- 20 Mart 2008
- 141.927
- 213.850
- 1.423
- 60
Gerçi ayrılmışlar öyle okudum da,umarım barışmazlarlar tekraradan.Ana oğul işte baktılar kız saf, üzerine geliyorlar. Konu sahibi inşallah uyarıları dinler kanmaz buna
Ayrılmışlar ve kız kafasında bitirmiş olsa konu açmazdı. Kız oluru var mı diye sormaya gelmiş. Yani yine kanmış ama içi huzursuz. Basına gelecekleri ruhun bilince huzursuz olursun.Gerçi ayrılmışlar öyle okudum da,umarım barışmazlarlar tekraradan.
Bunun neresi olura bakarki artık,hiç mi ailesi kulağını çekmiyor bu durumda.Ayrılmışlar ve kız kafasında bitirmiş olsa konu açmazdı. Kız oluru var mı diye sormaya gelmiş. Yani yine kanmış ama içi huzursuz. Basına gelecekleri ruhun bilince huzursuz olursun.
Konu sahibi bize de üzülüyorum diyor. Olan olmuş biten bitmiş bn haksız mıyım demiyor. Soğumamış.Adam maniple etmiş konu sahibini vicdan yaptırmış. Bir annem var onu nasıl bırakayım senin yaptığın ayıp gibi konuşunca kız da vicdan yapmış acaba demiş. Ben mi kötü kalpliyim demiş.
Kiz istememistir.. yani boyle dusunceli kv lerin sayisi o kadar azko.. Allah kardesine gecim sureci versinBenimki de erkekerkek kardeşim boşandı 6 yıl oluyor. 2.5 yıl evli kaldı ve anneme yakın oturuyordu. evliliği süresince annemin kardeşime gitme sayısı 10'u geçmemiştir. Şimdi tekrar evleniyor evi biraz uzakta tuttu, annem diyor yakın olsa ne benim işim olmaz herkes evinde mutlu olsun. Ha bu arada annemin de iki dairesi var tercih sizin gelmek isterseniz buyurun dedi oturmak istemediler diye kırılmadı laf yapmadı.
Evlilikler zaten zor yürüyor bir de işin içine aileler girince hepten çıkılmaz bir hal alıyor
Ayrılmışlar ve kız kafasında bitirmiş olsa konu açmazdı. Kız oluru var mı diye sormaya gelmiş. Yani yine kanmış ama içi huzursuz. Basına gelecekleri ruhun bilince huzursuz olursun.
Konu sahibi bize de üzülüyorum diyor. Olan olmuş biten bitmiş bn haksız mıyım demiyor. Soğumamış.Ayrılığa pişmanlık yaşıyor gibi geldi bana. Onu annesinin evinde yaşamadığı için bırakan adamı mı özlüyor sanırım anlamadım.
Ben bu ilişkide iki tarafında eş sevgi gösterdiğini düşünmüyorum. Seve seve ayrılmışlar.
Yeni ayrılmışlar acısı olması normal. zaman geçtikçe verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anlayacakKonu sahibi bize de üzülüyorum diyor. Olan olmuş biten bitmiş bn haksız mıyım demiyor. Soğumamış.Ayrılığa pişmanlık yaşıyor gibi geldi bana. Onu annesinin evinde yaşamadığı için bırakan adamı mı özlüyor sanırım anlamadım.
Ben bu ilişkide iki tarafında eş sevgi gösterdiğini düşünmüyorum. Seve seve ayrılmışlar.
İstemesin zaten ne gereği var aile binasında oturmaya.Kiz istememistir.. yani boyle dusunceli kv lerin sayisi o kadar azko.. Allah kardesine gecim sureci versin
Tabi acı çekiyordur bir şey diyemem. İnş. Kırdığı kaşığı yamamaz.Yeni ayrılmışlar acısı olması normal. zaman geçtikçe verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anlayacak
Başka hayatları yok bu kadınların çünkü. Bu hayatı evlat büyütüp yanına gelin diye bir de hizmetçi eklemek için yaşamışlar. Çektikleri çilelerin ödülü, gelin.KV tarafondan bakıyorum da ben neden oğlum ve gelinim ile aynı evde yaşayayım ki? git evinde ferah ferah, özgür, özgür yaşa. Eski sevgiliniz haklı falan değil. Kadınlar tek başlarına da yaşayabilirler.
kp olsa ayrı evde olurdu daha kesin olarak ama sorun kvnin yanlız olması. Benim bir arkadaşım da kv kabul etti bir odada o yaşıyor demişti ama ne kadar rahattır acaba. Kira vermemek için kabul etmişlerdi bazı kızlar kabul de edebiliyor .Bakın 58 yaşındayım kızım evli eşiyle kendi başlarına kendi evlerinde yaşıyorlar,kv kp kendi evlerinde.
Bana gelipte durum böyle beraber yaşamak istiyoruz deselerdi yıkardım herşeyi başlarına.
Biz anneler kızlarımızı o aileyle aynı evde yaşasınlar diye büyütmüyoruz herkesin evi ayrı olacak.
Hastalık olur bişeyolur elleriüzerlerinde olacak bunu hep söylerim asla yanlız bırakma derim..
Ya gencecik kadınsın, git bi tura katil, git bı kursa, kuaföre, güzellik merkezine, gez, dolaş. Evinde ayaklarını uzat, uyu, uyan, karışan yok, hayalimdeki hayat...Başka hayatları yok bu kadınların çünkü. Bu hayatı evlat büyütüp yanına gelin diye bir de hizmetçi eklemek için yaşamışlar. Çektikleri çilelerin ödülü, gelin.
Yani, bu kadın böyle yaşamamış ki, bu saatten sonra da alışmadık dötte durmuyor. Hem paşazade oğlu izin verir mi? Allah korusun melek anası sevgili bulur sevişir falan. Zor hayatlar, zor.Ya gencecik kadınsın, git bi tura katil, git bı kursa, kuaföre, güzellik merkezine, gez, dolaş. Evinde ayaklarını uzat, uyu, uyan, karışan yok, hayalimdeki hayat...
Ama ozaman bedava hizmetçi ve oğluna seks kölesini nerden bulacak ? Hem de bu yüzden karı koca kavgaları, bugün seks yaptılar heralde duş alındı saçı ıslak vs gibi aşk intikam göz yaşını naklen izleme şansını nerden bulacak ?KV tarafondan bakıyorum da ben neden oğlum ve gelinim ile aynı evde yaşayayım ki? git evinde ferah ferah, özgür, özgür yaşa. Eski sevgiliniz haklı falan değil. Kadınlar tek başlarına da yaşayabilirler.
Hakikaten, geline muhtaç oldukları tek alan oğullarına seks ve çocuk sunma olduğu için kendi akıllarınca, ne zaman seks yapsalar bi cinleniyor bunlar.Ama ozaman bedava hizmetçi ve oğluna seks kölesini nerden bulacak ? Hem de bu yüzden karı koca kavgaları, bugün seks yaptılar heralde duş alındı saçı ıslak vs gibi aşk intikam göz yaşını naklen izleme şansını nerden bulacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?