- 26 Şubat 2017
- 345
- 491
- 23
- 35
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
bunu çok beğendim aynı şey bana da sürekli şakayla karışık söyleniyo ben de bu cevabı vereceğim belki konu kapanıEvime 10 günlüğüne geliyor, günleri ağlayarak sayıyorum bitsin diye. Aynı evde yaşasaydık ne olurdu bilmiyorum. Her şeyimi karıştırıp evde beni ikinci plana atıyor çünkü.
Yeni evliyken her telefonda kaynana-gelin birlikte yaşayanları anlatır dururdu, artık yeni gelinlikten midir saygıdan mıdır susardım. Sonra bir gün yüzüncü kez aynı muhabbeti yapınca içime şeytan mı kaçtı nedir, birden "anne hep aynı şeyi söylüyorsun, öyle bir düşüncen varsa siz anne-oğul oturursunuz ben aradan çekilirim" deyiverdim. O gün bu gündür o lafı açamaz
Iyi yani yok kotu yani cokMerhaba
Ben bu konu üzerinde çok düşündüm, bir karar aşaasındayım, böyle bir karar verme noktasındayım... Kayınvalidem diceğim kişiyi düşünüyorum, sevdiğim adamı, böyle yaşamanın artılarını eksilerini, hayatın gerçeklerini bir taraf daha ağır basıyor, bende tecrübelerinizden yararlanmak istedim belki atladığım, görmediğim noktalar vardır diye sizede danışmak istesim
Kayınvalidenizle aynı evde yaşamak zorunda olanlar var mı ? Bunun iyi yada kötü yanları var mıydı gözünüzde, artıları eksileri vs...
Çok doğru bir tespit malesef.Biz ne dersek diyelim sen kendini yakacaksin belli. Allah kolaylık versin
BDV konularının %80 i kaynanaŞu bdv ye bir bak öyle var kararını.
Merhaba
Ben bu konu üzerinde çok düşündüm, bir karar aşaasındayım, böyle bir karar verme noktasındayım... Kayınvalidem diceğim kişiyi düşünüyorum, sevdiğim adamı, böyle yaşamanın artılarını eksilerini, hayatın gerçeklerini bir taraf daha ağır basıyor, bende tecrübelerinizden yararlanmak istedim belki atladığım, görmediğim noktalar vardır diye sizede danışmak istesim
Kayınvalidenizle aynı evde yaşamak zorunda olanlar var mı ? Bunun iyi yada kötü yanları var mıydı gözünüzde, artıları eksileri vs...
+11111111111111......Beeennn...
Asla önermiyorum asla.
Bi kere gecelik giymeyi unut.
Kahvaltı saatlerini kendin ayarlamıyosun. Mecbur kalkıp hazırlıyosun.
Ütü yemek bulaşık temizlik herşey sana bakıyo.
Misafir geldi kalk hazırlık yp.
Bişey desen alınır demesen alınır.
Eşinle ztn hiç bişe yapamıyosun odan dısında.
Odanda bile özgür degilsin.
Banyo yapmak istesen hop kalkıp gidemezsin.
Dısarı iizin almadan cıkamazsın. Kocanla cilveleşemezsin.
Arkadaşların eve gelemez gelsede rahat sohbet dedikodu yapamazsın. Daha sayimmi.
Banada demişlerdi kızım yapma etme akıllı ol kaynanayla oturulurmu diye. Ama ben dinlemedim aşk gözümü kör etmiş gbi olsun dedim nolcak.
Sonuç boşandım :)
3 yıl yaşadım.. 32 yaşındayım 3 yıllık evliyim.. Hayatımın en en en büyük hatası ne diye sorduklarında hiç düşünmeden kv ile oturmak diyorum.. Çok kötü bi insan değil ama artık tiksinti geldi yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum.. Ki ben devlet memuruyum işim gücüm var evde de yokum.. Ama ne düzenim oldu ne kafama göre yaşadığım bi hayatım.. Eşimle en güzel zamanlarımız birbirimizi yanlış anlamayla gecti, dogru düzgün oturup sohbet edecek ortamımız olmadı ki..Ben onların kurulu düzenine gelen bi yabancıydım o ev hiç bi zaman benim evim olmadı.. Ha şu var,maksadımız kira ödememek para biriktirmekdi çok şükür kendi evimize gectik.. Ev alınırken eşim de tüm birikimini verdiği için içim rahat kimseyi sömürmedik..
Hiç kavgamız tartışmamız olmadı kendi kızlarından güzel muamele ettim,mesafemi korumak için çok mücadele verdim ama ol-mu-yo.. Kendi annen baban olsa dahi olmuyo canım..lütfen böyle bi hata yapma yazık edersin kendine
İşten çıkınca hevesle evime gidemedim, bi yerlerde oturup hergün cay kahve içerim bi iki saat kendime gelmek için, çünkü eve gittiğimde sinirlerim bozuluyor, evi toplu bırakıyorum bi geliyorum çingene cadırı.. Ablam gelir bi başbaşa sohbet edemeyiz, beraber program yaparız oda gelmek ister, kıramıyorum yalnız yaşlı kadın diye ama benimde bi hayatım olmalı artık hayır demeyi öğrenmem lazım diyorum bi taraftan.. Merhametten maraz doguyo bunu bil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?