Kayınvalide ile aynı evde yaşamak

Benim kuzenime sadece kısın yanina gelecegiz yazlari köyümüzde olacagiz dedi kv si kuzenime yapma etme ayri ev diye diret dedim evlendi sadece fındık zamani köye gidiyorlarmiş findik 1 ay sürüyor diger zamanlarda öyle onlara hizmet ediyor.En olmadi ayni apartmanda 1+1 baska bir daireyi anne icin kiralayabilirler kiralar her yerde 60 k dan baslamiyor nisbeten uygun semtler illa ki vardır.

Son durum çocuk kanser gibi cıddı saglık durumunda bırlıkte yasarız demiş. onun dısında tamam. Maddı destek de ayda 20 bın tl seklınde yapacaklarmıs. Aynı evde yasama olmayacak dıyor
E hani cok netti baştan. Kardeşiniz sizi dinlemiyordu çok seviyordu bu kadar basit mi çözüldü ben olaylar silsilesine anlam veremedim

Evlenmeden öncesinde annesiyle ayrı yaşayabiliyormuş ama evlenince yaşayamıyor? Bu çocuk kendine eş değil annesine bakıcı kendisine de hizmetçi olarak istiyor kardeşinizi

Bir de sadece kanser mi yanii, kalp krizi inme geçirirse ne olacak
Yok ozaman yalnız yaşayabilir anladığım kadarıyla
Birtek kanser olursa yaşayamaz
Allah aşkına böyle saçmalıkmı olur
Yani bunu gerçekten biri dediysede onun akılından şüphe ederim.

Bu üstteki konuda 3 yıllık ilişki demişsiniz.

Burda 7 yıl.
Sizin konuların gerçeklik değeri soru işareti şuan.

E hani cok netti baştan. Kardeşiniz sizi dinlemiyordu çok seviyordu bu kadar basit mi çözüldü ben olaylar silsilesine anlam veremedim
Bu Allah’ın kk’ya bahşettiği bir lütuf aaa nasıl bilmezsin, biz burda ne deccal kocaların ne manyak kvlerin hakkında konu açıldıktan hemen sonra,sorunların bir çırpıda çözülüp,bir evliyaya efendim adeta bir kanatsız meleğe dönüştüğüne şahit olduk hep

Son durum çocuk kanser gibi cıddı saglık durumunda bırlıkte yasarız demiş. onun dısında tamam. Maddı destek de ayda 20 bın tl seklınde yapacaklarmıs. Aynı evde yasama olmayacak dıyor

En baştan söylesem ayrılırdın diyerek tüm sinsiliğini ortaya koymuş adamın bu dediklerine inanıyor mu yani kardeşiniz? O cümlesi bile tek başına ayrılık sebebi zaten.
Bazı kadınlarda gerçekten akıl yok ya. Evliliğe o kadar odaklanıyorlar ki geriye kalan hiçbir şeyi gözleri görmüyor. Asla parçaları birleştirip tam bir değerlendirme yapamıyorlar. Evlilik lafını duyunca akılları başlarından gidiyor herhalde.

Bu adam arkadaşıyla yaşarken kira vermiyor mu? Şu anda da iki kira ölüyorsa neden çalıştığı yerde bir ev tutup annesini yanına almamış, evde hizmetçi yok diye mi?

Hayır şuan annesi kanser hastası değil ya o yüzden yalnız yaşayabiliyor.
Tövbe ya böyle saçma şeyde az duymuştum gerçekten

Kardeşinize kelepir bir köprü satmak isterim

Yaşı sebebiyle destek olabilirler ama aynı evde yaşamayı kabul etmemeli. Aynı apartman olabilir. Aynı sokak olabilir. Oğlu dilediğince ilgilenir. Eli annesinin üzerinde olur. Ama aynı ev olmaz. Ayrı evlerde yaşamak annesine bakmasına engel değil sonuçta.

Konuşmuşlar ayda 20 k destek ile annesiyle aynı evde yaşamamaya tamam demiş. Annem ister ama oluru yoksa tamam. Kardeşimde bu olursa evlenince evi terk eder boşanırım demiş. Çocuk Seni seviyorum en sorunsuz şekilde halledelim diyerek anlaştılar. Ben üzerine ayrıl et vs demedim kendi bileceği iş.

Yani şöyle olabilir dubleks bir daire kiralanır,ikinci katta kb Yaşar ilk katta ayrı ev gibi kardeşiniz ve eşi Yaşar...araya akordiyon kapı yapılır üst katta girişler oluyor yeni dubleklerde...kardesinde calisiyor madem...aklıma başka birşey gelmedi

Konu çok saçma hal aldı, farkındasınız değilmi?

inşallah sana verdiği sözleri tutar

Evlenir evlenmez yaşlı bir insanın sorumluluğunu almak kolay değil.Allah ömür verse 90 yaşına kadar yaşasa her ihtiyacını karşılamak zorunda kalacak.Yeni evli biri için bu sorumluluk bencilce.71 yaş ta bakıma muhtaç bir yaş değil.İnsan annesine bile bakarken zorlanırken,başka birine bakmak zor gelebilir.Hayatı kısıtlı olacak,evde hep dikkatli davranmak zorunda kalacak,mutsuzlukta orada başlayacak.İnsan mahrem alanında özgür olmayı ister.Yani bunlara katlanıp ben sorun etmem diyorsa evlensin,Sonradan katlanamayacaksa hayatını perişan etmesin

Demek ki anne yanliz yaşayabiliyor.oglu evlenince mi yanlızlık dert oluyo.bugune kadar nasıl yasiyosa aynı şekilde devam edebilir.Ne sacma bi konu ya cidden

`