- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi holdmetight
-
acik sozlu oldugun icin cok tesekkur ederim hak veriyorum dediklerine ama annesininde benim yanimda yapmasi mecbur mu, benim yanimda okadar ustune dusmeyiversin nolacak sanki, birde ustune sevicem iste daha cok sevicem diyormus nasil kabulleneyim
ayrıl bu çocuktan annesi nasıl daha çok sevebiliracik sozlu oldugun icin cok tesekkur ederim hak veriyorum dediklerine ama annesininde benim yanimda yapmasi mecbur mu, benim yanimda okadar ustune dusmeyiversin nolacak sanki, birde ustune sevicem iste daha cok sevicem diyormus nasil kabulleneyim
ayrıl bu çocuktan annesi nasıl daha çok sevebilir
onun annesi öyle seviyor demek ki,herkes bir değil ki.sorunu anlamadiniz yada anlatamadim
tabiki sevecek bir insani annesi kadar kimse sevemez, benim sorunum bunu benim yanimda yapmasi, benim yanimdada sevsin 1 kere 2 kere ama devamlida canim oglum biricik yavrum canim bitanem denmez ki, ben kimsede gormuyorum boyle birsey, insan biraz idareli olur
onun annesi öyle seviyor demek ki,herkes bir değil ki.
sevmenin de terbiyesizlik olduğunu senden öğrenmiş oldum.hayir bende artik anneme diyecegim anne beni damadinin yaninda hic durmadan sev yere goge sigdirma, oyle terbiyesizlik mi olur diyecek annem eminim
hayir bende artik anneme diyecegim anne beni damadinin yaninda hic durmadan sev yere goge sigdirma, oyle terbiyesizlik mi olur diyecek annem eminim
evet, annenize böyle söyleyip annenize bunu yaptırmanız da terbiyesizlik olur. Ama annenizin bunu normalde yapması terbiyesizlik değildir, sevgilinizin annen ne biçim bir anne? insan kendini biraz frenler demesi de densizlik olurdu.
valla benim annem bile daha 17 yaşındaki erkek kardeşimi evlenirken düşünemiyor galiba her erkek annesi böyle kıskanç oluyor paylaşmak istemiyor:) gerçi benim kv nin 3 oğlu var bi tanesi evli o da benimle:) o kadar düşkün değil en küçüğüne düşkün bu yüzden rahatım senin sevgilinin kardeşi evlense böyle olmaz herhalde senin kv seninkine takıntılı :)Evli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
Sizin kayinvalidelerinizle durumlar nasil?
Mahallemizdeki yasli nene, kayinvalideniz dunyanin en iyi insani olsada sevmeyeceksiniz demisti dogru mu acaba
ben asla annen ne bicim anne demedim sadece ustune cok dusuyor benim yanimda dedim
Cunku ikimizin bir fotografini gosteriyoruz vay benim oglum ne yakisikli cikmis, cocugum ne tatli cikmis = cok guzel cikmissiniz de nolacak
yemege davet ediyor, ye evladim ye canim ondanda ye yavrum vs vs misafir benim arkadas niye cagirdin boyle yapacaksan
Cicek alip gotururum (ben alirim veririm) vay benim oglum anasina cicek almis
hep oglu hep oglu
Ne biçim derken olumsuz anlamda söylemedim ben de, en başta kendi deneyimimize göre algılamıyor muyuz ebeyen ilişiklerini? Kendi durumumuzdan farklıysa farklı görüyoruz; benzerse sorun çıkmıyor, sizin anneniz böyle davranmıyormuş, sevgilinizin annesi böyle davranıyormuş, ikisinin de farklılığını gösterir bu durum sonuçta birbirlerinden üstünlükleri olduğunu değil.
Hayat dersi gibi algılamayın, başkası için; "öyle dese ne olacak?, böyle dese daha iyi olmaz mıydı?" diye düşünüp dert ederseniz, dert ettiğinizle kalırsınız, kimse sizin istediğiniz gibi davranmayacak, hele ki annesi oğlu için hiç davranmayacak, çocuğum olmadığı halde biliyorum bunu. Her iddiasına da girerim.
Sizin sevgilinizle aranızda bir sorun var mı, annesinin size karşı görünür bir laf sokması vs. var mı, sizin dedikodunuzu mu yapıyor, olumsuz şeyler söylüyor mu ona bakın, yoksa kendi kendine bütün evliliğini zehir edenler kervanına katılırsınız, hayatınız o ne dedi, bu ne yaptı ile geçer.
tepki verme sakın zamanla geçer, benim kv de çok abartırdı bende destekledim, oğlun un doğum gününde aramadın öpsene oğlunu falan filan diye, ben kıskanmam ama gözüme sokar gibi yaptığını farkedersem uyuz olurum, baktıki ben kıskanmıyorum ki annesinden niye kıskanayım heralde geri vites yaptı :)ilk bastan beri yaptigin butun yorumlarin icin tesekkur ederim gercekten cok sagol
haklisin sonunda bahsettigin seylerden hicbiri yapmiyor kadinin derdi evladiyla ben kiskaniyorum herhalde nebileyim insan annesinden kiskanirmiki yaa ama kiskaniyorum demek ki yoksa bunun aciklamasi yok, ya alisicam ya alisicam baska caresi yok dedigin gibi kimse degismez
canm sen daha yeni başlıyosun sevgilisi olan erkek çocuk kıymete biner hele hele bi nişanlan gezmeye gtceksiniz plan yaparsınz onlar yalan olur neden çünkü birden kıymete biner çocugu biz nişanlıyken nişalım geldiginde boynundan öpmüştü sinir olmuştm ne demek yani özellikle senin yanında yapar bunu hele evlendigin gün aglamalar bayılmalar başlangıç bunlar daha :)Evli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
Sizin kayinvalidelerinizle durumlar nasil?
Mahallemizdeki yasli nene, kayinvalideniz dunyanin en iyi insani olsada sevmeyeceksiniz demisti dogru mu acaba
buynundan öpmek ne ya!!! garip bu erkek anneleri garip.benimkide sessizlikten ilgilsizlikten catliycak varsa yoksa kızı damadı.yapmadığı kalmadi bana. görümcemi severdim onuda kenddine benzetti.hızır bırakmadilar evimizde. biz bebek istiyoruz tup bebek yaptık sonuç bekliyorum suan en mutlu olmaiz gereken zaman eşim dün üzerime yürüdü onlar yuzinden. bebekt olayi aklına gelince geri çekti kenddini o olmasa dovucekti heralde.ne yapacağımı şaşırmış durumdayımcanm sen daha yeni başlıyosun sevgilisi olan erkek çocuk kıymete biner hele hele bi nişanlan gezmeye gtceksiniz plan yaparsınz onlar yalan olur neden çünkü birden kıymete biner çocugu biz nişanlıyken nişalım geldiginde boynundan öpmüştü sinir olmuştm ne demek yani özellikle senin yanında yapar bunu hele evlendigin gün aglamalar bayılmalar başlangıç bunlar daha :)
sorunu anlamadiniz yada anlatamadim
tabiki sevecek bir insani annesi kadar kimse sevemez, benim sorunum bunu benim yanimda yapmasi, benim yanimdada sevsin 1 kere 2 kere ama devamlida canim oglum biricik yavrum canim bitanem denmez ki, ben kimsede gormuyorum boyle birsey, insan biraz idareli olur
neyin idaresi?
annem baskalarının yanında yapmadıgı surece sabrediyor.
annem biraz dozunu kacırdıysa da uyarıyoruz, yapcak birsey yok, cunku rahatsız oluyoruz.
yapacak bişey yok kardeşim öyle idare edicez,sinir olduğunu belli etme,belli edersen daha da artar takmamış gibi davran,sevgiline de belli etme ona da bişey deme,oğlanla anne sevgisi daha başkadır,kızla da baba sevgisi.anne babayla aran iyi olursa,oğluyla da aran iyi olur,sonuç da o anneler olmasaydı oğulları da olmazdı,mesala ben belli etmiyorum eşime asla demem,annesine şakayla oğlunu şımartma falan diyorum,benim oğlum daha tatlı diyorum,yani takmamış gibi davranıyorum,tabiki oğlunu sevecek ben de abartılı şeylere kızıyorum.bence yüzgöz olma şimdiden yoksa evliliğin burnundan gelir.ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen.benimde tam demek istedigim bu, evdeyken kucaginda yatirsin 7/24 tamam ama benim yanimda biraz daha dikkatli olamaz mi? sizde demssiniz baskalarinin yaninda yapmadigi surece diye bizde rahatsiz oluyoruz diye
Allah askina herkesin evladi var herkes cok sever
yapacak bişey yok kardeşim öyle idare edicez,sinir olduğunu belli etme,belli edersen daha da artar takmamış gibi davran,sevgiline de belli etme ona da bişey deme,oğlanla anne sevgisi daha başkadır,kızla da baba sevgisi.anne babayla aran iyi olursa,oğluyla da aran iyi olur,sonuç da o anneler olmasaydı oğulları da olmazdı,mesala ben belli etmiyorum eşime asla demem,annesine şakayla oğlunu şımartma falan diyorum,benim oğlum daha tatlı diyorum,yani takmamış gibi davranıyorum,tabiki oğlunu sevecek ben de abartılı şeylere kızıyorum.bence yüzgöz olma şimdiden yoksa evliliğin burnundan gelir.ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?