Kayınvalide ile yüzgöz olmak istemiyorum. Yardım!

Inanın o tripler de etkisini gün geçtikçe kaybedecek çünkü sizi o şekilde kabullenmeye başlayacaklar siz de zamanla üzülmekten vazgeçeceksiniz. Benim içim dışım bir olduğu için yüzüme yansır her şey eşime de ister istemez yansıttım yani, sorunca da söyledim güzel bir dille. Kendime evime vakit ayırmak istediğimi her hafta bu geliş gidişlerin beni yorduğunu söyledim, yemek çay bulaşık faslından oturup dinlenmeye firsat bulamadığımı anlattım başta tabi bozulur gibi oldu ama düşününce hak verdi bana, tabi bunu fiiliyata dönüştürmek iki üç haftamı aldı yeni yeni düzeni oturttum diyebilirim bak bugün pazar ve şükür ki evimdeyim

Kendi annemde gordum ben bu olayi. Biz evlendigimizde kayinvalidemizin yaptiklarina kizan annem erkek kardesim evlenince onlardan bekledi hergun gelmelerini. Biz anne yapma etme dedikce dinlenedi. Yuvalarina alissinlar onlarin da kendilerine gore isleri var dedik ama olmadi. Gelin sabretti sabretti en sonunda bir sene hic gelip gitmedi. Bu anneme ders oldu mu dersen pek degil ama simdi en azindan sesini cikaramiyor.

Eşimde bana hak verdiğini söylüyor orta yol bulmaya çalışıyor . Sen haklısın konuşsam mı acaba diyor. Sonra hafta içi okul çıkışında da git bi de öyle deneyelim diyor

Çok ilginç yaa kaynana olunca böyle olması

Eşimde bana hak verdiğini söylüyor orta yol bulmaya çalışıyor . Sen haklısın konuşsam mı acaba diyor. Sonra hafta içi okul çıkışında da git bi de öyle deneyelim diyor

Ayni yasadiklarinizi yasiyorum bende ama ben genelde de soguk bi insanim.benimkiler iyi insanlar aslinda bana da bi zararlari yok ama insan gitmek istemiyor habire habire ben evdeyim ustelik bebeim var ama ise baslayinca hic gitmicem sanirim gecen arayip cagirdilar mesela bide beni bile deil esimi ustelik daha 3 4 gun once gorusmustuk bende onlarin cagirmasiyle dehil kendim ne zaman uygunsan istersem giderim dedim esim bozuldu yabi ama onemsemedim acikcasi cunku her cagirdiklarinda gitme taraftari degilim bu benim bilecegim is valla esim de alisirsa alisir alismazda da evinde guzursiz olmaya alissin yapacak bise yok herkes onceliklerini bilmeli.

İşten erken çıkmayin ama geç kalmak pahasına Mevlüde gidin (Gelin mevludunuz değil sanırım). Sizin çalıştığınızı ve sorumluluklarinizin olduğunu kabul ettiremezsiniz yoksa. Sizi şimdiden karamsarlığa sürüklemek istemem ama aileniz geldiğinde başbaşa bir an bile vakit geçirmenize izin vermeyecekler, yaptığınız herseyde gittiğiniz her yerde yanınızda olmak isteyecekler ve bu durumu ''misafirle ilgileniyormus'' gibi yapacaklar. En sonunda davet edilmedikleri bir programımızda da eşinize "ben insanlık yaptım,sen git karının annesine anne de, ben seni emzirdim,öyle yaptım,böyle yaptım...."diyecekler.

Çok ilginç yaa kaynana olunca böyle olması
Sadece kendi annem de gormedim. Burada bir suru boyle konu okudum. Gelinden gelinlik hizmet bekleyen her gun gelip gitsin isteyen bencillesen anneler... benim de oglum var. Umarim oyle olmam ama erkek anneleri oglu evlenince oyle bir tribe bagliyorlar. Sanirim ego tatmini. Ya da sevgi ilgi ve ego acliklarini boyle tamamliyorlar.

Esiniz de sizden yanaymis bence hic kafaya takmayin terslemeyin ama isi kilifina uydurun biz de mayista evlendik ben esimi vekil kildim :) sagolsun o da ben gidesim yok vs dedigim zaman annesine hep yazdi musait degiliz diye... bazen beraber plan yapacagimiz zaman yaz donemi piknik vs bana sormadan hareket etmedi.. gerci ben oraya gitmeyi seviyorum sagolsun tatlisina kadar her seyi yapar ozenir ama bazen de insanin cani istemiyor. Siz bir veliyle gorusmem vardi diyin. Etkinlikler duzenleniyor artik ogrencilerle vs diyin... esimle suraya gitmemiz gerekiyor diyin.. evi ihmal ettim temizlik yapicam deyin.. tatli tatli kilifina uydurun bence esiniz de destekse hic sıkınti yok :)

Çok sevindim senin adına. Birbirimizden hep haberdar olalım ya. Benim de aynı şekilde yüzümden direk anlıyor söyle söyle mecbur söylüyorum bilsin de istiyorum Zaten ama korkuyorum daha kötü olmasından. Bi de öyle deneyelim böyle deneyelim diye diye taviz vereceğiz diye

Aynen onu dedim bende. Aslında herşeyi yaşamış görmüş oğlu evlenince hızlı değişim neden oluyor çözemiyorum. Benim kaynanamda çok çekmiş şimdi kendinin çok iyi olduğunu düşünüyor. Çünkü kaynanasının ona yaptıklarını bana yapmıyor diye ama başka şeyler yapıyor onu görmüyor

Destek gibi ama sizinkilsr hayırdan anlıyor sanırım. Ama eşim hayır deyince kadın trip atıyor kızıyor bu sefer o da onlar kızmasın diye hayır demem istemiyor üzülüyor. Beni ikna etmeye çalışıyor ben ikna olmayınca onlara felan arada kalıyor çok. Ne yapayım diyor sadece... konuşayım mı dediğinde konuş bile diyemedim çünkü konuşmaktan amlıcaklarını sanmıyorum

Gelin Mevlüt'ü nedir bilmiyorum . Yok kendi ölmüşleirnin Mevlüt'ü. Evde . Zaten işten 3 gbi çıkıyorum. Onların da istediği başka zamanlarda 3 te çıkıp onlarla çarşı pazar gezeyim. Ama yorgun olduğumu Aç olduğumu düşünemiyorlar . Yarın gidersem hep isteyecekler korkum var. Yoksa normal mesaim 3 te bitince 4 gbi omlarda okurum. (Muhtemelen mevlit bitmiş okur) eşimde 6 da çıkıyor. Araba bende. Ben arabayla 4 de gideceğime 6 da eşimi alıp geçmek daha mantıklı. Şimdi servisle gelmek zorunda kalacak. Hoş eşimde ben demeden git diyecekmiş Zaten annelerinin de gönlü olsun istiyor. (Mevlüt'ü unutmuş normal git diyecekmiş dün yine trip attı diye)

Evet, annem sömestr da gelip kalacak. Kalması bile gözlerine batacak onlar kalmadığı için biliyorum. yaa neden böyleler illa yüz göz olacaklar sanırım benim kurtuluşum yok en azından daha fazla taviz vermemeliyim sanırım

Genelde esinden bekledigi ilgi ve sevgiyi gormeyen anneler ogullarina dusuyorlar. Bu en tehlikelisi. Esinden goremedigi ilgiyi oglu ile tamamliyorlar. Kayinvalide ile yapilan savasta kazananin ben gelin oldugunu hic gormedim. Erkek anneyi tercih ediyor sonunda. Es bulunur da anne bulunmaz diye dusunuyorlar. Esine bu konuda yakinmadan mumkun oldugunca iletisimi minimum tutarak yurutmeye calis. Cunku haftada bir gitsen haftada iki beklerler. Bizim gelin bunu uzak durarak yurutmeye calisiyor. Cok icimize girmemeye calisarak. Ben kizmiyorum ona. Anliyorum. Kendimi onun yerine koyuyorum cunku benzer seyleri biz de yasadik. Kolay gelsin.

Yani ben lafımı çekmem kendiside bilir. 2 sene azalarak devam etti ama şimdi herşey nerdeyse tam istediğim gibi arada kaçamak olur tabi. Hatta bi keresinde eşime ağlamış. O kadar çok ağlamış ki güya ertesi gün hastanelik olmuş tansiyondan. Ben soğuğum diye. Bende akşama geçmiş olsuna gittim eşimle 1 saat oturdum geldim. Bu kadar üzme kendini bi canın var kıymetini bil dedim. Sandıki değişecek hayır cıks olmaz yani

Mevlit onların evindeyse gidin bence eşinizle.bişey olmaz. Laf da verdirmeyin.

Evet eşimde kızdığında o dediğiniz lafı ediyor. Annem benim önceliğiö diye yüzüme söylüyor. Ne kadar kırıcı olduğunu anlamışsınızdır. Eşime söylemeli miyim söylememe liyim kararsızım söylemezsem onları çok iyi zannediyor söylersem de başka türlü. Çok sağol yaaa keşke sihirli değnek olsa düzelseler bi rahat bıraksalar hepimize kolay gelsin

Allahım allahım sıcak olunca ne yapacakmış acaba oğluna sıcaksan sus bi çeneni kapa demi... o durumda sinirden bende köpürürdüm iyi dayanmışsınız Siz. Politik olmak lazım her zaman biliyorum ama sinir olmadan da duramıyorum.

Evet onların evde ama benim işim 3 te bitiyor ben eşimden 2 aaat önce arabayla gideceğim eşimde 6 da servisle gelir. O 2 aaat bana nasıl geçer bilmem ama şuan bu gazla cevabını vermeyi düşünüyorum

Aynı şeyi söylüyorum eve buyur edip 5 dk sonra geç kaldık hadi by diyip gönderecektiniz. Hem kötü olmayacaktınız hem de geç geldikleri için söylenme hakları olmayacaktı. Kapının önüne kadar gelenler için bir akşam da görüşmeyelim mantığı olmaz, kriz yönetimi olmadığı zaman yine siz mutsuz olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…