kayınvalide hayatımı mahvetti...

Başlığı değiştir bence...
Bu davranışıyla mahfetmiş olamaz hayatınızı...

siz yemeğinizi yiyin diye alim çocuğu demiş neresi kötü ki bunun.. Yok uyucak filan diyip vermemeler kayınvalidenizde uyutabilirdi

Yeri geliyor öz annemiz bile alınıyor bize böyle mi tepki veriyorsun ona da? Şakayla karışık amaan anne ne alınıyorsun ben seni düşündüm rahat iç çayınıı şöyleee deseydin Allah bilir kaç yaşındadır hem gönlü olurdu hem senin tadın kaçmazdı

bi saniye bayanlar . Haklısınız , olay sadece bundan ibaretmiş gibi anlattım. Şimdi size kvnin yaptıklarını en başından anlatayım.
Düğünümde altınlarımı kaçırdı, arabasını yeniledi. Kocamı seviyorum diye ağzımı açmadım. İki sene borç ödedik.
Annemin dedikodusunu yaptı yanımda. DEmediğini bırakmadı , büyüğümdür dedim ses çıkarmadım.
Hamileyken görümcemin üç yaşındaki oğlu için o benim ilkim, her zaman yeri ayrı olacak dedi. Çok alındım ama Alla var bir şey demedim.
Üç sene torununa baktı, o yüzden kendini mecbur hissediyor ki, ben size nasıl gelcem nasıl bakcam çocuğa diyor. Bakmak zorunda değilsin dicem alınacak diye ağzımı açmadım.
Doğumdan sonra hastanedn çıktığımın ertesi günü 20 kişi misafir davet etti evime bana bile sormadan. ZAten baş ağrım,ense ağrımdan ölüyorum bir de onca insanı çektim yakınlar da değil dıdısının dıdısı.
Çocuğumun idarırında mikrop çıkmış, apar topar gittik acile. Sonradan geldi giyinmiş süslenmiş topuklu ayakkabısını giymiş, benim moralim bozuk hiçbi şey olmamış gibi gülüyor.
Görümcemle oturduğumuzda ikisi konuşur konuşur ben de saf saf araya girmeye muhabbet etmeye çalışırım.
Çayını kahvesini önüne getiririm , teşekkür etmez. Ona göre ben beceriksizimdir, kızını över, över, över..
Evet 2,5 senedir hiçbir şey söylemedim , saygısızlığım olmadı, hep iyi niyetle yaklaştım. Çocuk falan da kaçırmadım. Hep sevsin istedim , çünü ben babaannemden sevgi görmedim.
Eşim de benim yanımda çünkü yaşadıklarımı görüyor, biliyor..

valla kayinvalideme zaten yilda bir gidiyoruz. hemen atiyorum cocugu basina uyuycakmis yiyecekmis falan ne uyaricam? kadin 5 tane buyutmus benden tecrubeli sonucta. ayni sekilde anneme de yapiyorum.
zaten bakmaya hevesliler ben de dinlenmis oluyorum. buldumcuk gibi cocugu esirgemenin ne manasi var. boyle seylerin arada bir bag kurdugunu dusunuyorum. sevgi emektir sonucta

son olayı da çok uzatmadan yazdım sizi sıkmamak için ama Allah biliyor benim kalbimden iyi niyet geçti , dedim rahat otursun çayını içsin bitirsin bu arada çocuk uyur uyanır, O da rahat rahat sever... Ama iyi niyetli olmayacaksın işte.

nedense burada konu açıp,istediği yorumları alamayan arkadaşlar,hemen ama şunuda yapmıştı,bunuda yapmıştı diye yazıyorlar.
bence,sizler böyle basit bir konuda,bu kadar tepki verebiliyorsanız,önceki yaşananlarda ortalığı ayağa kaldırırdınız. bu yüzden sonradan yazılanlar bana inandırıcı gelmiyor.

tamam ama kadin rahat oturmak istese gelip alayim demezdi. onceki konular icin bsey diyemem ama bu konuda sizin yaptgniz biraz kirici olmus.

yok inan ki öyle değil bu son damla oldu artık iyi nyetim kötü anlaşıldı .Hiçbir saygısızlık yapmadığım halde bana kapris yapıldı ama diyorum keşke önceden susmasaydım , tepki gösterseydim. Şimdi haksız duruma düşmezdim...

Odaya kapandığınızda eşiniz gelip içeri grl falan demiyor mu merak ettim. Benim ki hemen çökerdi başıma heralde noldu noldu diye.

ya arkadaşım kayın validen yada her hangi birisi ver seyim dese ne olcak 5 dkka gec uyut uyuyacaktı ne ya çayını rahat içsin dedmişsin senin içinden geçeni ne bilsin kadın direk söleseydin çayınızı rahat rahat için yada ver biri bana dese bende almam tekrar kucağıma kırıyorsunuz kırılan gene siz olmuşsunuz hayrett

Gayet de çocuğunuzu kv ye vermek istememişsiniz.
Eğer ki gerçekten çayını rahat içsin diye düşünseydiniz bu şekilde söylersiniz kv ye.
Uyuyacak demişsiniz, ama çayını rahat içsin diye dedim diyorsunuz.
Madem öyle çayınızı rahat için siz sonra seversiniz deseydiniz.
Ayıp etmişsiniz.

Alın benden de o kadar, baktı istediği yorumları alamadı konuyu değiştirdi

Kayınvalide ile aranızda iletişim sorunu var, boşu boşuna dert etmişsin de ortada bir şey yok. Tam tersi kadına kaba davranmışsın, biricik torunu yani 10 dakika geç uyusa ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…