Hayır bunalıyoruz aslında. İstediğiniz gibi takılın diyorlar ama uyum sağlamak zorunda oluyorsun sonuçtaAnlasiyor musunuz peki? Tatilde iken sizi bunaltiyor mu ? Aslında önemli olan bu bence.
Bunaliyorsam gitmem tatile dinlenmeye eğlenmeye gidiyorum sonuçtaHayır bunalıyoruz aslında. İstediğiniz gibi takılın diyorlar ama uyum sağlamak zorunda oluyorsun sonuçta
Gerçekten hayattaki tek derdiniz bu olsun ya. Insanlar kayınvalide elinden neler çekiyor..Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim. Ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. Buradaki görevimiz bir yıl sonra bitecek. Kayınvalidemler genç insanlar. Her yıl tatile vs gidiyorlar. Bu yıl birlikte tatile gittik.Kayınvalim emrivaki yapıp seneye için de ayarlarız gideriz diyor. Benim kızdığım napalım gidelim mi demiyor gideriz diyor. Tamam uzaktayız bütün yıl boyunca diyorum ama bilemiyorum. Sizce nasıl düşünmeliyim?
Ne yapışkan kv bu ya. En sevmediğim. Sen tamam tamam de, seneye bir bahane bulursun. Şimdi ortada bişey yokken ortalığı karistirmAMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim. Ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. Buradaki görevimiz bir yıl sonra bitecek. Kayınvalidemler genç insanlar. Her yıl tatile vs gidiyorlar. Bu yıl birlikte tatile gittik.Kayınvalim emrivaki yapıp seneye için de ayarlarız gideriz diyor. Benim kızdığım napalım gidelim mi demiyor gideriz diyor. Tamam uzaktayız bütün yıl boyunca diyorum ama bilemiyorum. Sizce nasıl düşünmeliyim?
Al benden de o kadar diyorumAranızda gerginlik yoksa gidin ne olacak sanki 1 hafta bilemedin 10 gün.
Ama ben senin yerine olsaydım kendi kv bırak tatili pazara dahi gitmem.
Orası öyle tabiGerçekten hayattaki tek derdiniz bu olsun ya. Insanlar kayınvalide elinden neler çekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?