- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
- Konu Sahibi yenigelinolmus
-
Eşiniz sizi ne için suçlayacak? Anne babasının evine sürekli gitmediğiniz için mi? Buna mecbur değilsiniz biliyorsunuz değil mi? Zaten üzerinize düşeni yapıyorsunuz anladığım kadarıyla.Huzursuzluk çıkmasın diye alttan alıp durdukça önünü alamazsınız.Ha illa ki huzursuzluk çıkıcak diye de bişey yok.Tatlılıkla halledin eşinizle.Siz bir tek eşinize karşı sorumlusunuz.Biblo değilsiniz , bunu da unutmayın.Evet... en iyisi öyle yapmak. İnanmazlarsa da kendileri bilir. (İçten içe tatsızlık olur diye korkuyorum üzülüyorum eşim de bahane olduğunu anlar beni suçlar diye-salak muyım neyim)
Eşimde bana hak verdiğini söylüyor orta yol bulmaya çalışıyor . Sen haklısın konuşsam mı acaba diyor. Sonra hafta içi okul çıkışında da git bi de öyle deneyelim diyor
Insanlar su gencleri basbasa biraksalar evlilikler yurur aslinda ama anlamiyorlar. Kas yapayim derken dozu asip goz cikariyorlar. Ben yuzde yuz mutlu evlilik gormedim. Esler iyi anlassa da ya kayinvalide ya gorumce problemi yasiyorlar ciftler. Herkes birseyle sinav oluyor hayatta iste.Evet eşimde kızdığında o dediğiniz lafı ediyor. Annem benim önceliğiö diye yüzüme söylüyor. Ne kadar kırıcı olduğunu anlamışsınızdır. Eşime söylemeli miyim söylememe liyim kararsızım söylemezsem onları çok iyi zannediyor söylersem de başka türlü. Çok sağol yaaa keşke sihirli değnek olsa düzelseler bi rahat bıraksalar hepimize kolay gelsin
Bu sekilde davranan insanlarla mecburen yüz göz oluyorsun misal ben.o yüzden lafını Esirgeme. Gitmek zorunda değilsin ayrıca. Is koca da bitiyor klasik bir gerçek.Hanımlar bu yaz evlendim. Yeni evli sayılırım ancak kayınvalidemler bir türlü bizi rahat bırakmıyor. Haftada 1 mutlaka gidiyoruz. Bu bazen her hangi bi durum varsa 2 de olabiliyor . Ancak kesinlikle onlara yetmiyor. Sürekli daha samimi olalım daha sık görüşelim diyorlar. İkimizde çalışan insanlarız . Kendimize bile doğru düzgün vakit ayıramazken daha fazla nasıl görüşebiliriz anlamıyorum. Ve bu durumla ilgili sürekli laf sokuyorlar bir trip hallerindeler. Eşim yokken ben yalnızken kayınbabam da kayınvalidem de inçe inçe mesajlarla daha sık görüşelim diyorlar resmen sıkıştırmış gbi. (Daha başka olaylar da oldu uzatmamak için yazmadım şimdi) çok bunaldım artık. Yarın da eşim işteylen ben erken onlara gidicem mevlüdü var. Beni tek basına iyi sıkıştıracak gibi geliyor. Cevap veririm ancak yüz göz olmak o kıvama gelmek istemiyorum sonrasını zor geçmemesi adına. Ne öneririsiniz? Yarın Mevlüt'e aslında yetişemeyeceğim ama yine de erken gideyim üstüme kalmasın diyorum ama hiç istemiyorum
Canım yeniyken aileler biraz daha fazla gelelim gidelim istiyorlar bence zamanla onlarda anlıyorlar bunun gereksizliğini eşler de zamanla daha az gitmek istiyor bence anlamamazlıktan gel biz 5 6 haftadır annemlere 3 haftadır da kayinvalidemlere gitmedik aramız 15 dakikaHanımlar bu yaz evlendim. Yeni evli sayılırım ancak kayınvalidemler bir türlü bizi rahat bırakmıyor. Haftada 1 mutlaka gidiyoruz. Bu bazen her hangi bi durum varsa 2 de olabiliyor . Ancak kesinlikle onlara yetmiyor. Sürekli daha samimi olalım daha sık görüşelim diyorlar. İkimizde çalışan insanlarız . Kendimize bile doğru düzgün vakit ayıramazken daha fazla nasıl görüşebiliriz anlamıyorum. Ve bu durumla ilgili sürekli laf sokuyorlar bir trip hallerindeler. Eşim yokken ben yalnızken kayınbabam da kayınvalidem de inçe inçe mesajlarla daha sık görüşelim diyorlar resmen sıkıştırmış gbi. (Daha başka olaylar da oldu uzatmamak için yazmadım şimdi) çok bunaldım artık. Yarın da eşim işteylen ben erken onlara gidicem mevlüdü var. Beni tek basına iyi sıkıştıracak gibi geliyor. Cevap veririm ancak yüz göz olmak o kıvama gelmek istemiyorum sonrasını zor geçmemesi adına. Ne öneririsiniz? Yarın Mevlüt'e aslında yetişemeyeceğim ama yine de erken gideyim üstüme kalmasın diyorum ama hiç istemiyorum
O zaman esinizle ciddi ciddi konusun boyleyken boyle diye gerekirse 3 te degil de 6 da cikiyor olun gerci okul tam gun mu bilmiyorum ama... suan icin onemli olan seyin siz oldugunu vurgulayin esinize..ben her zaman en bastan oyle konustum biz aile olacagiz / olduk biz onemliyiz onceliklerimiz degisti diyorum hep ornegin biz gidersek cuma aksamlari gideriz ctesi gezeriz pazar da evden cikmayiz istisnalar haric siz de bir duzen kurabilirsiniz bence gecenlerde kv gun arkadaslari gelecekmis beni de cagirdi mesaj atmis esim de dedi hatta ben olsam gitmezdim diye ne dicem diye kivranirken anne ben gelmeyeyim simdi sıkılirim kimseyi tanimiyorum dedim tamam dedi o hicbir sey soylemez.Destek gibi ama sizinkilsr hayırdan anlıyor sanırım. Ama eşim hayır deyince kadın trip atıyor kızıyor bu sefer o da onlar kızmasın diye hayır demem istemiyor üzülüyor. Beni ikna etmeye çalışıyor ben ikna olmayınca onlara felan arada kalıyor çok. Ne yapayım diyor sadece... konuşayım mı dediğinde konuş bile diyemedim çünkü konuşmaktan amlıcaklarını sanmıyorum
Bir bana mı garip geldi siz akşam şehir dışına giderken gelmeleri
Yani o hafta da görüşmeyin ne olacak ki
1,5 saat geciktiler bekledik falan garip arar biz çıkıyoruz geç oldu deriz sonra görüşürüz der çıkarız yola olur biter
Küserse paşa keyfi bilir
Neden bu kadar seremonili yaşıyorsunuz ki
O zaman esinizle ciddi ciddi konusun boyleyken boyle diye gerekirse 3 te degil de 6 da cikiyor olun gerci okul tam gun mu bilmiyorum ama... suan icin onemli olan seyin siz oldugunu vurgulayin esinize..ben her zaman en bastan oyle konustum biz aile olacagiz / olduk biz onemliyiz onceliklerimiz degisti diyorum hep ornegin biz gidersek cuma aksamlari gideriz ctesi gezeriz pazar da evden cikmayiz istisnalar haric siz de bir duzen kurabilirsiniz bence gecenlerde kv gun arkadaslari gelecekmis beni de cagirdi mesaj atmis esim de dedi hatta ben olsam gitmezdim diye ne dicem diye kivranirken anne ben gelmeyeyim simdi sıkılirim kimseyi tanimiyorum dedim tamam dedi o hicbir sey soylemez.
En bastan tavrini koysaydin.
Bu kadar git gel iyi degil.
Calisiyoruz yorgunuz gelemeyiz vs de.
Kizarsa kizsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?