Kayınvalide ile aynı evde yaşama tecrubesi olanlar ?

Ben 3 yil yasadim. Simdi yuzlerini gormek istemiyorum. Bir oturuyoruz diye devamli alttan aldim. Esimde bu alttan almalara alisti. Giden hep benden gitti. Artik su mantiktayim guvenmiyorsa kendisine evlenmesin.

Ne kadar guzel birsey. Biz onu kv ile yapamadik. Ne kadar sicak davransam elinin tersiyle itti. Hersey karsilikli sonucta. 3 yil yasadik ama bir tartisma bile yasamadik. Ben yasatmadim daha dogrusu.

Burada size ne söylense boş konu sahibi. Her söylenene karşı bir cevabınız var. Kararınızı vermişsiniz ve sizi destekleyecek rahatlatacak yorumlar bekliyorsunuz. Kusura bakmayın ama kimse istediğiniz gibi yorum yapmaz bu konuda. Hiçbirşeyin farkında falanda değilsiniz. Pembe gözlüklerle bakıyorsunuz içinde bulunduğunuz duruma. Hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Evlenince göreceksiniz bunu. Ama iş işten geçmiş olacak ne yazık ki

Evimiz dosenene kadar 3 ay ayni evde, sonrasinda da 10 ay kadar altli ustlu oturdum.
Hayatimin en tiksinc 1 yiliydi.
Artisi yok. Eksileri de say say bitmez.
Aman diyeyim kendinize bu kotulugu yapmayin.

allah gerek koymasın inşallah , ama insan belli bir yaştan sonra kendı annesine katlanamıyor değil ki kaynanaya

kadınlar kulubunde ne evliliklerın yıkıldıgına şahit olduk

Sadece kayınvalide değil, kendi annen bile olsa birileriyle beraber yaşamak zor.
Evlendiği zaman insan 2 kişilik bir dünya istiyor. Buna kayınvalide ya da anne fark etmez, kimse karışmasın istiyor.
Yeri geliyor evde yemeyelim dışarıda yiyelim bu akşam diyorsun, evde kayınvalideyi geçtim annem bile olsa, ne gerek var, yemek var oturun yer der. Bu bile rahatsız eder insanı bir süre sonra. Ki evlilik mahrem bişey, ilişki olsa, kalkıp banyo yapacak olsanız ister istemez bir rahatsızlık olur. Sevişmek için illa gece yatmayı beklemek zorunda kalırsınız, haftasonları dahi olsa belirli bir saatte kalkmanız gerekir, akşam geç saatlere kadar tv'de film izleyelim yayıla yayıla diyemezsiniz, istediğinizi giyemezsiniz. KArı koca başbaşa romantik bir ortam hazırlayamazsınız... Daha sayılacak eksisi çok.
Allah karşımıza ne çıkarır bilemem tabi, ama hastalık olmadığı sürece ben aynı ev istemem. Kayınvalidem ya da annem yalnız kalsa (Allah korusun), gelsinler mahallemde otursunlar, haftada bikaç akşam uğrayıp çaylarını içeyim. Ama o kadar, daha fazlasını evliliğimde istemezdim açıkçası. Çok iyi düşünmek lazım. Zaten annesi kabul etmez ya da ilk aylar zaten biz de kalmaz diyerek vermeyin kararı. Ya kabul ederse, ya sizden hiç ayrılmazsa diye düşünün.

Sen şimdi iyi niyetinden yaşlı ne olacak oturur bir tabak yer bizimle bir odada yaşar sanıyorsun
Ama unutma cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla doselidir

Kızım salla gitsin ozaman yarın bir evlen varya neler açar başına
Burda okuyoruz annesini emiyormu ayrılamamışmı
Birde erkek olacak daha aile kavramını bilmiyor bu devirde kimse aynı ev istemez

1,5 yıl birlikte yaşadım ve bir hafta önce kendi evime çıktım resmen yeni doğmuş gibiyim. Bu kadar... Özel hayat diye birşey olmuyor onu unut bence canım...

Herkes eksilerinş söylemiş bende artı bişey söyliyim benim annem kv ile oturdu 20 sene boyunca. Çok iyiydi Allah rahmet eylesin annem in hatası oldu ama onu hiç bi zaman incitmedi simdi ben ona yaptıklarını aldığı dualarını cennetinin anahtarı olarak görüyorum. Sora benim annem yemek yapmayı bilmiyomuş mesela cok yardımcı olmuş sora Kv ile yaşamanın en büyük artısı cocuk yetiştirmekte oluyo bence gercekten onlarla büyüdüğüm için kendimi çok şanslı hissediyorum.. ama eksileri daha cok tabi

ben bunların çoğunu yapabiliyordum. ama yine de memnun değildim ayırdım sonunda. kesinlikle kabul etmeyin ayrı ev gibisi yok.

iyi yanı yok
asla boyle birseye yanasma
aslaaaaa
en guzel zamanların ınsanları memnun etmekle gececek
yaranamayacaksın
kendı düzenın olmayacak

sakın sakın sakın

Biz esimle tanıştığımız da ben 18 eşim 24 yasindaydi sürekli diyorduku kendisi çalışıyordu ailemin durumu yok şöyle boyle yok bi takim borçlar var bende ağzı ayrık ayran delisi sen yanımda ol ben annenleede yaşarım sen iyi ol filan ki çok şükür ailesini taniyormuski basta itiraz etti 4 sene bekledim ve ben nisanliliyken gördüm ailesini ama bide evlenince gorum yanlarına 2 ayada bir gidiyoruz her gün kavga beni gorumcelerimin içinde çağırıp gel bakım sen az is öğren DİE mutfağa çağırıyor ayni evde kimler olursan ol çekiliyor insan kendi annesiyle zor anlaşıyorlar esin 1 sana alışamaz iki senin yemeklerini. tatlarını bilmez çünkü kaynanan izin veremez bugün yemek yapmim çok Yoruldum gel beni dışarı çıkar diyemezsiniz kadın gözüyle yer sizi yani hic tavsiye etmem

Bırakın kayınvalideyi evliyken annemle bile aynı evde yaşamak istemem. Hastalık gibi zorunlu haller olur o ayrı. Böyle bir hata yapmayın kv ile oturup memnun olan bir kişi bile tanımadım.

Yav hala mı aynı soru?
Ayrıca kayinvalideye göre falan da değişmez efendim. Kötü oldukları için değil zaten evde çiftten başka biri olacağı için sıkıntılı. Abisi evliymis o niye almamış annesini madem? Annemi bırakamam annemi bırakamam. Bırakmasın zaten, yakında oturun öyleyse. İlla aynı evde dipdibe olması şart mı? Oldu olacak evlenin de o annesiyle aynı evde yaşasın siz babanızla. Kimse kimseyi bırakmamış olur. Zaten öbür türlü de bu şekilde olacağından daha fazla özel hayata sahip olamayacaksınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…