Kayınvalide ile aynı evde yaşamak..

sakınn sakınnn kabul etme ben yırmı dk mesafede bır sene oturdum psıkolojım bozulmustu artık.
sureklı bugun gelırler mı acaba bızımı cagıracaklar acaba, zamanlı zamansız gelme gıtmeler sureklı bır baskı.
aynı evi düşünemiyorum bile büyük konuşmıyım ama cok zor olur.
evlilik hiç kolay değil helede ailelerle daha da zorlaşabılıyor , ben bır sene yakındım sonra esıme dedım ev alırsak uzak semt olacak ben kımseyı memnun etmeye gelmedım dunyaya sukur oylede oldu ha deyınce gelınemeyecek uzaklıktayım 1 saat max. trafıkle 2 saat. bu bıle nımet benım ıcın yurume mesafesınden sonra .

+1

Aman sakın.ben bekar iken yaşarım ne olacak iyi olduktan sonra derdim.Benim kv iyidir severim fakat akşamları eve gidince duştan sonra bornozla TV karşısında oturmayı çok severim kv ile yapamam. E yemekten sonra kanepede uzanıp eşinizle sarılarak film izleyeceksiniz. Kv yanında olmaz. Milyonlarca örnek verebilirim.

Hemde neler tek suçlu benim ona göre. Hayırlısı bakalım biliyorum kararım çok yerinde ve doğru. Umarım zaman herkese iyi gelir.
70 yaşında hasta bir kadın olsa farklı düşünürdüm, ama daha 50 ye gelmemiş tay gibi kadın, pekala yalnız yaşayabilir, hatta artık oğluna yapışıp durmasın gencecik yaşta, hayatını kursun. Ben kayınbaba ile yaşıyorum, ama kaynanayı asla kabul etmezdim, iki kadın bir evde olmuyor ev ev üstünden ziyade. Çünkü ikisi de kendi düzenini hayata geçirmeye hükmünü sürdürmeye çalışır, erkekler genelde bir yaştan sonra kendi halinde oluyor. Hiç bıdı bıdı etmesin, biliyor tabi onu bu halde anca aklı bir karış havada hayattan bihaber 20 lik tazeler kabul eder, ki artık onlar da akıllanmaya başladı. Siz halihazırda seviyorsunuz ona güvenmiş.

Kız herşeyi bırak körpecik mis gibi yeni evli olacaksın. Aman kv duymasın diye cinsel hayatınızı bile yaşayamayacaksnz.
Mesela şekil a ben ... Haftada 4 defa münasebetimiz varken son 4 ayda hopppppp 1-2 ye düştü neden ? Çünkü kv ile bir duruyoruz. Aman duyar, aman ayıp olur aman duş sesi gider vs vs parmak ucumuzda ilişkiye giriyoruz resmen hskashdka..
sakın bacım yakma gençliğini...

Zaten kabul etmişsin o da ayrılmış. Konu kapanmış.
İsteyseydi bu konunun alternatifleri var mesela diyebilirdi tamam ayrı ev olsun. Bu ikimizin hayatı ortak karar verelim vs. Vs. Ya aynı ev ya ben yokum gibi iki seçeneğiniz varmış seçmişsiniz. Bu kişininde sizi evlenecek kadar sevdiğini düşünmüyorum.

Esas anlayamadığım nokta da kv ile aynı evde yaşamadığınız için sizden ayrılan birine karşı pişmanlık mı duyuyorsunuz. Eğer sorun buysa bu işin tek oluru kabul etmeniz çünkü sizi sevdiğini(!) söylediğiniz kişinin adım atacağı yok. Yine de pişman olup taviz vermek isterseniz şunu da hatırlatmak istiyorum. Çoktan kv yi düşman olarak kazandınız. Çünkü aynı evde yaşamak istemediniz ve bu bilgi kv ye yüklendi.

Evet yeni düşman loading şimdi yeni gelin düşünsün sen kim köpek kaynananı istemezsin seni gidi seni

Adam maniple etmiş konu sahibini vicdan yaptırmış. Bir annem var onu nasıl bırakayım senin yaptığın ayıp gibi konuşunca kız da vicdan yapmış acaba demiş. Ben mi kötü kalpliyim demiş.

sütyensiz yaşama özgürlüğü var birde

Kaç yaşındaki bu kadın,tek başına yaşayamiyor..

Kaç yaşındaki bu kadın,tek başına yaşayamiyor..
Öyle deme insan 50 yaşında da olsa eve yatılı hizmetçi isteyebilir oğluşuna da seks kölesi. Bunu kabul etmeyen kızlar da vicdansızdır. Ana oğul çok zekiler ya keşke matematik olimpiyatlarına girseler harcanıyorlar böyle

Bunu düşünen adam bir zahmet evlenmesin kimsenin başınıda yakmasın bir zahmet.
Otursunlar ana oğul evin içinde.

Bunu düşünen adam bir zahmet evlenmesin kimsenin başınıda yakmasın bir zahmet.
Otursunlar ana oğul evin içinde.
Bir de zavallı kızı manipüle etmişler sen annemi istetmiyorsun diye.kız da ben vicdansız değilim diye vicdan azabı çektiği için konu açmış

Bir de zavallı kızı manipüle etmişler sen annemi istetmiyorsun diye.kız da ben vicdansız değilim diye vicdan azabı çektiği için konu açmış
Aynı evde olmayı neden istesin ki şimdi.
Kim ister bunu,kadın hala genç tek başına kalsın bir zahmet ..

Biz bekarlar çok idrak edemiyoruz ama tecrübeliler hep aynı şeyi söylüyor. O yüzden kabul etmemekle iyi yapmışsınız. Bu devirde bunu kabul eden kız zor olur diye düşünüyorum.
Bakın 58 yaşındayım kızım evli eşiyle kendi başlarına kendi evlerinde yaşıyorlar,kv kp kendi evlerinde.
Bana gelipte durum böyle beraber yaşamak istiyoruz deselerdi yıkardım herşeyi başlarına.
Biz anneler kızlarımızı o aileyle aynı evde yaşasınlar diye büyütmüyoruz herkesin evi ayrı olacak.
Hastalık olur bişeyolur elleriüzerlerinde olacak bunu hep söylerim asla yanlız bırakma derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…