- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.946
- 598
İyi ki oğlan doğurmuş bunlar, yoksa yerde gökte rahat yüzü görmezlerdi.Benim kaynanam da boyle. Kaynimin evinden cıkmaz yatili kalır ama kızlarinin evine her kafasina estiğinde gidemez.
Yeni evliyken beni de eltim gibi düzene uydurmaya çalışacakti ama butun nemrutluğum ve huysuzluğum sayesinde kurtuldum.Bana dokunmuyor.
Kıızzzzz snn kaynana ile benim ki aynı kişi olabilir miBenim kaynanam da boyle. Kaynimin evinden cıkmaz yatili kalır ama kızlarinin evine her kafasina estiğinde gidemez.
Yeni evliyken beni de eltim gibi düzene uydurmaya çalışacakti ama butun nemrutluğum ve huysuzluğum sayesinde kurtuldum.Bana dokunmuyor.
İyi ki oğlan doğurmuş bunlar, yoksa yerde gökte rahat yüzü görmezlerdi.
Kıızzzzz snn kaynana ile benim ki aynı kişi olabilir mi
Ha yok tamam benim eltim yokNemrut eltin varsa o ben olabilirim.
Kız çocuk her işin altından erkeklerden daha iyi kalksa da kıymeti olmuyor, kız çocuk olarak kalıyor. Aileyi toptan çekip çevirse de gece gündüz pavyonda karılar ile parayı ezen hayırsız erkek kardeşi tarafından yeri haddi bildiriliyor. O kız çocuk çalışıp didinip abisini ev bark yuva sahibi ediyor, kimseden isteyemeyip ondan istiyorlar, buna rağmen baskın gelen erkek oluyor. Neden? Pipisi var.Evet esime diyorum senin ailenin erkek cocugu olmasa öleceklermiş galiba. Her şeye erkek cocuk ariyorlar, her işlerini erkek cocuk yapsin, bir sey olsa yanlarinda erkek cocuk bulunsun.
Allahtan kaynim var onun tepesindeler devamli bize bulaşmiyorlar.
Eltim zaten alışmış duruma benden buyuk o, sesi cikmiyor pek oyle gidiyor.
Kız çocuk her işin altından erkeklerden daha iyi kalksa da kıymeti olmuyor, kız çocuk olarak kalıyor. Aileyi toptan çekip çevirse de gece gündüz pavyonda karılar ile parayı ezen hayırsız erkek kardeşi tarafından yeri haddi bildiriliyor. O kız çocuk çalışıp didinip abisini ev bark yuva sahibi ediyor, kimseden isteyemeyip ondan istiyorlar, buna rağmen baskın gelen erkek oluyor. Neden? Pipisi var.
Ya hepi topu memlekette 3 dönüm arsaları vardır, sanki altın soy, altı üstü Anadolu ücrasında 7 nesil çiftçi tebadansın sen, bu ne haşmet ciğerim?Bana erkek cocuk yaparsan sana xxx gram altin takacagim malimi mulkumu birkacagim diyor (sanki neyi varsa)
Kaynimin oğlu yok kizlari oldu hep.Deliriyorlar erkek cocuk erkek cocuk diye hayir ben erkek cocuk doğursam bile kaynanama ne faydasi olacak onu da anlamiyorum hanedan miyiz biz?
Niye sana yapayım yaa,manyaga bak. Sen eskisin, hatırlarsın. KK'da bir zamanlar gizli gizli torununun ağzına meme sokan KV konusu vardı ya, sizinki de o ekolden herhalde. Çocuğun kendisine olduğunu inanan..."Bana erkek cocuk yaparsan "
Ya hepi topu memlekette 3 dönüm arsaları vardır, sanki altın soy, altı üstü Anadolu ücrasında 7 nesil çiftçi tebadansın sen, bu ne haşmet ciğerim?
Sen erkek çocuk versen, malı mülkü sana verseler yıllardır kahırlarını çeken eltine yazık?
+1Evet esime diyorum senin ailenin erkek cocugu olmasa öleceklermiş galiba. Her şeye erkek cocuk ariyorlar, her işlerini erkek cocuk yapsin, bir sey olsa yanlarinda erkek cocuk bulunsun.
Allahtan kaynim var onun tepesindeler devamli bize bulaşmiyorlar.
Eltim zaten alışmış duruma benden buyuk o, sesi cikmiyor pek oyle gidiyor.
Niye sana yapayım yaa,manyaga bak. Sen eskisin, hatırlarsın. KK'da bir zamanlar gizli gizli torununun ağzına meme sokan KV konusu vardı ya, sizinki de o ekolden herhalde. Çocuğun kendisine olduğunu inanan...
Böyle cümleleri öteki torunları duymuyor mu acaba, ben olsam bir ömür konusmak istemezdim kızım diye beni ikinci plana atan babaanne ile
Kadınların da bir ailesi olduğu gerçeğini öğrenince şaşırmıştır o.Eşimden önce kısa süreyle biriyle görüştüm. O da tek çocuktu annemle babamla birlikte yaşamaya devam etmek istiyorum demişti bana, benböyle olup, illa bir anne babayla yasayacaksam kendi annem, babamla mutlu mesut yaşıyorum zaten ben almayayım demiştim, çok bozulmuştu kendisi
Bana çok manasız geliyor, çok ekstrem bir durum yokken karşı tarafa benimle ailemle yaşa muhabbeti. Ne sanıyorlar kendilerini bilmiyorum.
Güzel laf sokmuşsun, harika olmuş. Seni birey olarak görmüyor zaten, bu yeterince büyük saygısızlık. Ama erkek gibi (!) çalışıp para getirince hiç mesele yok.+1
Kayınpederm olduğu halde, oğlum beni şuraya götürsene, oğlum bana şunu alsana, oğlum bana şu bilekliği alsana vs vs ... bu örnekler çoğalabilir.
En sonunda anne snn kocan yok mu ? dedim.. aaa ne alakası var oğlum o benim dedi isterim tabi dedi. yahu tamam istersinde en sonunda oğlum beni tuvalete götür diyeceksn diye korkuyorum snn bi x mi dedim ya, kızımdan isteyemem el oğlu dedi. oğlundan da isteme bende el kızıyım dedim..
1 hafta küstü bana , kötü bir şey mi dedim
Kendi evinizi kurun k.validenin evi öylece kalsın arada size gelir gider olmaz mı?Selam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?