Kayınvalide ile aynı evde yaşama tecrubesi olanlar ?

Biz ne dersek diyelim konu sahibi, görmüyor duymuyo.. Sevdiğim adam da sevdiğim adam.. Annesini atsın demiyoruz yine yakın olun gerekirse hergün gidin ama kapınızı ayrı olsun diyoruz da boş.. Ne diyelim bir musibet bin nasihatten evladır demişler..
He şu da tecrübeyle sabittir ki bi tek kv ile değil tüm sülale ile beraber yaşadığını düşüneceksin bi süre sonra.. Büyük evi oldugu için.. Benden başka iki eltim daha var lakin uzaktan gelen misafirler hep bende kalır, görümce çalışıyo çocuklar yalnız kalmasın hooppp anane evine, eltinin işi çıkar hooppp babaanneye derken aynı anda 8 çocuk oldugunu bilirim evde.. Ellerine çikolata cips ne varsa verir döke saça yerler.. Evlendim 3 gün balayı yaptık döndük kv tutturdu burda kalıcam diye neyse kızı falan ikna etti bi süre ama intikamı acı oldu, 1,5 aylık evliyken uzakta ki görümce kv hep beraber bende kaldılar aylarca 4 duvar yatakodası içinde yaşadım.. Hamileliğimin 9. Ayında bile bunlara yemek çay hizmeti yaptım hergün..

Ayrı eve çıktım dertler bitmedi hala aynı düzeni devam ettirmeye çalışıyorlar ama ufak ufak kesiyorum ayaklarını.. İki gün önce 2 kişi olacağımız akşam yemeğine 8 kişi oturduk, bide yakın oturan akrabalarını bana çaya çağırdılar, gece ikide gittiler uyku saati gecen kızım 4 e kadar huysuzlanıp uyumadı bende 6,30 kalkıp işe geldim.. Hee buarada 4 aylık da hamileyim..
*ne iç dökmüşüm arkadaş gör de ibret al diye yazıyorum da hiç sanmıyorum

Asla yaşama eşime çok aşık bir şekilde evlendim. Kv ile oturmayı kabul ettim kv çok iyi biriydi ama evlenince ikiside değişti. Şuan da ne eşime Aşkım kaldı ne kv ye saygı hepsini kanını eme eme bitiriyorlar. Hayatını mahvetme bi kanepen olsun ama senin evin olsun.

Şimdi ki aklım olsa her türlü sıkıntının borcun içine girer. Asla kv ile oturmazdım.

Sakın böyle bi hata yapma.

Bana da zamanında anneannem baktı aynı ayrı evi vardı. Aynı evde yasamaya gerek yok ki bunun için. Bence bu bir avantaj değil.

Ben evliyim evimiz ayrı kayınvalidemi de çok severim ama 2 günlüğüne misafirliğe gelse 2 kadının düzeni uyuşmuyor. Eşim işten gelince Benden önce oğluşum gelmiş kuzum demesi bile batıyo insana

Ben kızlarımızı anlayamıyorum.
Damat adayının annesi tekmiş, bu konuda çok hassasmış...
Eee? Senin de baban tek? Onu niye bırakıyorsun?
Şunu teklif et o zaman. Annen,babam,sen,ben hepimiz aynı evde olalım.
Çok merak ediyorum ne diyecek...
Zaten kararını vermişsin aynı evde oturacaksın belli. Ama onun annesi yalnız kalacak diye aynı evde oturacaksan bir zahmet babanı da yanına al.
Bu arada benimde eşimin babası öldü,benim de annem öldü.
Adam bana bir gün bu teklifle gelmedi. Çünkü "sağlıklı" bir evliliğin bu şekilde yürümeyeceğini çok iyi bilen insanlarız.
Yaşlarınız ufak sanırım, bunun sonuçlarını görecek durumda değilsiniz.
Yaşayıp,pişman olarak göreceksiniz,illa o hata yapılacak, kafalar duvarlara çarpılacak biz naptık diye..
Hayırlısı

Abimler bizimle yaşamıştı, her gün kavga gürültülerinden gına gelmişti, arada kalmaktan, ses çıkaramamaktan. Yaşamayı da onlar istemişti. 7 yıl sonunda evleri ayrıldı, bizi ayırdınız diye küstüler
İki taraf içinde hiç rahat değil bir arada yaşamak, bende kv ile aynı binada yaşıyorum, ne kadar iyi olursanız olun olmuyor, sizin ki birde aynı ev, hiç yeltenmeyin derim .

Bizde yemek annemde temizlik bizdeydi, bir tek bulaşık yengemdeydi onda da hep ben yıkıyorum diye kavga çıkarırdı :) abim kendi çalışır yer birde üstüne borç takardı.

Sıradaki geceliği büyük eksik diyenlerin şerefine çıkarıyorum öyleyse çekmeceden
Yani rahat rahat giyinip gezme yok fantazi yok abimin eşi depresyona girmişti , evlerini ayırdık diye. Aynen bunu demiştim ya yenge ne güzel evde istediğin gibi giyineceksin, pijamanla geceliğinle ne ağlıyorsun

Ben sadece 15 gün aynı evde yasadım, o da zorunlu olarak ama onu bile yaşamaz olaydım diyorum.
Ev ev üzerine olmuyor.
Ayrıca eşinle ne kadar da olsa kendi evinizde ki gibi olamıyorsunuz.
Ayrı ev candır can.

asla düşünme bile. Hayttaki en buyuk pismanliklarimdan.

abisi varmis. annesi yalniz degil. asiri anneci oldugunu gosterir bu.

seni zaten ikna etmis..ne denirse densin ayni eve gideceksin belli. yaz kenara hicbir zaman mutlu olamayacaksin. mutsuz olmadigin günler sayılı olacak.

hic yeni evliymis cicim ayiymis vs tadamayacaksin. daha bir suru sey..asla kendi duzenin olmayacak. asla kendi evin gibi hissetmeyeceksin.

bunu kendin deneyimleyip göreceksin zaten.

valla bunlar acındırma ben size diyim
öle kurnaz kan emici vampirler ki onlar cin gibiler öyleleri
acıklı acıklı size '' seni zorlayamam annemle otur diye ama eee annemi de bırakamam '' bak bak zavallı çaresiz adam pozlarına
yani sizi köşeye sıkıştırıyor seviyorsunuz ya çare yokmuş gibi gösteriyor
kanmayın bu vampirlere
ne oluyormuş anasını evde kurt mu kapıyor ? ayrıca bakın onun da abisi varmış abisi alsın anasını yanına bir eltiniz daha olacak siz mi ailenin fedaisi olacaksınız?
siizn de bu dünyada bir babanız varmış , sizin babanız kıymetsiz mi siz babanızı bırakıp evleneceksiniz ama o anasını bırakamazmış , siz de diyin bakalım ben de babamı bırakamam sen bilirsin diyin bakalım ne yapacak ?

siz şu anda çare yok gibi aklınıza empoze ediyorlar, asıl evlenince kaynana ile bir eve tıkılıp kalınca çaresiz kalacaksınız bunu unutmayın
şuan çaresiz değilsiniz !!

Asla kabul etme.
Herkesin evi ayrı olmalı. 1 evin 2 hanımı olmaz. İster istemez herkes kendi düzenin kurmak ister. Bir bakmışsın ki evin hanımı değil büyük kızı olmuşsun. Bir defa eşinle cinsel hayatın için de iyi olmaz.

Benim kv çocuğuma bakmak için 5 ay kaldı. Çok severim, çok olgun bir kadındır ama en iyisiyle bile olmuyor emin ol.

Halaminnkizi 10 sene oturdu ayri eve ciktilar gecen yil. Artik dualarinda bile Allahim nolur o kapiya dusurme diye yalvariyor. Hapishane kapisiymis gibi ki kaynanasi da iyi insandir trrs degildir diue bahsediyordu. Yine de siz bilirsiniz.

Ayni evde cok zor. Kendiniz gibi davranmak icin gece yatak odasina girmeyi bekleyeceksiniz.kendi isini gorur pozisyondaysa hic gerek yok bu kadar cesur bir harekete

Evime 10 günlüğüne geliyor, günleri ağlayarak sayıyorum bitsin diye. Aynı evde yaşasaydık ne olurdu bilmiyorum. Her şeyimi karıştırıp evde beni ikinci plana atıyor çünkü.
Yeni evliyken her telefonda kaynana-gelin birlikte yaşayanları anlatır dururdu, artık yeni gelinlikten midir saygıdan mıdır susardım. Sonra bir gün yüzüncü kez aynı muhabbeti yapınca içime şeytan mı kaçtı nedir, birden "anne hep aynı şeyi söylüyorsun, öyle bir düşüncen varsa siz anne-oğul oturursunuz ben aradan çekilirim" deyiverdim. O gün bu gündür o lafı açamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…