Kayinvalide..herkes boylemidir

bir gün oğlum geldi bana sordu anne kaç günün var diye,hayırdır nereden icap etti dedim.şimdiye kadar defalarca getirip götürdüğü halde hiç sormamıştı.sonra aklıma geldi,kız arkadaşı face'den beni eklemişti ve biz günlerimizde foto çekilip koyarız.kızımız nedense merak etmiş.benim günlerim kimseyi alakadar etmez.dedim sustu.daha şimdiden bana karışmaya kalkıyor.kızın yanında gün sayısını abartarak söyledim,istediğim gibi gezip tozacağımı da söyledim.ne hadlerineyse karışmak

Evet seviyor. Hmmm demek ki olayın temelinde sevgizlik yatıyor .

canım,kendimi geri çekmeyi hiç düşünmüyorum zaten.gelinim böyle şeylere takılmıyormuş gibi gözüküyor şimdilik.ama daha söz olmadan önce,şöyle bir olay yaşamıştık.ben gün içinde oğlumu birkaç kez ararım.müsaitse cevap verir,müsait değilse meşgule atar o bana döner.birkaç kez yanındayken aramışım ve annen bu kadar sık arar mı diye sormuş.
oğlum şu cevabı vermiş;benim annem beni istediği kadar arar.eğer bundan rahatsız olacak bir kişi varsa o da ancak ben olurum.diğer türlü 3.kişilerin rahatsız olacağı bir durum kesinlikle yok.bu annemle benim aramda olan bir mesele.annemin özel bir durumundan dolayı,bana aşırı düşkünlüğü var ve ben bunu kabullendim.
şimdi gelinim de kabullendi bu durumu.kesinlikle kötü niyetli olmadığımı biliyor ve anlayış gösteriyor.

Çünkü o kız boş .Çünkü seni kıskanıyor. Bir anneyi rakip görecek kadar dengesiz oğlunun gözünde düşürmek isteyecek kadar hadsiz. Gezmen ona mi dert olmuş. Böyle insanların inadına is yapmaya bayılıyorum. Ablacik oğlun inşallah ayrilmistir. Ayrilmadiysa da Sen oğlun için her zaman yeri doldurulamaz olacaksın önceliği bir tek torununa kaptiracaksin. Kız inşallah bunu bilir bilir kiskancliktan çatlar. Sana iyi gezmelerrr. Bir gün bize de gel =))

Annem beni günde 636266272 kere arar.erkek arkadaşım hiç rahatsız olmadı .ama ben erkek olsaydım ve hayatımda bir kız olsaydı kesin bunu sorun yapardi. Gelin sahibi olmak damat sahibi olmaktan çok daha zor.Allahim yardimciniz olsun

:)
Aranizda sohbet ediyorsunuz ablaylada bende demeden gecemeyecegim, sizde bir bayansiniz belki evli belki degil ama illaki Allah nasip ederse kocaniz kayinvalideniz olacak insallah esiniz icin herzaman kayinvalideniz birinci yerde olur sizde daima ikinci planda olursunuz nasil olsa siz kiskanacak bir bayan degilsiniz

benimki de daha nişanlanmadan önce,haftada kaç gün kurslara gittiğii sormuştu.bende 3 gün kurs,bir gün özel gezme,geri kalan günlerde diğer sosyal faaliyetlerim var demiştim.biz de kötü müyüz ,neyiz?

Bundan daha doğal bir şey yok öyle değil mi

zate öyle öyle kıymete bınıyorlar ya... hayatına bırı gırer oglanın annesı delırır yavrum yavrum dıye :q

siz tamamen yanlışsınız.ben oğlumun gözünde birinci değilim.ben annesiyim,o nişanlısı,gelecekteki eşi .ikimizin yeri ayrı.allah size ikisinin ayrımını yapabilecek eşler nasip etsin.asıl mesele eşlerinizde bitiyor.bunun farkındasınız di mi?

Erkek arkadaşımla seda sayanin programini izlerken sen olsan anneni mi beni mi kurtarırsin demistim. Cocugumuz varsa seni yoksa annemi demisti. Bana sordu ben de aynı şekilde dedim .sonra sarıldık ağzını burnunu yediğimle

Bence bu durumda bi tuhaflık yokki.. eger size karsı bi kötülüğü yok ise sevsin bırakın ana yüreği ne güzel gurur duyun..

Lakin size kötülüğü dokunuyor ne bileyim bir yarıs ıcınde ise.. mesafe koyun zamana bırakın yanlız sevgilinize bu durumdan rahatsız oldugunuzu asla belli etmeyin yoksa sizden soğur annesine daha cok düşer..

benimki de daha nişanlanmadan önce,haftada kaç gün kurslara gittiğii sormuştu.bende 3 gün kurs,bir gün özel gezme,geri kalan günlerde diğer sosyal faaliyetlerim var demiştim.biz de kötü müyüz ,neyiz?
hayır bu kızları anlamıyorum,ne hakla bizlere karışmaya çalışırlar.aslında ne kadar komik olduklarının farkında değiller.hayat bizim hayatımız.onlara göre mi yönlendireceğiz.daha sevgiliyken kıyasa,yarışa giriyorlar.bakalım sonuçlanacak mı

"sizi anneniz böyle sevse"ciler için söyleyeyim; annemin evinde ki adım "kraliçe"dir.. babaannem eşimle ilk tanıştığı gün söyledi bunu ona.. günde 654684651654 kere annem, 5445465 kere halam ve 24864643 kere kardeşlerim arar.. canımın istediği saatte, canımın istediği kadar konuşuruz.. eşimin 1 kere bile "of (evet bildiğimiz of)" dediğini duymadım..

Bunun yanında k.validem eşime aşıktır (her anne gibi). öper, mıncıklar, sarılır, sever, kuzum der, kuşum der.. Benim de içim titrer onları öyle görünce, hep rabbim ayırmasın bu sevgiden derim.. istediği saatte, istediği kadar arar, sorar, konuşur.. biz birbirimizin kalbinde sıraya koymuyoruz birbirimizi.. ben 1., diğeri 2, öteki 3. falan değil yani.. hepimizin yeri ayrı..

her ne kadar yabancı gelinler temenni etsem de evlatlarım için, kıskanmayan, haddini- hududunu bilen gelinler nasip etsin rabbim.. veya şöyle diyeyim, benim gibi gelinler versin allah bana :)

Anneside nebileyim oglum demis sozde gozleri bile dolmus sevgilim oyle diyor ama yine gorusmelerimizde ayni sekilde devam ediyor insan bir nebze olsun kendini frenler ya

Düşünceleriniz bence hiç hoş değil, sözde gözleri dolmuş ne demek? Nişanlınız mı yalan söyledi gözleri doldu derken, yoksa kadının zorla gözyaşı akıttığını mı sanıyorsunuz? Yalancı sevgilinizle, rol yapan annesini çıkarın hayatınızdan o zaman?

Yazık kadına, ben kendi kişisel eksikliği yüzünden annemin hareketine karışan insanı daha anneme aktarmadan hayatımdan çıkarırım o kadar. Neden; annem beni severken aşırıya kaçıyormuş?! Ona neymiş? Sizin gibi davranmadığım için de kvm evlatlarım demeye başladı beni tanıdıktan sonra. Siz de hala frenlesin diye yersiniz kendinizi ilerde. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demişler sonuçta, size gerçekten hak veriyor değil sevgiliniz yani, kredinizi böyle şeyler için bitirmeye devam edin, hariga olur. Konu açmanın sınırı yok nasıl olsa.

Son düzenleme:
Sevgilinin de maşallahi varmış böyle basit kaprisler için annesinin gözlerinin dolmasina sebep olmuş .nasıl basariyorsunuz bunu ? Gerçekten çok harikasiniz o yüzden başka kimseyi gözleri görmeyecek erkekler mi buluyorsunuz? Yoksa gerçekten hayatınızda olan insanın terbiyesizligi mi bu

bunda ne var?
herkes cocugunu sever ama insanin gelinin damadinin yaninda biraz daha dikkatli olmali, ikisinide sevmeli
benim annemde oyle yapsa, bende annemi uyaririm, artik sevgilimde onun bir evladi olacak

bunda ne var?
herkes cocugunu sever ama insanin gelinin damadinin yaninda biraz daha dikkatli olmali, ikisinide sevmeli
benim annemde oyle yapsa, bende annemi uyaririm, artik sevgilimde onun bir evladi olacak
Hadi diyelim ki öyle ki değil. Sen gelin değilsin o ne olacak ?

oğlum şu an 8 aylık ve kimse nasıl seveceğime, hangi sevgi sözcükleri kullanacağıma karışamaz
oğlum 18, 28, 38 yaşına da gelse içimden nasıl gelirse öyle severim
k.valide adayının oğluyla ilişkisine değil, seninle olan ilişkisine bak canım

ben ne karışırım ana oğulun birbirlerini sevme şekline yahu?
eşim annesini gıdıklar, dizinde yatar
banane yani
böyle şeyleri kafanıza takıp da güzel günlerinizi birbirinize zehretmeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…