- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi yenigelinolmus
-
Kaynanacigim cok muhabbet tez ayriliktir de..nedir bu kaynanalari kayinbabalari gelin sevdasi bir huzue vermezler
evliyim. Ben böyle dedim, tartıştım, eşim baskı kurmaya çalıştı gitmedim. Ve vazgeçti. Şimdi istediğim zaman, keyfim gelince gidiyorum kv ye. Bu kadar basit. Biraz dik başlı olun yahu canınıza yazıkEv
evli misiniz? Keşke bu kadar kolay olsa :/ böyle deyince eşiniz maalesef size tavır alıyor haklıyken haksız konuma düşüyorsun
Bilirim bilirim nasil oldugunuHahaha keşke Bir de yakınımıza taşınmak istiyorlar zaten aynı evi bile teklif etti düşünün . Ama o detaylara hiçgirmedim
Valla kayinvalideniz ve kayınpederiniz yuzgoz olmaya istekli. Er yada geç bir sıkıntı olacak .Kendi anne babanız size geldiğinde bunu daha rahat gozlemleyecekseniz. Mevlüt olayında katılın bu sınır çizeceğiniz konu değil, başka sizinle ilgili bir olayda "benimde beklediğim çok şey var ama olmayınca olmuyor işte" der geçersiniz
4 yildir evliyim nisanlilik zamanindan tutunda simdiye kadar hic mesafemi bozmadim.bekar gorumcelerim hala her gidisimde x in gelini cok iyi hep onlari arar ev islerine yardim eder diyip duruyorlar.bak bugun gidicez yine soyleyecekler.basta cok takiyodum simdi hicccc tinlamiyorum baskalarina gore hayatinizi sekillendirmeyin.
evliyim. Ben böyle dedim, tartıştım, eşim baskı kurmaya çalıştı gitmedim. Ve vazgeçti. Şimdi istediğim zaman, keyfim gelince gidiyorum kv ye. Bu kadar basit. Biraz dik başlı olun yahu canınıza yazık
Bilirim bilirim nasil oldugunu
ama bu dediklerimin gerçekleşmesi 3 yılımı aldı. Arkadaşım mesela hiç sesini çıkaramadı şimdi kv si evine habersiz geliyor 3 yılın sonunda. Ses etmedikçe hep daha fazlasını isterler sürekli gidilsin gelinsin isterler Nası bi delilik seviyesi meçhulÇok haklısınız sizi tebrik ederim bunu başarmak gerçekten zor
Aynen öyle düşünüyorlar Herşeyi beraber yapacağız diye. Biz kaldık böyle ikimiz yalnızız diye duygu sömürüsü hep. Halbuki karı-koca ne güzel eskisi gibi gezin. Veya kendi anneleri yaşlıları alın gezin Ama yok illa bizle çok ilginç . Aynen benim kv de sürekli plan içinde ve işimiz olabilir bi düşüneceğiz dediğimde eşim kızıyor surat asıyor yine hemen haber ver diyor felan.. sizin ne kadar süre sonda düzeldi ? Nasıl bi yol izlediniz? İlk zamanlar diye ben değil eşim cevap versin istiyorum hani ben deyince gelin kötü olmasın diye ama onlar ısrarla bana söylemeye başladılar artık.. acaba gazla mı çekiniyorum işimiz var yorgunuz diye bende mi söylemeliyim bilemiyorum.
Canım cidden zor değil. Şimdi böyle yaparsan hep rahat edersin. Hep şu ne der bu ne der diye düşünmemek gerekiyor. İnsan biraz da kendini düşünecek. Benim boş günümde kayınvalidem arıyorsa çağırmasın diye telefonu açınca nasılsın diye sorunca hastayım diyorum, temizlik yapıyorum diyorum mesela.. Daha ona fırsat vermeden bahanemi söylüyorum ki teklifte bulunmasınAyrıca sizi dik duruşunuzdan ötürü tebrik ediyorum
Sizinle aynı zamanda evlenmişim hemen hemen, 4 ay oldu evleneli. Beklenti yüksek oluyor evet haklısınız, benim kayınvalide de ister çarşı pazar gezelim beraber vakit geçirelim falan filan ama hayatım onlardan ibaret değil ki benim. Bir ton iş güç beni bekliyor oluyor gönüllerini hoş edeceğim diye neden kendimi yipratiyorum dedim ve vazgeçtim yani. Dersimin olmadığı bir günüm var sadece o gün de kayınvalide çağırdı mesela bahane uydurup gitmedim, sınırı çizmezsem onlar beni kendi sınırlarına dahil etmeye çalışıyorlar çünkü ben de oyunu kurallarına göre oynamaya başladım. Bir kötülükleri yok bana inan ki ama her insanın hayat dinamiği aynı değil ki, belli sınırlar dahilinde görüşmek en güzeli. Siz de ufaktan ufaktan sınırlarınızı çizmeye başlayın bence, bahane bul direkt çalışıyorum yoruluyorum demene de gerek yok anlarlarsa da anlasınlar bahane ürettiğini benimkilerde anlıyor mesela ama umrumdışıSiz ne kadarlık evlisiniz? Ne güzel sistemi oturtmaya başlamışsınız inşallah hep böyle gider bişey demezler sanırım sizde işten erken çıkıyorsunuz. Erken çıkınca beklenti de artıyor halbuki bişey değişmiyor ev işi bitmiyor ki
Ya ben söylüyordum müsait değiliz işim var diye. Anlamıyorlardı yinede aynı. Buluşma günü geldiğinde aradıklarında diyordum işimiz vardı söylemiştim diye. Böyle böyle 2 sene falan sürdü. Kayınvalidem bi kere bana hep iş hep iş ben senin annen olmam o zaman dediçocuk gibi. Bende şöyle dedim. Ne yani benim işim var ve sadece gelemiyorum dedim diye mi. Utandı baya o zaman. Evlerine gittiğimde bile misafir gibi davranırım. Mesela buzdolabını bile açacakken sorarım açabilirmiyim diye. Şunu nasıl yapalım dediğinde ev sahibi sensin ben karışmam derim. Bize gelince otur sen misafirsin derim. Her gittiğimde ararım müsaitmisiniz diye. Böyle böyle anladı. Eşimde iki kızdı bi surat astı alıştı. Şimdi bişey söylediklerinde yazilimciya soralım der. Bir hafta dolmadan aradıklarında hayır diyeceğimi bildiği için kendisi hayır der bişey uydurur.
Canım cidden zor değil. Şimdi böyle yaparsan hep rahat edersin. Hep şu ne der bu ne der diye düşünmemek gerekiyor. İnsan biraz da kendini düşünecek. Benim boş günümde kayınvalidem arıyorsa çağırmasın diye telefonu açınca nasılsın diye sorunca hastayım diyorum, temizlik yapıyorum diyorum mesela.. Daha ona fırsat vermeden bahanemi söylüyorum ki teklifte bulunmasınYa aslında seviyorum da kadını ama kendime vakit ayırmayı daha çok seviyorum.
Sizinle aynı zamanda evlenmişim hemen hemen, 4 ay oldu evleneli. Beklenti yüksek oluyor evet haklısınız, benim kayınvalide de ister çarşı pazar gezelim beraber vakit geçirelim falan filan ama hayatım onlardan ibaret değil ki benim. Bir ton iş güç beni bekliyor oluyor gönüllerini hoş edeceğim diye neden kendimi yipratiyorum dedim ve vazgeçtim yani. Dersimin olmadığı bir günüm var sadece o gün de kayınvalide çağırdı mesela bahane uydurup gitmedim, sınırı çizmezsem onlar beni kendi sınırlarına dahil etmeye çalışıyorlar çünkü ben de oyunu kurallarına göre oynamaya başladım. Bir kötülükleri yok bana inan ki ama her insanın hayat dinamiği aynı değil ki, belli sınırlar dahilinde görüşmek en güzeli. Siz de ufaktan ufaktan sınırlarınızı çizmeye başlayın bence, bahane bul direkt çalışıyorum yoruluyorum demene de gerek yok anlarlarsa da anlasınlar bahane ürettiğini benimkilerde anlıyor mesela ama umrumdışı
Alınabilir. Benim kayınvalidem çok iyidir mesela. Biz giderken eve ağladığı bile olur. Haftasa 1 gün bize bir gün annenlere gidin dedi geçen. “Bende bize gün kalmıyır o zamam haftasonu. Mecbur böyle yapıyoruz. Bizde özlüyoruz” dedim, alınmadı hiç. Olsun kızım o zaman boşverin dedi. Ben 2,5 yıllık evliyim. Çokta eski değilim aslında. Ama en başta bunu söylesem kesin alınırdı.O zaman bu laf sokmalarını yine duymamazlıktan mı geleyim ? yarın eşim de olmayacak yanımda tek basıma olacağım. Bişey derse bu dediğinizi desem alınır mı acaba
Bahaneleri çeşitlendirebilirsin. Çalışan kadınlarız çok şükür.. Okulla ilgili şeyler söyleyebilirsin. Sınav hazırlamak, okumak vs gibi..Aynen bende.. seviyordum gitmek de istiyordum ama bende kendime vakit ayırmayı severim ama bu olaylar beni çok soğuttu artık sevdiğimden de emin değilim. Haklısınız yaa bir de bıkmadan her seferinde bahane söylemek lazım demek ki. Hastayım kullandım. Biraz da temizlik yapıyorum diyeyim en iyisi
Alınabilir. Benim kayınvalidem çok iyidir mesela. Biz giderken eve ağladığı bile olur. Haftasa 1 gün bize bir gün annenlere gidin dedi geçen. “Bende bize gün kalmıyır o zamam haftasonu. Mecbur böyle yapıyoruz. Bizde özlüyoruz” dedim, alınmadı hiç. Olsun kızım o zaman boşverin dedi. Ben 2,5 yıllık evliyim. Çokta eski değilim aslında. Ama en başta bunu söylesem kesin alınırdı.
Siz duymazdan gelin. Hakaret etmiyorlar, iğneleyicide değil aslında. Çocuklarını daha çok görmek için sitem. Siz duymazdan geldipiniz sürece, yapmadığınız sürece bunlar azalacak.
Bahaneleri çeşitlendirebilirsin. Çalışan kadınlarız çok şükür.. Okulla ilgili şeyler söyleyebilirsin. Sınav hazırlamak, okumak vs gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?