Kayinvalide..herkes boylemidir

demek ki o kadın öyle seviyor.. ben de erkek arkadasımı bebek sever gibi seviyorum, ne var ki bunda, ne oalcak.. niye bu kadar büyüdü bu olay, benim annem de beni minik prensesim diye sever.. ay gayet normal böyle şeyler.. sakinleşin..

Benim kayınvalidemde eşimin işten gelme saati yaklaşınca balkona çıkar beklerdi uzaktan görünmeye başlayınca başlardı
- sürmelim benim, anasının kuzusu , selvi boylum kurban olurum sana ... Gibi ... Ne eşim duyardı ne gelince sana bunları dedim derdi yani esasında gerçektende hissederek uzaktan severdi . Eşim gelince eve saydığı kelimelerin küçük özetini yüzünede söylerdi .. Hiç sinir olmadım aksine hoşuma giderdi annesinin sevdiği ve razı olduğu bir ADAMLA evliydim çünkü .. Benide aynı duygularla sevdi kayınvalidem ve ben içimden fesatça kaynanadır sevgisi sahte beni sevmiyordur yemedim tarzı düşünmediğimden bende ona anne diye sarılıp sevdiğimden hiç kırmadık birbirimizi ve hep saygı ve sevgi ile örüldü ilişkimiz ..
Sözün özü bence kayınvalidenizi sevmeye çalışın oğlu ile arasındaki sevgi sizi değil onları ilgilendirir .. Rabbim bana hayırlı anne , baba hayırlı kayınvalide , kayınbaba ve hayırlı bir eş nasip etti inş damat ve gelininimide hayırlılardan eder ... (Amin)

Valla canım senin durumun aynısı bende var her anlamda aynısı. Sevgilimle 4 yıldır beraberiz, sorarım sizlere hangi anne kocaman olmuş oğlunun elini alışverişte küçük bir çocukmuş gibi tutar? Birlikte uyuyolarmış yanyana gelince. Allahtan benim kayınvalde yurtdışında yaşıyor bazen öyle darlanıyorum ki anlatamam. Anacım bizimkilerde de var anne sevgisi, yani tamam olsunda bazen arkadaslarıma diyorum evlenince koynumdan kalkıp annemi özledim diye gidecek herhalde diyorum. Gülüyorlar. Şaka bir yana napcaz bilmem evlilik olunca daha mı kötü olur daha mı iyi olur. Benim yanımda da aşkım oğlum, yakışıklı oğlum diyor. Tek çocuk benimki birde (( anne olmadan anlayamıyorum ama sanırım ben böyle yapmazdım. Benide çok seviyormus öyle diyor benimki bana pek yanlışı olmadı ama anlayamıyorum ki iste amaaaan be of (

benim kv de aynı ... oyyyy oğluşum iyiki doğurmuşum seni ...oyyyy oğluşum gelmiş sefalar getirmiş :) güler geçerim komik gelir yaptıkları :) o kadar yani

Valla bize tuhaf gelir, abartı gelir orası anlaşılabilir, ama bir annenin çocuğunu nasıl seveceğine karışmak, bundan şikayet edip engellemeye çalışmak bir başkasının haddine değil diye düşünüyorum. Bu sevgi sizin ilişkinize müdahale edecek boyuttaysa, o zaman eşin dengeyi kurması lazım sadece.

eyvah şimdiden paylaşılmıyor çocuk....normal aslında geneli böyledir..kıymetli oluyor hele elden gideceğini anladıkları zaman..yapçak birşey yok bence birdaha sevgiline söyleme oda annesine söylemesin..ilerde ters tepebilir...

Bırakın sevsin yahuuu 9 ay karnında taşı yeme yedir içme içir o uyumudan sakın uyuma sonra biri çıkıp anası çoçuğuna çok düşkün olsun diye dertlensin size zararı olmadığı sürece sevsin eşimi ailesi hiç sevmiyo sürekli aşağılama hör görme onlarda eşimde büyük yara aslada kurumuyo o yara sürekli kanıyo tek suçu erkek olmasıymış kvdem öyle dedi ben 3 kız olsun istedim gitti o erkek doğdu dedi kpderimde aynen ondan gıcıgız ona kızlarımız hiç uykusuz bırakmadı bizi bu 7 aya kadar ağladı anamızı ağlattı bizde o gündür sevmiyorux ama allahdan korkumuza bakdık bu salağa dedi inan nasıl üzüldüm halen daha üzülüyorum eşim için keşke senin sevgilinin annesi gibi onu seven bi annesi olsaydıyda canımın içi yüzünde tarifsiz hüzün olmasaydı

Sanki biraz abartmıyor musunuz ?? :/ ya bende 1 yıl 3 aylık evliyim söz nişan aşamalarında da ailece görüşmelerimiz oldu aksine kayınvalidem eşime öyle dediğinde benimde hoşuma gidiyor ne var ki bunda bir annenin çocuğuna böyle sözler söylemesi için izin mi alması gerekiyor gelininden?? Bana biraz abartı geldi dedikleriniz tabi nasıl mimikler yaparak dediğini bilmiyorum ama ileride bende kayınvalide olduğumda oğluma veya kızıma böyle cümleler kurduğumda eşlerinin fikrini almam gerektiğini düşünmüyorum açıkçası çünkü sevgi sözcükleri bunlar ne zararı olabilir ki... Empati kurarak bişeyler hakkında hüküm verin bence daha sağlam ilişkileriniz olur vede kayınvalide bence "öcü" değil. Nasıl yaklaşırsanız o şekil tepki alırsınız diye düşünüyorum nacizane

Ben evli değilim ama annelerin duygularını gayet iyi anlıyorum çünkü empati yapıyorum annemin bazen bir sözü var anne olunca anlarsınız bizi der,henüz anne değilim ama anlıyorum,erkek kardeşim var 19 yaşına yeni girdi,1 kız arkadaşı vardı bu kız kardeşime ilk çıkmaya başladıkları an kurallar koyma başladı,annen ablan yani kısacası ailen seni sevmesin sana hitap şekillerine dikkat etsin,çarşıda Park't seni aramasın,bu çocuk bir yere gidiyorsa ve geçiyorsa mutlaka aile arar değil mi başına bir iş mi geldi diye,annen panik atak hastası kriz geçirdi hastaneye kaldırdık ben ve kardeşim kaldırdık vay efendim sen niye gidiyorsun hastaneye ablan gitmiş telefonda ortalığı yıktı resmen desem yeridir,bayramda aile gezmelerine gidilecek gidemezsin,sitenin havuzunda yüzecek çocuk yüzemezsin kızlar vardır havuzda,kardeşimde artık dayanamadı ayrıldı çünkü kardeşim ona karşı hiçbir kısıtlama yapmıyordu bunu kendide iyi biliyordu kızın.

Off ne kızlar var yaaa ... Allah hayırlılarıyla karşılaştırsın inşallah

Ben insanlarin yaninda boyle seyler yapmamaya cok dikkat ederim. Ovecek kelimler kullanmam ama sevgi hitaplari kullanirim . Kimi anneleri goruyorum bana dönmüş ay su renk kizima cok yakışıyor ya da oglum cok zeki bilmem ne. Birakin da boyle şeyleri baskalari size söylesin. Bir annenin baskalarinin yaninda hele ki mustakbel gelin-damat gibi prenses kizim, pasa oğlum şöyle guzel, boyle akilli... bence cok yanlis

vallahi billahi buradaki konuları okuyunca, korkuyorum.bu yaştan sonra,gelinin,gelin adayının yanında,kendi evlatlarımıza ne diyeceğimizi,nasıl seveceğimizi şaşırdık.gelin hanım,darılır mı,alınır mı diye diye,kendim olmaktan çıktım.beraberken kasılıp kalıyorum,ağzımdan yanlış bir şey çıkmasın diye susuyorum,bu kez de soğuk, mesafeli kaynana damgası yiyorum.

birkez,çok sevdiğim,geliniminde tanıdığı, yeğenimi öven bir cümle sarfetmiştim.gelinimin suratı asıldı gibi geldi bana.konuyu nasıl toparlayacağımı şaşırdım.

böyle ufacık şeyleri sorun haline getiriyorsunuz,sonra da haklı olduğunuz konularda bile haksız konumuna düşüyorsunuz.bırakın kim nasıl isterse,öyle sevsin çocuğunu.size bir eziyeti,saygısızlığı var mı kayınvalidenizin siz ona bakın...gerisi teferruat.

Bir evlat kaç yaşına gelse de gelsin.Annesinin evladıdır.Herkesin sevgi göstergesi farklıdır.Sevsin ya.Yeter ki sevsin.Küfür hakaret etmesinden iyidir.Ne diye rahatsızlık duyayım ki.O doğurdu büyüttü bu yaşa getirdi.Evlendirince kendini geri mi çekecek.Eş ayrı anne ayrı.Yaşlı teyzenin de dedğini çok dikkate alma.Cahil lafı.Kaynana değil insan olmaktır öncelik.Bir gün sen de kaynana olacaksın.

evet gelin adayları şunu anlamalılar ki,bir anne evladını severse onun eşini de sever.evladının mutsuz olmasını istemiyorsa,eşine de iyi davranır.evladını seven anneden,babadan korkmayın.onlardan size zarar gelmez.olsa olsa eşiniz, arada ki dengeyi sağlayamadığı zamanlar azıcık sitem ederler,gönül koyarlar,bunları görmezden gelin,çok takılmayın.

bir de annesini seven erkeklerden korkuyor,kk deki kızlar.aslında (hastalık derecesinde olmadığı sürece)annesine değer veren erkek,eşine de verir.kadın kıymeti bilir.annesine höt hüt davranan,erkekler,karılarına neler yapmazlar,bir de bunu düşünün...

ya ya evet hiiiç konuşmayacaksın, hatta gelinin kıskanmasın diye telefon bile açmayacaksın oğluna.. Zaten bebeğin 3-5 aylık olup da seni görüp ağlamadığı zaman buraya konu da açmayacaksın.. Hele hele babaannesine düşkün olsun biraz, wohoooo çok mutlu olacaksın.. Bebekken bile kıskanmayacaksın (!) değil ki büyüyünce.. çünkü sen asla kendi k.validen gibi olmayacaksın hı hı evet evet..

dur bir kk klişesini de yaşatayım sana.. Bebeğin olsun gel konuşalım..

Tr'ye canım burası, kıskançlık k.valdieden geline aktarılır..

Vallah canim benimkide ayni ama ayri yasiyoruz ondan dolayi rahatsiz etmiyor amaaaan sana zarari yoksa bosver yani evinde huzursuzluk yaratmak gibi bi niyeti yoksa bosver derim ben takmiyorum kisksnmiyorumda ama ayni evde olsak belki kiskanclik yapardim ister istemez olurdu tabi ama biz kayinvalidemle resmen kankayiz )))))bende zamaninda cekdim ama cok sukur

hepsini göreceğiz,ileride kk'da çok eğleneceğiz

Ya valla çirkin çirkin kocalarinizi, sevgililerinizi öyle. Abartiyorsunuz ki sanki dünyada tek o var herkes onu kapmak için yarışıyor öyle kıskanmaya değer bir şey ki o annesinden bile kiskanmak mubah. Konu Sahibi sen yokken annesi vardı istediği gibi de sever o doğurdu.sen dış kapının dış mandalisin. Senden sonra da annesi olacak

Hiç alakası yok. Ben kv mi gerçekten çok seviyorum. Benim eşim evin tek oğlu hatta tüm sülalede 3 erkekler. Herkes ağzının icine bakmış. Gece 3 de dısardan gelse kv hemen patates kızartırdı oğlum yesin diye. Hatta eşim askere gidince kadın bi deri bi kemik kalmıştı. Neyse yıllar gecti biz sevgili olduk (önceden beri tanırdım ama ili yıl sevgili olup evlendik) kv bana inanılmaz iyi. Evet GICIK olmaya kalksam bi dünya sey bulurum. Ama biye bulayım ki. Sevsin oğlunu bana zararı yok.

yazdiginiz uslub cok cirkin biraz daha olgun bir tavir sergileyebilirsiniz bence evli bir kadina dis kapinin dis mandali demek cok gerikafalilik gibi geldi tepkisiz kalamadim ayrica senden sonra da o olacak derken siz kendinizi dis kapinin dis mandali gibi gore bilirsiniz ama insan evlendiyi zaman esinin hayat arkadasi sevgilisi dostu herseyi olmali dis kapinin dis mandali diycek kadar cahil olmazsiniz ilerde umarim cok ayip size gore sizde ilerde dis kapinin dis mandali olcaksiniz galiba evlenince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…