Yok gerçekten gözümü açtınız sürekli beni suçladığı için öyle manipüle etmiş ki beni kendimi suçladım yıllarca birde aileminde tabi büyük etkisi var burdaAna oğul işte baktılar kız saf, üzerine geliyorlar. Konu sahibi inşallah uyarıları dinler kanmaz buna
Ablacım zaten benim ailemin tavrı da beni bu duruma düşürdü onlarda bana kızdı hatta öz annem bir defasında insan içinde "ya öyle kabul etmezsen böyle yanlız kalırsın" diye bana laf soktu benim ailem bayılacaktı defolup gidiyorum diye ah ablacım belki onlar işi baştan kesseydi ben onu tanımayacaktım bile ailem yaptı bu işiBunun neresi olura bakarki artık,hiç mi ailesi kulağını çekmiyor bu durumda.
O kadar haklısın ki mune ablacım.Feraceli neden hak verdiniz? Tek kız evladı olan anneler de var, misal ben.
Eski kayınvalide adayınız gibi ben de henüz 50 yaşında değilim, kızım bugün evlense ben de yalnız olsam, elim ayağım tutar ve zinde iken kızım ve damadımın evinde yaşama hakkı veriyor mu bana?
50 yaşında bile olmayan bir kadın bakıma muhtaç olacağı bir hastalığı yoksa, tek başına yaşama yeterliliğine sahiptir, bazı kadınların tek başına yaşamaktan acizlermiş bakıma muhtaçlarmış gibi çocuklarının evinde yaşamak istemesini anlamıyorum.
Bunu özellikle erkek annelerinin yapmasını, kabul etmeyen gelinlerin kötü kalpli ilan edilmesini, söz konusu kız annesi olunca da erkeklerin kulaklarının üzerine yatıp duymazlıktan gelmelerini de manidar buluyorum.
Çok teşekkür. Bakacağım artıkÇok doğru bir karar vermişsiniz.
Kesinlikle yaşamış biri olarak ev ev üstüne olmaz diyorum.
Artık önünüze bakın lütfen
Benim eşim biz evlenmeden önce bütün kardeşler bir evde kalıyordu. Ana babası başka bir şehirde. Benim hiç haberim olmadı ama kayınvalide "Ferb bu eve gelin gelsin. Daha ekonomik olur" demişBakın 58 yaşındayım kızım evli eşiyle kendi başlarına kendi evlerinde yaşıyorlar,kv kp kendi evlerinde.
Bana gelipte durum böyle beraber yaşamak istiyoruz deselerdi yıkardım herşeyi başlarına.
Biz anneler kızlarımızı o aileyle aynı evde yaşasınlar diye büyütmüyoruz herkesin evi ayrı olacak.
Hastalık olur bişeyolur elleriüzerlerinde olacak bunu hep söylerim asla yanlız bırakma derim..
Daha ekonomik falan olmazdı o, evin geçimi eşin ile sana yıkılırdı, lutfedip 300 er TL market masrafı verirlerdi, kalanını ya çarçur eder ya da biriktirirlerdi. Bi de üstüne donlarını yıkardın, lavabodan kıvırcık kıllarını toplardın eşşek kadar heriflerin. En son kavga dövüş ayrılırdınız, sizde doldurdukları küpü de alıp giderler mis gibi ev kurarlardı, sizden kötüsü de olmazdı, kalan 3 kuruşunuzu da psikologlara evlilik terapistlerine harcardınız. Anası takat getirememiş büyük oğlunun başına atmış, bi de gelin gelirse oohh kebap.Benim eşim biz evlenmeden önce bütün kardeşler bir evde kalıyordu. Ana babası başka bir şehirde. Benim hiç haberim olmadı ama kayınvalide "Ferb bu eve gelin gelsin. Daha ekonomik olur" demişTabii bu laf bana evlenmeden önce hiç ulaşmadı. Biz evlendikten sonra KV anneme demiş "Ben hepsi birlikte yaşasınlar istedim ama olmadı" demiş. Annem sinirlenmiş tabii. "Sen ne diyosun hanım, sen benim kızımı, kocaman adam olmuş oğullarının kirli donlarını yıkamaya mi gelin alacaktın" demiş
Pipinin gücü adınaHaaaa bir de şöyle bir durum var tabi
haftanın 5 günü bizde kalıyor. Kalan 2 gün evlerine götürmeyi teklif ediyor eşim 2 gün için gidilmez şimdi boşver diyor, kızı yakınımda oturuyor 2-3 sokak var aramızda. Kızına götüreyim diyor ( canı sıkılıyormuş, eve hapis olmuş çocuk baktığı için vs ) onu da kabul etmiyor amaannnn yok el oğlu zaten bi hafta sonları var hafta içi çalışıyorlar keyif yapsınlar diyor
Ama benim de sadece 1 hafta sonum olduğunu unutuyor.
Neyse sağlık olsun.
Tabi ki birde çocuğumuza bakıyor + 2 rekat şükür namazı ne yapalım bacımPipinin gücü adınaDamat o kızım, boru mu? Prenses kızının yuvası huzuru senden kıymetli tabi ne sandın? Damat boşarsa falan halleri nice olur? Ama gelin öyle mi? Gelin demek köle demek, lutfedip oğluna almış, otur şükret.
Kendi veletlerini leylekler getirmediyse hiç vıdı vıdı etmesin. Ben gözünün önünde kurulardım saçlarımı, çatlasın ahahahhah. Kendilerinin sevişme anlayışı haftada ayda bir hanım suyu ısıt akabinde soyunup yün yorganın altında 3 dk tepişmek olduğu için zorlarına gidiyor, yapacak bir şey yok. Vıdı vıdı edene pis laf sokuyorum, kocan da saçma sapan dolduruşa gelmiyorsa kafası çalışan biri ise sorun yok.Tabi ki birde çocuğumuza bakıyor + 2 rekat şükür namazı ne yapalım bacımyapacak bir şey yok..
Ha bunun yanında bir de haftanın 3 günü görümcem ve eşi bizde yemekte.. ayyyy ne dertlenmişimAllahtan eşimde farkında ağzı ile söylüyor ama yine de bana mısın demiyor yok kız bir de duş alıyorsam amaannnnn tribinden geçilmiyor
Normal duş alıyorum he öyle rutin yanien sonunda diyecem anne merak etme halvetlenmedik diye yok anam
Yok çok şükür öyle biri değil hayatım işten çıksan mı acaba 2 sene böyle geçmez deyip o da beynimi yiyorKendi veletlerini leylekler getirmediyse hiç vıdı vıdı etmesin. Ben gözünün önünde kurulardım saçlarımı, çatlasın ahahahhah. Kendilerinin sevişme anlayışı haftada ayda bir hanım suyu ısıt akabinde soyunup yün yorganın altında 3 dk tepişmek olduğu için zorlarına gidiyor, yapacak bir şey yok. Vıdı vıdı edene pis laf sokuyorum, kocan da saçma sapan dolduruşa gelmiyorsa kafası çalışan biri ise sorun yok.
2 senede kafayı yemek istemiyorsan yap dediğimi, hiç sallama. En fazla kocanı doldurmaya kalkar kavga çıkar, baktı ki rahat edemediği paşa damadın evine doğru dehlenecek, kuyruğu kıstırır oturur.Yok çok şükür öyle biri değil hayatım işten çıksan mı acaba 2 sene böyle geçmez deyip o da beynimi yiyor
Ama çalışmam gerek çocuğum için yapacak bir şey yok 2 sene nedir ki cağnımmmm amaaannnnn
Ruh sağlığımı korumaya çalışacağım2 senede kafayı yemek istemiyorsan yap dediğimi, hiç sallama. En fazla kocanı doldurmaya kalkar kavga çıkar, baktı ki rahat edemediği paşa damadın evine doğru dehlenecek, kuyruğu kıstırır oturur.
Haaaa bir de şöyle bir durum var tabi
haftanın 5 günü bizde kalıyor. Kalan 2 gün evlerine götürmeyi teklif ediyor eşim 2 gün için gidilmez şimdi boşver diyor, kızı yakınımda oturuyor 2-3 sokak var aramızda. Kızına götüreyim diyor ( canı sıkılıyormuş, eve hapis olmuş çocuk baktığı için vs ) onu da kabul etmiyor amaannnn yok el oğlu zaten bi hafta sonları var hafta içi çalışıyorlar keyif yapsınlar diyor
Ama benim de sadece 1 hafta sonum olduğunu unutuyor.
Neyse sağlık olsun.
Kayınvalideniz çok iyi biri dahi olsa aynı evde yaşamak çok zor olurdu bence. Herkesin tarzı başka, sevdiği, sevmediği şeyler başka. Evde eşiniz, dışında birinin olması, insanın kendi evinde rahat hareket etmesini zaöan zaman kısıtlayan birşey. Vs bir sürü şey yazılabilir. Adam kendince haklı istemekte ama sizin kararınız çok doğru geldi banaSelam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?