- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
- Konu Sahibi holdmetight
-
Dedigimi yapacaksan demek istediğimi soyleyim yoksa boşuna yorma benigelin olma yolundayim, sevgilimde damat olma yolunda ne yani simdi boyle olan insan gercekten gelin oldugumda mi degismeli onu mu demek istiyorsunuz
Dedigimi yapacaksan demek istediğimi soyleyim yoksa boşuna yorma beni
Oğluna masaya tabak koyup bana koymaMusti bi kere. Anne ben aç mi kalayim deyip güldüm Sakarya vurarak :) sen gelinsin alışma kendi yemeğini kendin koy dedi ..
Ilk bayram onlara gittik aileme gitmedim . Ayrı şehirde ler. Eşim mutlu olsun dedim. Yattığımız odaya çat diye girdi biz uyurken oğlunu ummm Yavrum mm sen Bi tane sin bayram günü annesi nu mi görmeye gelmiş vs. Dedi dedi öptübana da kalk kahvaltıya hazırla sen bu evin gelini sin dedi.. işten geldim gece yorgunum yol çektim üzerine dedim ben senin kv Denim. Burası annenin evi değil dedi.. Eşim uyuyordu halbuki bende annemi çok ozlemiştim. .ondan da anne şefkatli girmek isterdim ama olmadı. .
Zaten artık görüşmüyorum kesinlikle.. hani 40 yılda bir denk gelirse Merhaba o kadar.. onda bile demedigi laf kalmıyor yok gözün lens yok saçın sarı vs.. ama an bence sende ok güvenme senin kv dede potansiyel var demektir böyle yapıyorsa. .
Konunuza balıklama daldım ama aynı şeyleri 2-3 hafta önce ben de yaşadım.eşimin dizine yatmalar,dil dökmeler,öpmeler yavvv hepsini geçtim de bir anne oğlunun dizine yatarmı bir de gözünün yanıyla bana bakıyor kasti yaptığı besbelli oğlu yatsa neyse diyecem de,ben de görmemezlikten geldim kalktım gittim.1 ay boyunca biz de kaldı,1 ay eşimin yanına bile oturamadım,dibinden kalkmadı ki kadın,ev de bir yabancı gibiydim.iyi ki beraber oturmuyoruz yoksa kafayı yerdim,yok yok hiç bana göre değil,Allah uzak etsin.3 oğlu daha var onlara aynı şeyi yapmıyor.Evli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
Sizin kayinvalidelerinizle durumlar nasil?
Mahallemizdeki yasli nene, kayinvalideniz dunyanin en iyi insani olsada sevmeyeceksiniz demisti dogru mu acaba
Konunuza balıklama daldım ama aynı şeyleri 2-3 hafta önce ben de yaşadım.eşimin dizine yatmalar,dil dökmeler,öpmeler yavvv hepsini geçtim de bir anne oğlunun dizine yatarmı bir de gözünün yanıyla bana bakıyor kasti yaptığı besbelli oğlu yatsa neyse diyecem de,ben de görmemezlikten geldim kalktım gittim.1 ay boyunca biz de kaldı,1 ay eşimin yanına bile oturamadım,dibinden kalkmadı ki kadın,ev de bir yabancı gibiydim.iyi ki beraber oturmuyoruz yoksa kafayı yerdim,yok yok hiç bana göre değil,Allah uzak etsin.3 oğlu daha var onlara aynı şeyi yapmıyor.
Ben de rahatsız olurum ama ona inat edep, ayıp bakmam.
Ben de aynısını yaparım.
Yanağını sıkarım onun yanında aman benim yakışıklı aşkım.
Annen benim için mi doğurmuş seni oyyy ben seni yerim yer yerrrrr
Ayy çok itici biliyorum. Hahahah
niyesini biliyorum aslın da sanki ama daha doğrusu öyle tahmin ediyorum.eşimle ben birbirimizi çok seviyoruz,diğerleri öyle değil.bir de eşim annesini hiç üzmemiş diğerleri üzmüş vs...o oğlum dedikçe kocammm demek iyiymiş bu fikri sevdim bi daha ben de öyle yapayım da kadın fırsat vermiyor ki.bir de ben öyle utanırım ya hu başkasının yanındacanim seni cok iyi anlayabiliyorum, sen evliymissin ustelik sizin evinizdeymis yani ben olsaydim eger kocamdan hicbirsekilde uzak durmaz ustune duser sarilir operdim.. su an sevgiliyim ailesinin yaninda tabiki uzak duruyorum ama evlendigimde o oglum dedikce bende kocammmm derim diye dusunuyorum
benimkide 2 erkek kardesler nasil boyle olur anlamiyorum tek cocuk olsa insan tamam diyecek neden birine daha duskun oluyolar ki
napiyim canim evli olsam bende yapicamda
ya dusun onlarda sofrada yemek yiyoruz ye oglum ondanda ye yavrum sundanda ye kuzum diyor ki misafir olarak davet ettigi kisi benim, kayinpederim sen hep ogluna ye diyorsun kalbiminsesiiine hic demiyorsun dedi gulumsedi sadece.. bende sinir oluyorum haksizmiyim
Evli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
Sizin kayinvalidelerinizle durumlar nasil?
Mahallemizdeki yasli nene, kayinvalideniz dunyanin en iyi insani olsada sevmeyeceksiniz demisti dogru mu acaba
Kızlar ben size bir şey diyeyim mi?çoğu kayınvalide böyle yaptığına göre bunlar kasti yapıyor kıskandırmak için.bir de şey demek istiyorlar herhalde;ben oğlumu işte böyle çok seviyorum,oğlum çok değerli,bana bak geliiinn! ona göre oğluma iyi bak! demek istiyorlar herhal de.
Bu gidişle kayınvalide adayınla değil ama erkek arkadaşınla aran açılır benden söylemesi annene söyle biraz dikkat etsin demen bile doğru değildi bir daha ne olursa olsun böyle şeyler söyleme sonra erkek arkadaşının annesi ile arası açılır ve sonra seni suçlar senin yüzünden annem ile aram açıldı diye.bugunde laf lafi acti, annem sabah yuzumu tekrar tekrar opunce babamda yapma bak kalbiminsesiii kiskanir dedi dedi
anneside aynen soyle demis: oglum degilmi sevicem tabi, evlenince ise daha cok sevicem demis
bende guldum gectim ama bu gidisle bu konudan aramiz cok acilacak kaynana hanimla
Bu gidişle kayınvalide adayınla değil ama erkek arkadaşınla aran açılır benden söylemesi annene söyle biraz dikkat etsin demen bile doğru değildi bir daha ne olursa olsun böyle şeyler söyleme sonra erkek arkadaşının annesi ile arası açılır ve sonra seni suçlar senin yüzünden annem ile aram açıldı diye.
Çünkü hala haksızsınız, o yüzden.
Evlerindeki her olayı muhbir gibi anlatan sevgiliniz oldukça da evet aranız açılır zaten, bunda da şaşılacak bir şey yok,
annesi oğlunu sevecek işte bu kadar basit bir şeyi neden kabul edemiyorsunuz ki?
Oğluşunu sevememek vs. oğluşu dediğiniz ilerde kocam diyeceğiniz insan, saygı gösterin, annesine de ondan ötürü gösterin olsun bitsin. Yapamayacaksanız da devam etmeyin zorla mı yaptırılıyor nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?