Mısırlı dededen miras kalsa daha nefis olurİki saat sonra da TOKİ den ev çıkar teyzeye ohh mis gibi çözülür konu işte
Mısırlı dedemden piramit kalmış bize bundan sonra hep birlikte orda yaşayacağız der bence bu.Mısırlı dededen miras kalsa daha nefis olur
E hani cok netti baştan. Kardeşiniz sizi dinlemiyordu çok seviyordu bu kadar basit mi çözüldü ben olaylar silsilesine anlam veremedimSon durum çocuk kanser gibi cıddı saglık durumunda bırlıkte yasarız demiş. onun dısında tamam. Maddı destek de ayda 20 bın tl seklınde yapacaklarmıs. Aynı evde yasama olmayacak dıyor
Bir de sadece kanser mi yanii, kalp krizi inme geçirirse ne olacakEvet asla annemi yalnız bırakmamdan, kanser olmasa yalnız yaşara evrildi konu. 2 saat içinde
Evlenmeden öncesinde annesiyle ayrı yaşayabiliyormuş ama evlenince yaşayamıyor? Bu çocuk kendine eş değil annesine bakıcı kendisine de hizmetçi olarak istiyor kardeşiniziÇocuk arkadasıyla yasıyor. Annesıne maddı destek verıyor ama kıra sanırım dayısının evı oldugu ıcın dayısı karsılıyor. Çocuk işe gireli 6 ay oldu oncesınde 4 5 ay işsiz kalmıştı. Beyaz yakalı
Yok ozaman yalnız yaşayabilir anladığım kadarıylaBir de sadece kanser mi yanii, kalp krizi inme geçirirse ne olacak
Bu üstteki konuda 3 yıllık ilişki demişsiniz.Daha önce terk eden sevgilim geri döndü. Yaklasık dort aylık ayrılık yasadık. 4 aydırda gelecek planlaması yaptıgımız ciddi bir ilişkieyiz eskisi gibi yani ancak ben ona artık güvenemiyorum çünkü benle birlikteyken eski işyerinden bir kadına istek yollamış. Rastgele denk geldım iş için dedi aynı zamanda kıza da linkedinde paragraf dolu övgü yazmıstı neymıs kız buna yardımcı olmus her neyse ben ayrılacagım dıye korkup cıkardı aynı gün aramalarında eskortvari kızları arattıgınında gördüm bu olay olalı 2 ay oldu baska bir sey yasanmadı. Ama hem bu olaylar hemde benı terk edıp acı cekmemı sagladıgı ıcın ona guvenemıyorum aşığım ama sevsemde ayrılmalı mıyım sizce
Burda 7 yıl.30 yaşındayım. 7 yıldır ılıskım var . O kadar iyi biri ki . Ondan cok ıyı baba arkadas es olur. Ama ıste duygular. Ona artık asık degılım. Evlılık teklıfını kabul ettım ama sonrasında ıstemedıgımı anladım. Ona asık degılım yanında sıkılıyorum ve bunun ıcın cok uzuluyorum benım ıcın her seyı yapıyor. Kendımden utanıyorum. Ayrılmak ıstıyorum ama daha oncekı ayrılıgumızda o kadar uzuldu kı bu sefer bunu kaldıramaz. 1 ay sonra nısanımız var. Ne olur akıl verın.
Bu Allah’ın kk’ya bahşettiği bir lütuf aaa nasıl bilmezsin, biz burda ne deccal kocaların ne manyak kvlerin hakkında konu açıldıktan hemen sonra,sorunların bir çırpıda çözülüp,bir evliyaya efendim adeta bir kanatsız meleğe dönüştüğüne şahit olduk hepE hani cok netti baştan. Kardeşiniz sizi dinlemiyordu çok seviyordu bu kadar basit mi çözüldü ben olaylar silsilesine anlam veremedim
Hep birlikte üstüne oturacağız gibi gibiMısırlı dedemden piramit kalmış bize bundan sonra hep birlikte orda yaşayacağız der bence bu.
Son durum çocuk kanser gibi cıddı saglık durumunda bırlıkte yasarız demiş. onun dısında tamam. Maddı destek de ayda 20 bın tl seklınde yapacaklarmıs. Aynı evde yasama olmayacak dıyor
Hayır şuan annesi kanser hastası değil ya o yüzden yalnız yaşayabiliyor.En baştan söylesem ayrılırdın diyerek tüm sinsiliğini ortaya koymuş adamın bu dediklerine inanıyor mu yani kardeşiniz? O cümlesi bile tek başına ayrılık sebebi zaten.
Bazı kadınlarda gerçekten akıl yok ya. Evliliğe o kadar odaklanıyorlar ki geriye kalan hiçbir şeyi gözleri görmüyor. Asla parçaları birleştirip tam bir değerlendirme yapamıyorlar. Evlilik lafını duyunca akılları başlarından gidiyor herhalde.
Bu adam arkadaşıyla yaşarken kira vermiyor mu? Şu anda da iki kira ölüyorsa neden çalıştığı yerde bir ev tutup annesini yanına almamış, evde hizmetçi yok diye mi?
Kardeşinize kelepir bir köprü satmak isterimSon durum çocuk kanser gibi cıddı saglık durumunda bırlıkte yasarız demiş. onun dısında tamam. Maddı destek de ayda 20 bın tl seklınde yapacaklarmıs. Aynı evde yasama olmayacak dıyor
Yaşı sebebiyle destek olabilirler ama aynı evde yaşamayı kabul etmemeli. Aynı apartman olabilir. Aynı sokak olabilir. Oğlu dilediğince ilgilenir. Eli annesinin üzerinde olur. Ama aynı ev olmaz. Ayrı evlerde yaşamak annesine bakmasına engel değil sonuçta.Kız kardeşim sevgilisinden evlilik teklifi aldı çok yeni. Erkek arkadaşının babası vefat etmişti bunu etmişti. Annesi tek yaşıyor. 71 yaşında ıstanbulun bir ucunda kırada yasıyor. Kırayı çocugun dayısı karşılıyormuş. Birikim olarak sıfırlar evlenince herhangi bir takı vs takılmayacakmış hatta evin içini komple birlikte dizecekler. Bunun dışında annesi tek yaşamak istemiyormuş annemi yanıma alma durumum olabilir çok yaşlı ve ondan başka kimsem yok diyor tek çocuk. Almadığı süre maks ıkı yıl olabilirmiş o zaman da annesine 20 30 k civarında maddi destek yapıcakmış. Kardeşim benden destek istedi ama ben yeni nişan atmiş biri olarak bırak dıyemedım. Gelirleri iki kişi ortalama 120 150 k arasında gidip gelicek. Ama kardeşim hep çalışmak zorunda olucak. Tecrübeli yorum yapacak yol göstericek biri varsa yorum bekliyorum. Bu arada birbirlerini seviyorlar ancak çocuk annesinin bakımevine vermek istemiyor kesinlikle yaşamak istiyor.
Konu çok saçma hal aldı, farkındasınız değilmi?Konuşmuşlar ayda 20 k destek ile annesiyle aynı evde yaşamamaya tamam demiş. Annem ister ama oluru yoksa tamam. Kardeşimde bu olursa evlenince evi terk eder boşanırım demiş. Çocuk Seni seviyorum en sorunsuz şekilde halledelim diyerek anlaştılar. Ben üzerine ayrıl et vs demedim kendi bileceği iş.
inşallah sana verdiği sözleri tutarKonuşmuşlar ayda 20 k destek ile annesiyle aynı evde yaşamamaya tamam demiş. Annem ister ama oluru yoksa tamam. Kardeşimde bu olursa evlenince evi terk eder boşanırım demiş. Çocuk Seni seviyorum en sorunsuz şekilde halledelim diyerek anlaştılar. Ben üzerine ayrıl et vs demedim kendi bileceği iş.
Demek ki anne yanliz yaşayabiliyor.oglu evlenince mi yanlızlık dert oluyo.bugune kadar nasıl yasiyosa aynı şekilde devam edebilir.Ne sacma bi konu ya ciddenÇocuk arkadasıyla yasıyor. Annesıne maddı destek verıyor ama kıra sanırım dayısının evı oldugu ıcın dayısı karsılıyor. Çocuk işe gireli 6 ay oldu oncesınde 4 5 ay işsiz kalmıştı. Beyaz yakalı