda ikisi konuşur konuşur ben de saf saf araya girmeye muhabbet etmeye çalışırım.
Çayını kahvesini önüne getiririm , teşekkür etmez. Ona göre ben beceriksizimdir, kızını över, över, över..
Evet 2,5 senedir hiçbir şey söylemedim , saygısızlığım olmadı, hep iyi niyetle yaklaştım. Çocuk falan da kaçırmadım. Hep sevsin istedim , çünü ben babaannemden sevgi görmedim.
Eşim de benim yanımda çünkü yaşadıklarımı görüyor, biliyor..
tamam ama kadin rahat oturmak istese gelip alayim demezdi. onceki konular icin bsey diyemem ama bu konuda sizin yaptgniz biraz kirici olmus.son olayı da çok uzatmadan yazdım sizi sıkmamak için ama Allah biliyor benim kalbimden iyi niyet geçti , dedim rahat otursun çayını içsin bitirsin bu arada çocuk uyur uyanır, O da rahat rahat sever... Ama iyi niyetli olmayacaksın işte.
yok inan ki öyle değil bu son damla oldu artık iyi nyetim kötü anlaşıldı .Hiçbir saygısızlık yapmadığım halde bana kapris yapıldı ama diyorum keşke önceden susmasaydım , tepki gösterseydim. Şimdi haksız duruma düşmezdim...nedense burada konu açıp,istediği yorumları alamayan arkadaşlar,hemen ama şunuda yapmıştı,bunuda yapmıştı diye yazıyorlar.
bence,sizler böyle basit bir konuda,bu kadar tepki verebiliyorsanız,önceki yaşananlarda ortalığı ayağa kaldırırdınız. bu yüzden sonradan yazılanlar bana inandırıcı gelmiyor.
Alın benden de o kadar, baktı istediği yorumları alamadı konuyu değiştirdinedense burada konu açıp,istediği yorumları alamayan arkadaşlar,hemen ama şunuda yapmıştı,bunuda yapmıştı diye yazıyorlar.
bence,sizler böyle basit bir konuda,bu kadar tepki verebiliyorsanız,önceki yaşananlarda ortalığı ayağa kaldırırdınız. bu yüzden sonradan yazılanlar bana inandırıcı gelmiyor.
aman iyi ki derdimizi anlattık ha. Kafama ıslak odunla vursaydınız daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?