- 11 Mayıs 2012
- 2.003
- 1.006
- 333
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Merhaba
Ben bu konu üzerinde çok düşündüm, bir karar aşaasındayım, böyle bir karar verme noktasındayım... Kayınvalidem diceğim kişiyi düşünüyorum, sevdiğim adamı, böyle yaşamanın artılarını eksilerini, hayatın gerçeklerini bir taraf daha ağır basıyor, bende tecrübelerinizden yararlanmak istedim belki atladığım, görmediğim noktalar vardır diye sizede danışmak istesim
Kayınvalidenizle aynı evde yaşamak zorunda olanlar var mı ? Bunun iyi yada kötü yanları var mıydı gözünüzde, artıları eksileri vs...
Benim eltim kayınvalidemle 15 yıl yaşadı. Ölümünde ise annesinden daha fazla ağlamıştı. Çok güzel geçindiler ve birbirlerini çok sevdiler. Hala eltim annesini değil kayınvalidemi anar.
Ben birlikte yaşamadım ama bende de özellikle kış aylarında gelir kalırdı. Hiç bir sorun olmazdı.
Sanırım karşılıklı anlayış önemli olan.
Kızım salla gitsin ozaman yarın bir evlen varya neler açar başınaHaklısınız, aynı soruları sordum kendime ama vazgeçemiyorum, şu dünyada bir babam birde o var, onun içinde annesi ve abisi, o zaten beni buna zorlamıyor, bu zamana kadar evlilik düşünmeme nedenim bunlardı diyor ama seni annemle beraber yaşamak için zorlayamam ama onuda bırakamam diyor, sorudaki gibi sadece görmediğim unuttuğum noktalar varsa onları sormak istedim
Beeennn...
Asla önermiyorum asla.
Bi kere gecelik giymeyi unut.
Kahvaltı saatlerini kendin ayarlamıyosun. Mecbur kalkıp hazırlıyosun.
Ütü yemek bulaşık temizlik herşey sana bakıyo.
Misafir geldi kalk hazırlık yp.
Bişey desen alınır demesen alınır.
Eşinle ztn hiç bişe yapamıyosun odan dısında.
Odanda bile özgür degilsin.
Banyo yapmak istesen hop kalkıp gidemezsin.
Dısarı iizin almadan cıkamazsın. Kocanla cilveleşemezsin.
Arkadaşların eve gelemez gelsede rahat sohbet dedikodu yapamazsın. Daha sayimmi.
Banada demişlerdi kızım yapma etme akıllı ol kaynanayla oturulurmu diye. Ama ben dinlemedim aşk gözümü kör etmiş gbi olsun dedim nolcak.
Sonuç boşandım :)
iyi yanı yokMerhaba
Ben bu konu üzerinde çok düşündüm, bir karar aşaasındayım, böyle bir karar verme noktasındayım... Kayınvalidem diceğim kişiyi düşünüyorum, sevdiğim adamı, böyle yaşamanın artılarını eksilerini, hayatın gerçeklerini bir taraf daha ağır basıyor, bende tecrübelerinizden yararlanmak istedim belki atladığım, görmediğim noktalar vardır diye sizede danışmak istesim
Kayınvalidenizle aynı evde yaşamak zorunda olanlar var mı ? Bunun iyi yada kötü yanları var mıydı gözünüzde, artıları eksileri vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?