- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi holdmetight
-
demek ki o kadın öyle seviyor.. ben de erkek arkadasımı bebek sever gibi seviyorum, ne var ki bunda, ne oalcak.. niye bu kadar büyüdü bu olay, benim annem de beni minik prensesim diye sever.. ay gayet normal böyle şeyler.. sakinleşin..empati yapsamda 25 yasina gelmis kisi bir birey 3 yasinda cocuk gibi sevilmez, herkes evladini sever ama surekli bunu bu sekilde dile getirmesi cok rahatsiz edici.. bence ileride gelininiz oldugunda bu sekilde davranmayin sevin ama yalniz basbasayken kucuk cocuk muamelesi yapmayin koca insana
Evli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
Sizin kayinvalidelerinizle durumlar nasil?
Mahallemizdeki yasli nene, kayinvalideniz dunyanin en iyi insani olsada sevmeyeceksiniz demisti dogru mu acaba
Evli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
Mahallemizdeki yasli nene, kayinvalideniz dunyanin en iyi insani olsada sevmeyeceksiniz demisti dogru mu acaba
Ben evli değilim ama annelerin duygularını gayet iyi anlıyorum çünkü empati yapıyorum annemin bazen bir sözü var anne olunca anlarsınız bizi der,henüz anne değilim ama anlıyorum,erkek kardeşim var 19 yaşına yeni girdi,1 kız arkadaşı vardı bu kız kardeşime ilk çıkmaya başladıkları an kurallar koyma başladı,annen ablan yani kısacası ailen seni sevmesin sana hitap şekillerine dikkat etsin,çarşıda Park't seni aramasın,bu çocuk bir yere gidiyorsa ve geçiyorsa mutlaka aile arar değil mi başına bir iş mi geldi diye,annen panik atak hastası kriz geçirdi hastaneye kaldırdık ben ve kardeşim kaldırdık vay efendim sen niye gidiyorsun hastaneye ablan gitmiş telefonda ortalığı yıktı resmen desem yeridir,bayramda aile gezmelerine gidilecek gidemezsin,sitenin havuzunda yüzecek çocuk yüzemezsin kızlar vardır havuzda,kardeşimde artık dayanamadı ayrıldı çünkü kardeşim ona karşı hiçbir kısıtlama yapmıyordu bunu kendide iyi biliyordu kızın.Vallahi bende biraz önce oglumla yatakta esim fln oynarken bir an aklima buyudugu evlendigi yanimizdan gittigi hele birde hayirsiz bir gelin karsisina ciktigi geldi.. icim bi kötu oldu oglum 4 yasinda annemmm buyuyunce bizi birakmayacan hep yanimizda olacan degilmi dedim (evet anne ikinizide cok seviyom dedi ins degismez hic bi zmn) inanin ilerde evlenip bizden uzakta yasamasini birde il kizinin gelipte anneni uyar sana öyle konusmasin uyarilari fln olurda beni ona verdigim sevgim emegim hepsi yalan olur evlat yaaa caninin parcasi kac yasinda olursa olsun yavrum pasam annesinin bitanesi annen gurbaaan olsun sanaa 40 yasina gelsede bu böyle gelinlere duyrulur kimse de anayla oglani kiskanmasin bi zahmet sahsen esim annemin bana konusmasindan rahatsiz olsa kiyameti koparirim
Ben evli değilim ama annelerin duygularını gayet iyi anlıyorum çünkü empati yapıyorum annemin bazen bir sözü var anne olunca anlarsınız bizi der,henüz anne değilim ama anlıyorum,erkek kardeşim var 19 yaşına yeni girdi,1 kız arkadaşı vardı bu kız kardeşime ilk çıkmaya başladıkları an kurallar koyma başladı,annen ablan yani kısacası ailen seni sevmesin sana hitap şekillerine dikkat etsin,çarşıda Park't seni aramasın,bu çocuk bir yere gidiyorsa ve geçiyorsa mutlaka aile arar değil mi başına bir iş mi geldi diye,annen panik atak hastası kriz geçirdi hastaneye kaldırdık ben ve kardeşim kaldırdık vay efendim sen niye gidiyorsun hastaneye ablan gitmiş telefonda ortalığı yıktı resmen desem yeridir,bayramda aile gezmelerine gidilecek gidemezsin,sitenin havuzunda yüzecek çocuk yüzemezsin kızlar vardır havuzda,kardeşimde artık dayanamadı ayrıldı çünkü kardeşim ona karşı hiçbir kısıtlama yapmıyordu bunu kendide iyi biliyordu kızın.
Bir evlat kaç yaşına gelse de gelsin.Annesinin evladıdır.Herkesin sevgi göstergesi farklıdır.Sevsin ya.Yeter ki sevsin.Küfür hakaret etmesinden iyidir.Ne diye rahatsızlık duyayım ki.O doğurdu büyüttü bu yaşa getirdi.Evlendirince kendini geri mi çekecek.Eş ayrı anne ayrı.Yaşlı teyzenin de dedğini çok dikkate alma.Cahil lafı.Kaynana değil insan olmaktır öncelik.Bir gün sen de kaynana olacaksın.Evli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
Bir evlat kaç yaşına gelse de gelsin.Annesinin evladıdır.Herkesin sevgi göstergesi farklıdır.Sevsin ya.Yeter ki sevsin.Küfür hakaret etmesinden iyidir.Ne diye rahatsızlık duyayım ki.O doğurdu büyüttü bu yaşa getirdi.Evlendirince kendini geri mi çekecek.Eş ayrı anne ayrı.Yaşlı teyzenin de dedğini çok dikkate alma.Cahil lafı.Kaynana değil insan olmaktır öncelik.Bir gün sen de kaynana olacaksın.
Vallah canim benimkide ayni ama ayri yasiyoruz ondan dolayi rahatsiz etmiyor amaaaan sana zarari yoksa bosver yani evinde huzursuzluk yaratmak gibi bi niyeti yoksa bosver derim ben takmiyorum kisksnmiyorumda ama ayni evde olsak belki kiskanclik yapardim ister istemez olurdu tabi ama biz kayinvalidemle resmen kankayiz )))))bende zamaninda cekdim ama cok sukurEvli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
hepsini göreceğiz,ileride kk'da çok eğleneceğizya ya evet hiiiç konuşmayacaksın, hatta gelinin kıskanmasın diye telefon bile açmayacaksın oğluna.. Zaten bebeğin 3-5 aylık olup da seni görüp ağlamadığı zaman buraya konu da açmayacaksın.. Hele hele babaannesine düşkün olsun biraz, wohoooo çok mutlu olacaksın.. Bebekken bile kıskanmayacaksın (!) değil ki büyüyünce.. çünkü sen asla kendi k.validen gibi olmayacaksın hı hı evet evet..
dur bir kk klişesini de yaşatayım sana.. Bebeğin olsun gel konuşalım..
Tr'ye canım burası, kıskançlık k.valdieden geline aktarılır..
Hiç alakası yok. Ben kv mi gerçekten çok seviyorum. Benim eşim evin tek oğlu hatta tüm sülalede 3 erkekler. Herkes ağzının icine bakmış. Gece 3 de dısardan gelse kv hemen patates kızartırdı oğlum yesin diye. Hatta eşim askere gidince kadın bi deri bi kemik kalmıştı. Neyse yıllar gecti biz sevgili olduk (önceden beri tanırdım ama ili yıl sevgili olup evlendik) kv bana inanılmaz iyi. Evet GICIK olmaya kalksam bi dünya sey bulurum. Ama biye bulayım ki. Sevsin oğlunu bana zararı yok.Evli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
yazdiginiz uslub cok cirkin biraz daha olgun bir tavir sergileyebilirsiniz bence evli bir kadina dis kapinin dis mandali demek cok gerikafalilik gibi geldi tepkisiz kalamadim ayrica senden sonra da o olacak derken siz kendinizi dis kapinin dis mandali gibi gore bilirsiniz ama insan evlendiyi zaman esinin hayat arkadasi sevgilisi dostu herseyi olmali dis kapinin dis mandali diycek kadar cahil olmazsiniz ilerde umarim cok ayip size gore sizde ilerde dis kapinin dis mandali olcaksiniz galiba evleninceYa valla çirkin çirkin kocalarinizi, sevgililerinizi öyle. Abartiyorsunuz ki sanki dünyada tek o var herkes onu kapmak için yarışıyor öyle kıskanmaya değer bir şey ki o annesinden bile kiskanmak mubah. Konu Sahibi sen yokken annesi vardı istediği gibi de sever o doğurdu.sen dış kapının dış mandalisin. Senden sonra da annesi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?