- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi holdmetight
-
bir gün oğlum geldi bana sordu anne kaç günün var diye,hayırdır nereden icap etti dedim.şimdiye kadar defalarca getirip götürdüğü halde hiç sormamıştı.sonra aklıma geldi,kız arkadaşı face'den beni eklemişti ve biz günlerimizde foto çekilip koyarız.kızımız nedense merak etmiş.benim günlerim kimseyi alakadar etmez.dedim sustu.daha şimdiden bana karışmaya kalkıyor.kızın yanında gün sayısını abartarak söyledim,istediğim gibi gezip tozacağımı da söyledim.ne hadlerineyse karışmakYaşınız benden büyük oglunuz nisanlanmis o yüzden abla diye hitap ediyorum. Abla oğlunun nişanlısı böyle saçma şeylere takilan biriyse kendini nolur geri çekme.oglunu aynı şekilde sevmeye devam et =) böyle durumlara taviz verdikçe karşı taraf şımarıyor
Evet seviyor. Hmmm demek ki olayın temelinde sevgizlik yatıyor .uyarmis derken bana anlattigi soyle
"Anne kalbiminsesiiinin yaninda neden bukadar ustume dusuyorsun aliniyor kiz, onun anneside benim yanimda oyle yapsa bende rahatsiz olurum, sadece benim ustume dusme okadar, canim evladim yerine canim evlatlarim desene demis
Anneside nebileyim oglum demis sozde gozleri bile dolmus sevgilim oyle diyor ama yine gorusmelerimizde ayni sekilde devam ediyor insan bir nebze olsun kendini frenler ya
Allah askina burda yazanlar sizing anneniz 5dkda bir yavrumda yavrum diye hep sizi seviyor mu.. ben 22 yasindayim bu yasima kadar boyle birsey gormedim, kucuk cocugu olan annelerde bile..
Yazık işte anneniz başına geleceği biliyor.gelinlerin be kadar kıskanç fesat dusunecegini biliyor kadincagiz kendini frenleyecegini söylüyor .inşallah onun annenizin çocuğu,canı olduğunu bilen bir gelini olur da annenizin ağır davranmasına gerek kalmaz istediği gibi sevgisini yansitabilir. Onu anneniz doğurdu.siz ona aitsiniz ya .ister aşkım der ister bitanem der ister bin kere öper. Şurada insan ömrü 70 yıl .annenizin 40 yaşında olduğunu varsayiyorum çocuğunu seveceği 30 yıl o da kaprislerle mi geçsin.
Yaşınız benden büyük oglunuz nisanlanmis o yüzden abla diye hitap ediyorum. Abla oğlunun nişanlısı böyle saçma şeylere takilan biriyse kendini nolur geri çekme.oglunu aynı şekilde sevmeye devam et =) böyle durumlara taviz verdikçe karşı taraf şımarıyor
Çünkü o kız boş .Çünkü seni kıskanıyor. Bir anneyi rakip görecek kadar dengesiz oğlunun gözünde düşürmek isteyecek kadar hadsiz. Gezmen ona mi dert olmuş. Böyle insanların inadına is yapmaya bayılıyorum. Ablacik oğlun inşallah ayrilmistir. Ayrilmadiysa da Sen oğlun için her zaman yeri doldurulamaz olacaksın önceliği bir tek torununa kaptiracaksin. Kız inşallah bunu bilir bilir kiskancliktan çatlar. Sana iyi gezmelerrr. Bir gün bize de gel =))bir gün oğlum geldi bana sordu anne kaç günün var diye,hayırdır nereden icap etti dedim.şimdiye kadar defalarca getirip götürdüğü halde hiç sormamıştı.sonra aklıma geldi,kız arkadaşı face'den beni eklemişti ve biz günlerimizde foto çekilip koyarız.kızımız nedense merak etmiş.benim günlerim kimseyi alakadar etmez.dedim sustu.daha şimdiden bana karışmaya kalkıyor.kızın yanında gün sayısını abartarak söyledim,istediğim gibi gezip tozacağımı da söyledim.ne hadlerineyse karışmak
Annem beni günde 636266272 kere arar.erkek arkadaşım hiç rahatsız olmadı .ama ben erkek olsaydım ve hayatımda bir kız olsaydı kesin bunu sorun yapardi. Gelin sahibi olmak damat sahibi olmaktan çok daha zor.Allahim yardimciniz olsuncanım,kendimi geri çekmeyi hiç düşünmüyorum zaten.gelinim böyle şeylere takılmıyormuş gibi gözüküyor şimdilik.ama daha söz olmadan önce,şöyle bir olay yaşamıştık.ben gün içinde oğlumu birkaç kez ararım.müsaitse cevap verir,müsait değilse meşgule atar o bana döner.birkaç kez yanındayken aramışım ve annen bu kadar sık arar mı diye sormuş.
oğlum şu cevabı vermiş;benim annem beni istediği kadar arar.eğer bundan rahatsız olacak bir kişi varsa o da ancak ben olurum.diğer türlü 3.kişilerin rahatsız olacağı bir durum kesinlikle yok.bu annemle benim aramda olan bir mesele.annemin özel bir durumundan dolayı,bana aşırı düşkünlüğü var ve ben bunu kabullendim.
şimdi gelinim de kabullendi bu durumu.kesinlikle kötü niyetli olmadığımı biliyor ve anlayış gösteriyor.
Çünkü o kız boş .Çünkü seni kıskanıyor. Bir anneyi rakip görecek kadar dengesiz oğlunun gözünde düşürmek isteyecek kadar hadsiz. Gezmen ona mi dert olmuş. Böyle insanların inadına is yapmaya bayılıyorum. Ablacik oğlun inşallah ayrilmistir. Ayrilmadiysa da Sen oğlun için her zaman yeri doldurulamaz olacaksın önceliği bir tek torununa kaptiracaksin. Kız inşallah bunu bilir bilir kiskancliktan çatlar. Sana iyi gezmelerrr. Bir gün bize de gel =))
bir gün oğlum geldi bana sordu anne kaç günün var diye,hayırdır nereden icap etti dedim.şimdiye kadar defalarca getirip götürdüğü halde hiç sormamıştı.sonra aklıma geldi,kız arkadaşı face'den beni eklemişti ve biz günlerimizde foto çekilip koyarız.kızımız nedense merak etmiş.benim günlerim kimseyi alakadar etmez.dedim sustu.daha şimdiden bana karışmaya kalkıyor.kızın yanında gün sayısını abartarak söyledim,istediğim gibi gezip tozacağımı da söyledim.ne hadlerineyse karışmak
Bundan daha doğal bir şey yok öyle değil mi:)
Aranizda sohbet ediyorsunuz ablaylada bende demeden gecemeyecegim, sizde bir bayansiniz belki evli belki degil ama illaki Allah nasip ederse kocaniz kayinvalideniz olacak insallah esiniz icin herzaman kayinvalideniz birinci yerde olur sizde daima ikinci planda olursunuz nasil olsa siz kiskanacak bir bayan degilsiniz
zate öyle öyle kıymete bınıyorlar ya... hayatına bırı gırer oglanın annesı delırır yavrum yavrum dıye :qEvli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
Sizin kayinvalidelerinizle durumlar nasil?
Mahallemizdeki yasli nene, kayinvalideniz dunyanin en iyi insani olsada sevmeyeceksiniz demisti dogru mu acaba
:)
Aranizda sohbet ediyorsunuz ablaylada bende demeden gecemeyecegim, sizde bir bayansiniz belki evli belki degil ama illaki Allah nasip ederse kocaniz kayinvalideniz olacak insallah esiniz icin herzaman kayinvalideniz birinci yerde olur sizde daima ikinci planda olursunuz nasil olsa siz kiskanacak bir bayan degilsiniz
Erkek arkadaşımla seda sayanin programini izlerken sen olsan anneni mi beni mi kurtarırsin demistim. Cocugumuz varsa seni yoksa annemi demisti. Bana sordu ben de aynı şekilde dedim .sonra sarıldık ağzını burnunu yediğimle:)
hayır bu kızları anlamıyorum,ne hakla bizlere karışmaya çalışırlar.aslında ne kadar komik olduklarının farkında değiller.hayat bizim hayatımız.onlara göre mi yönlendireceğiz.daha sevgiliyken kıyasa,yarışa giriyorlar.bakalım sonuçlanacak mıbenimki de daha nişanlanmadan önce,haftada kaç gün kurslara gittiğii sormuştu.bende 3 gün kurs,bir gün özel gezme,geri kalan günlerde diğer sosyal faaliyetlerim var demiştim.biz de kötü müyüz ,neyiz?
Anneside nebileyim oglum demis sozde gozleri bile dolmus sevgilim oyle diyor ama yine gorusmelerimizde ayni sekilde devam ediyor insan bir nebze olsun kendini frenler ya
Sevgilinin de maşallahi varmış böyle basit kaprisler için annesinin gözlerinin dolmasina sebep olmuş .nasıl basariyorsunuz bunu ? Gerçekten çok harikasiniz o yüzden başka kimseyi gözleri görmeyecek erkekler mi buluyorsunuz? Yoksa gerçekten hayatınızda olan insanın terbiyesizligi mi bu
Hadi diyelim ki öyle ki değil. Sen gelin değilsin o ne olacak ?bunda ne var?
herkes cocugunu sever ama insanin gelinin damadinin yaninda biraz daha dikkatli olmali, ikisinide sevmeli
benim annemde oyle yapsa, bende annemi uyaririm, artik sevgilimde onun bir evladi olacak
Hadi diyelim ki öyle ki değil. Sen gelin değilsin o ne olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?