Kayınvalide ile aynı evde yaşamak..

Gerçi ayrılmışlar öyle okudum da,umarım barışmazlarlar tekraradan.
Ayrılmışlar ve kız kafasında bitirmiş olsa konu açmazdı. Kız oluru var mı diye sormaya gelmiş. Yani yine kanmış ama içi huzursuz. Basına gelecekleri ruhun bilince huzursuz olursun.

Adam maniple etmiş konu sahibini vicdan yaptırmış. Bir annem var onu nasıl bırakayım senin yaptığın ayıp gibi konuşunca kız da vicdan yapmış acaba demiş. Ben mi kötü kalpliyim demiş.
Konu sahibi bize de üzülüyorum diyor. Olan olmuş biten bitmiş bn haksız mıyım demiyor. Soğumamış.Ayrılığa pişmanlık yaşıyor gibi geldi bana. Onu annesinin evinde yaşamadığı için bırakan adamı mı özlüyor sanırım anlamadım.

Ben bu ilişkide iki tarafında eş sevgi gösterdiğini düşünmüyorum. Seve seve ayrılmışlar.

Kiz istememistir.. yani boyle dusunceli kv lerin sayisi o kadar azko.. Allah kardesine gecim sureci versin

Ayrılmışlar ve kız kafasında bitirmiş olsa konu açmazdı. Kız oluru var mı diye sormaya gelmiş. Yani yine kanmış ama içi huzursuz. Basına gelecekleri ruhun bilince huzursuz olursun.

Yeni ayrılmışlar acısı olması normal. zaman geçtikçe verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anlayacak

Gencecik kadınla aynı evde yaşamak kayınvalideyle değil kumayla yaşamak olur. Ben evlendiğimde kayınvalidem çok çok gençti, çok erken evlenip çocuk sahibi olmuş. Bildiğiniz gelin değil rakip olarak görüyorlar haberiniz olsun. Aynı eve girerseniz size dünyayı tersinden gösterir.

merhaba konu sahibi,
tam 10 sene aynı evde yaşadım kv ile, saygımı da kaybetmedim, seviyemi de korudum, ama evimde rahatça ayaklarımı bile uzatamadan geçen 10 sene.....
devamı kaos, bu düzeni değiştirmek içim psikolojimi kaybettim ben,sevdiğim adamdan soğudum, ama oldu, yaptık...
kararınızdan vazgeçemeyin demeye geldim...

Benim teyzem 24 yaşında dul kaldı, bu kadın 2 erkek çocuğu ile senelerce aynı evde yaşadı yalnız. Şimdi konu sahibinin ex müstakbel kaynanası ile akran sayılır. Oğlunu evlendirdi, öyle ay yalnız kalamam ben, vıyyy nasıl yapcam demedi, zaten bir düzeni var kendine göre, dükkanı var evi var yapayalnız da kalsa ordan ölüsü çıkar ancak. Yapacağını yaptı, sonra varın az ötede yaşayın yapışmayın bana dedi. Ama kıymeti bilinmedi onun da. Teyzem böyle yapınca sandılar ki damat sahipsiz, karısı ailesinin kapısına köpek etmeye kalktı, sonra kuzen de onu bir güzel boşuyor şimdi. Bu da böyle bir hikayemdir.

KV tarafondan bakıyorum da ben neden oğlum ve gelinim ile aynı evde yaşayayım ki? git evinde ferah ferah, özgür, özgür yaşa. Eski sevgiliniz haklı falan değil. Kadınlar tek başlarına da yaşayabilirler.
Başka hayatları yok bu kadınların çünkü. Bu hayatı evlat büyütüp yanına gelin diye bir de hizmetçi eklemek için yaşamışlar. Çektikleri çilelerin ödülü, gelin.

kp olsa ayrı evde olurdu daha kesin olarak ama sorun kvnin yanlız olması. Benim bir arkadaşım da kv kabul etti bir odada o yaşıyor demişti ama ne kadar rahattır acaba. Kira vermemek için kabul etmişlerdi bazı kızlar kabul de edebiliyor .

Başka hayatları yok bu kadınların çünkü. Bu hayatı evlat büyütüp yanına gelin diye bir de hizmetçi eklemek için yaşamışlar. Çektikleri çilelerin ödülü, gelin.
Ya gencecik kadınsın, git bi tura katil, git bı kursa, kuaföre, güzellik merkezine, gez, dolaş. Evinde ayaklarını uzat, uyu, uyan, karışan yok, hayalimdeki hayat...

Ya gencecik kadınsın, git bi tura katil, git bı kursa, kuaföre, güzellik merkezine, gez, dolaş. Evinde ayaklarını uzat, uyu, uyan, karışan yok, hayalimdeki hayat...
Yani, bu kadın böyle yaşamamış ki, bu saatten sonra da alışmadık dötte durmuyor. Hem paşazade oğlu izin verir mi? Allah korusun melek anası sevgili bulur sevişir falan. Zor hayatlar, zor.

KV tarafondan bakıyorum da ben neden oğlum ve gelinim ile aynı evde yaşayayım ki? git evinde ferah ferah, özgür, özgür yaşa. Eski sevgiliniz haklı falan değil. Kadınlar tek başlarına da yaşayabilirler.
Ama ozaman bedava hizmetçi ve oğluna seks kölesini nerden bulacak ? Hem de bu yüzden karı koca kavgaları, bugün seks yaptılar heralde duş alındı saçı ıslak vs gibi aşk intikam göz yaşını naklen izleme şansını nerden bulacak ?

Hakikaten, geline muhtaç oldukları tek alan oğullarına seks ve çocuk sunma olduğu için kendi akıllarınca, ne zaman seks yapsalar bi cinleniyor bunlar.

Kolay bir surec oldugunu dusunmuyorum. ben yaşamadım ama ablam 10 sene kayinvalidesiyle oturdu. Illa ki zorlukları var arada laf söz oldu ama bu birbirlerine dusmanlik olacak yuva yikacak sekilde degildi. Kendi annemizle bile arada tartışıyorken kayinvalideyle de olur. Kayinvalidesiyle oturdugu icin hic bir zaman pismanim demedi. Torunlariyla da ilgilendi baktı sağolsun. Simdi kayinvalidesi kızı boşanınca onun yanına gecti. Arada haftasonlari gelir gider. Isterse tekrar gelip bizimle yaşayabilir der ablam. Bu birazda iki tarafin da uyum ve anlayışıyla alakalı diye düşünüyorum.

Ayrıca annemde yalnız kalıyor. Erkek kardeşim evlenirken anneme dedi bizimle otur diye ama annem istemedi herkes kendi evini bilsin, sorumluluğunu alsın, gelin kızımda evinde istediği gibi otursun yatıp kalksın ben varım diye kendini kısıtlamasın dedi. Annemde hepimize ara sira gelir kalır 1 er hafta gider sonra evine.

Aynı evin içine girilmediği sürece kimin ne olduğunu bilmek zor ama az cok fikir sahibi de olunabilir. Bende kayinvalideme genelde anlaşırım ama aynı evin içinde esimin dahi zor tahammül ettiği durumlar oluyor. Bende ona gore ağırlığını koydum mesela, mesafeli dururum, her işime karıştırmam. bir gün beraber yasamak zorunda kalirsakta en başından herşeyi konuşur ona gore otururum.

Allah iyilerle karsilastirsin sizi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…