kayınvalide ile beraber yaşamak

Ben zaten hafta içi yapıyorum dip temizliği ama sanırım o ben temizlik yaparken beni görmediği için iyi yapmadığımı düşünüyo onun izin günü pazar ve eşimde sadece pazar günü izinli ben zaten tüm hafta evde oturuyorum ve sıkılıyorum doğal olarak bir pazar günüde temizlik yapmadan eşimle tüm gün gezmek istiyorum bu kadarda hakkım yokmu sizce???

benim eşimde pazar günü sadece izinli.ben pazar günü elime bez alsam kayınvalidem bırak kızım kocanla ilgilen dio oda çok titizdir ama benim yapıp yapmamamada karışmaz...

benim eşimde pazar günü sadece izinli.ben pazar günü elime bez alsam kayınvalidem bırak kızım kocanla ilgilen dio oda çok titizdir ama benim yapıp yapmamamada karışmaz...

işte bende bunu istiyorum aslında o kadarda büyük sorunumuz yok ama karşılıklı anlayış gerekiyo işte

anladığm kadarıyla hala sizin için kendi hayatından taviz veriyor bence kıymetini bil..benim kayınvalidem devlet memuru oda hala çalışıyo ve 59 yaşında....

sen kaç yaşındasın cnm çalışıyomusun yemek işlerini filan nasıl hallediyosunuz??

Canım kaynananın elini öpmelisin bence bak bu yaşında çalışıyor kirayı o ödüyor siz sadece fatura ödüyorsunuz sen sabahtan akşama kadar evdeyken rahatken o elalemin işinde sabahtan akşama kadar çalışıyor. Kendi anneniz sizinle yaşamıyor kaynananızın size faydası var ama görüyorum ki 5 dk mesafedeki annenin yok kaynanan olmasa ayrı eve çıksanız belli ki geçinemeyeceksiniz eşiniz annesini çalıştırıp onun parasıyla kira ödendiğine göre sonuçta sizin yaptığınız yemeği o da yiyor ona da danışmanız gerekir istediği gibi yapabilirsiniz arada. Hem haftasonu bile kadın temizlik yapıyormuş yapmayabilir banane ben tüm hafta çalışıyorum diyebilir. Siz işe girseniz bile eğer bir mesleğiniz yoksa alacaığınız para çok fazla bir şey olmayacaktır daha eşiniz kendi maaşıyla kira ödeyemiyor kredi yüksek meblağ çekmeniz gerekir nasıl ödeyeceksiniz ödeseniz evin ihtiyaçları var bence eşiniz altlı üstlü olmayı bu yüzden istiyor evin ihtiyaçları için yardım alır diye. Bence eşiniz kendi evini kurmalı kendi kirasını ödeyebilmeliydi. Eğer kendinize güveniyorsanız direkt ayrı eve çıkın debleks filan düşünmeyin ama kaynananıza yük olmayın herşeyi kendiniz karşılayın diğer türlü alt üst olunca sizin krediniz var diye evin ihtiyaçlarını yine kaynananız görecek gibime geldi bana.

Eviniz hayırlı olsun almışsınız tapu sorunu vardı haloldumu peki? Krediyi kayınvalideniz çekecekti o yüzden sordum.

Konu sahibi arkadaşım eger kayınvalidenle aynı evde yaşamak istemiyorsan ayrı eve çıkacaksın mecburen ya karşlıklı dairelerde oturursunuz dediginiz gibi yada altlı üstlü ama her konuda kayınvalidenizi eşinize şikayet etmeyin sonunda siz suçlu olursunuz,yemek yaperken bir iki kerede kayınvalidenize sorun birşey olmaz sonuçta evinizde kendi annenizle degil kayınvalidenizle yaşıyorsunuz her konuda birbirinize danışmalısınız sen ona o sana herşey karşılıklı.

işte bende bunu istiyorum aslında o kadarda büyük sorunumuz yok ama karşılıklı anlayış gerekiyo işte
bu konuda sana hak veriyorum özel hayatınız olduğunuda unutmaması lazım.ben mesela pazar günleri eşimle plan yapıyorm ya dışarı çıkıyorum yada evde film falan izleriz.sabah uyanınca kayınvalideme anne biz bugün bunu yapıcaz sende temizlik falan yapma sonra birlikte yaparız diyorum oda ya tmm dio yada siz keyfinize bakın diyo yine temizlik yapıyo...sen soyle yapıp yapmaması ona kalmış...

evet aldık teşekür ederim eşimin üstüne yaptık krediyi eşim çekti...

Eşim çok çalışkan bir insan kendi kirasını ödeyebilicek durumda şuan bende çalışırsam benim maaşıma ihtiyacımız yok zaten o yüzden onu biriktirmeyi düşünüyoruz annesininde hiçbi ihtiyacı olmadığı için kiramızı vermeyi o teklif etti çünkü market alışverişi filanda hepsi bizde öyle gezmeyi yemeyi içmeyi seven bir kadında değil. İlk anda annesini yanlız bırakmak istemediği için aynı eve çıkmayı teklif etti eşim ama anlaşamadığımızı gördükten sonra fikri değişti.

sen kaç yaşındasın cnm çalışıyomusun yemek işlerini filan nasıl hallediyosunuz??

ben 25 yaşındayım cnm.çalışmıyorum henüz yükseklisans yaptım yeni bitti.yemekleri çoğu zaman ben yapıyorum çünkü evdeyim kayınvalidem yorgun geliyo bide yemeği ona bırakmak istemiyorum.ama hafta sonları o yapıyor ben karışmıyorum yemeğimizi yapıp çıkıyo hafta sonları genelde arkadaşlarıyla görüşür bizi başbaşa bırakmak için...

anladım cnm çok kolay sayılmaz hayatımız inş bizde sizin gibi olabiliriz

anladım cnm çok kolay sayılmaz hayatımız inş bizde sizin gibi olabiliriz

tabiki kolay değil hayatımız ben çok isterdim herşeyim bana ait olsun her istediğimde eşimle başbaşa kalayım ama bizde bunla sınanıyoruz belki.allah herşeyi gönlümüze göre verir inşlh sorunsuz huzurlu bir hayat....

bi eve giderek hatayı baştan yapmışsın zaten dünyanın en iyi insanı bile olsanız aynı hayatı aynı evi paylaşıyosunuz tahammül etmeniz zor ama kadın tek başına olduğu içinde tamamen bağları koparmanız eşinizden de böle bişeyi istemeniz kesinlikle yanlış olur dubleks bi ev alıp yaşamanız daha mantıklı başbaşa yapmak istediğiniz şeyleri dışarda ya da kv. olmadığı zamanlara sığdırabilirsiniz ayrıca bu kadar ufak problemler inan bana normal neleri görüyoruz duyuyoruz okuyoruz çokda kötü biri değil kv. den çok yakın dipdibe olmanızdan kaynaklı bi soğuma olmuş tadını çıkarmaya çalışın

bırak aynı evi altlı üstlü,karşı apartman, dubleks vs gibi teklifleri bile kabul etmeyin ve şunuda unutmayın bi kere kabul ederseniz kurtulmak zor olur çünkü eşinizde tadına varıyo bi kere birlikte oturmanın, ohhhh ailesi yanında karısı koynunda daha ne ister yemek bekleyen yok temizlik bekleyen yok erkekten

aynen bende hem uzaklaşmak istiyorum ama bi yandan da vicdanım el vermiyo bazen çok iyi anlaşıyoruz ama bazende ufak tefek problemler oluyo işte dubleks ev istememin nedenide içeriden merdiveni olmayan dublekslerden istiyorum zaten sadece yemeği birlikte yiyelim çok içli dışlı olup birbirimizden iyice soğumayalım istiyorum

aslında haklısınız herkesin ayrı evi olmalı ama bu kadarda katı olmamamız lazım diye düşünüyorum sonuçta bizden başka kimsesi olmayan insanları birde biz bırakmamalıyız...

artık tamamen kurtulmak gibi bi ümidim kalmadı zaten çevrem sağolsun sen kabul ettin bikere artık vazgeçemessin lafını hep kullanıyorlar. insan bir kere tercih edince bidaha o tercihten vazgeçme şansı yokmuş gibi davranıyolar ve bu beni çok rahatsız ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…