Valla en güzeli bence bu olur. Bir de aileler anlaşıyorsa tadından yenmez.
anneni de alırsan bi sorun kalmaz.
ahh canım ya...bukadar anlayışsız eşin olmasına üzüldüm..kızınla başbaşa sen git tatile..eşin annesinin yanına gitsin..
Bence cok haklisin.
Maddi durumunuz müsade ediyorsa kendi ailenizide alin yaniniza.
her iki aileyle izin yapmis olursunuz.
Erkek çocuk gibi ataerkil bi düşüncesi var ama karısı çalışıyor oraya gelince kafa modern, öyle kafayı duvara sürterim benim dayımın 2 kızı var ölsünler mi
ben şahsen istemem ne bikini giyebilirim ne sere serpe güneşlenebilirim her sene her sene bu ne
hiç bir sorun göremedim ki eşin bildiğimiz ataerkil tip...
ama anlatıklarından anladığım kadarıyla eşinin aileside aklı başında seni seviyorlar ılımlı iyi insanlar...
annen taktire şayan zaten ellerinden öpüyorum..
yıl içinde ara ara bu yaz hep birlikte gidelim annemlerde olsun falan diye söyle .. eşinede hissettir.. ama öle çatışarak değil annemlerde gelse hep beraber olsak falan diye... kayınvalidene de .. eminim bi sonraki yaz hep birlikte çoook güzel vakit geçirirsiniz..
öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..bu akşam kalkıcaz sahura Allah nasip ederse..herkesin tuttuğu oruçlar kabul olur inşallah..
gelelim konuma 5 senelik evliyim ve her sene kayınvalidemlerle tatile gittim..yalnızda gidiyoruz..2 haftalık yıllık iznimizin 1 haftası onlarla 1 haftası başbaşa...
bu konuda defalarca tartıştık kavga ettik..ben sağ olduğum müddetçe ailemi tatile götürücem diyor..eşimin aileside bizi götürmezse gidemeyiz diyor..ee bende ailemi götürmek istiyorum diyorum..eşimde aileni kardeşin götürsün diyor erkek çocuk götürürmüş..ayyy ne saçma ya...erkek çocuğu olmayan yandı ozaman...
annemle eşimle olan her tartışmamızı paylaşmam üzülmesin diye..bu konuyu paylaştım..bana dediki insanlar bir tatile gidemiyor sen 2 defa tatile gidiyorsun..ohh ne güzel tadını çıkar kendini üzceğine...canım annemmm...
buarada kayınvalidemlerinde hakkını yemek istemem severim hepsini ve tatilde bizim paramızıda onlar verir..yemek paralarını verir..bizde veririz tabi ama onlar daha çok para harcar..
siz olsanız ne düşünürsünüz..doğru olan annemin dediği gibi düşünmek mi??
malesef eşlerimiz hep böyle.. benim eşimde aynı.. ama çok şükür kendi ailesi gözünde neyse benim ailemde öyleki benim erkek kardeşim yok.. çok şükür eşim erkek evlat aratmaz aileme...arkadaşların biri demişki ailesine düşkün olan eşinede düşkündür.. kesinlikle bu fikirdeyim bende.. bak bir hafta sana ayırıyor.... başbaşa gidelim diyor.. güzel.. eminim ailenle olan durumada hiç bişey demez.. belki ilk konuşmada sen sert çıkmışsındır.. kavga etmeye çalıştığını onun ailesininden sıkıldığını falan düşünmüştür.. o yüzden istememiştir..çok teşekkür ederim canım..sorun zaten eşimin bu konularda ataerkil olması..
önce annemlerin kanına giricem sonra eşimle kayınvalidemlerin..inşallah seneye hepbirlikte gideriz..
tatil paranızı kayınvalidenler veriyorsa demek ki siz gitmezseniz gidemeyecekler gibi bir durum yok, neden sizle çıkyıorlar tatile kendi paraları ile ayrı tatile çıksınlar.
ha eşinin ailesini görme isteğini anlyıorum ama o zmn senin aileni de götürecek kusura bakmasın
malesef eşlerimiz hep böyle.. benim eşimde aynı.. ama çok şükür kendi ailesi gözünde neyse benim ailemde öyleki benim erkek kardeşim yok.. çok şükür eşim erkek evlat aratmaz aileme...arkadaşların biri demişki ailesine düşkün olan eşinede düşkündür.. kesinlikle bu fikirdeyim bende.. bak bir hafta sana ayırıyor.... başbaşa gidelim diyor.. güzel.. eminim ailenle olan durumada hiç bişey demez.. belki ilk konuşmada sen sert çıkmışsındır.. kavga etmeye çalıştığını onun ailesininden sıkıldığını falan düşünmüştür.. o yüzden istememiştir..
bu kadar saçma birşey duymadım biz beceremeyiz ne demek ya bi tur ofisine gidip ayarlatıcaklar sanki aya çıkıyorlar. resmen bahane.canım maddi olarak bizdede onlardada sorun yok..kayınpederim pek konuşmaz çok gezmez falan kayınvalidemde çok konuşur çok gezmeyi sever..biz biryer bulamayız beceremeyiz diyorlar..hoş kendileri gidebilseler bile eşim yine onlarla gider..
inşallah canım seneye herkesin kanına giricem hepbirlikte gidicez..
bu kafadaki birine laf anlatamazsınız, ya bu deveyi güdeceksiniz ya bi diyardan gideceksiniz ne yazık kibenimde takıldığım bu zaten..çok saçma...ablana bak diyorum yıllık iznini eniştenin ailesiylemi geçiriyor diyorum..başkalarını karıştırma diyor..
Seninde Ramazanın mübarek olsun Zelibon.öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..bu akşam kalkıcaz sahura Allah nasip ederse..herkesin tuttuğu oruçlar kabul olur inşallah..
gelelim konuma 5 senelik evliyim ve her sene kayınvalidemlerle tatile gittim..yalnızda gidiyoruz..2 haftalık yıllık iznimizin 1 haftası onlarla 1 haftası başbaşa...
bu konuda defalarca tartıştık kavga ettik..ben sağ olduğum müddetçe ailemi tatile götürücem diyor..eşimin aileside bizi götürmezse gidemeyiz diyor..ee bende ailemi götürmek istiyorum diyorum..eşimde aileni kardeşin götürsün diyor erkek çocuk götürürmüş..ayyy ne saçma ya...erkek çocuğu olmayan yandı ozaman...
annemle eşimle olan her tartışmamızı paylaşmam üzülmesin diye..bu konuyu paylaştım..bana dediki insanlar bir tatile gidemiyor sen 2 defa tatile gidiyorsun..ohh ne güzel tadını çıkar kendini üzceğine...canım annemmm...
buarada kayınvalidemlerinde hakkını yemek istemem severim hepsini ve tatilde bizim paramızıda onlar verir..yemek paralarını verir..bizde veririz tabi ama onlar daha çok para harcar..
siz olsanız ne düşünürsünüz..doğru olan annemin dediği gibi düşünmek mi??
bu kafadaki birine laf anlatamazsınız, ya bu deveyi güdeceksiniz ya bi diyardan gideceksiniz ne yazık ki
Seninde Ramazanın mübarek olsun Zelibon.
Kız paranın çoğunu onlar harcıyorsa, aslında KV giller sizi tatile götürmüş oluyor.
Sıkma canını, annen ne güzel insanmış bak. Haklıda. Eğer onları tatile götürmek istiyorsan, güzel bir otel, yolculuk biletleri falan ayarlarsın; öyle de giderler karı-koca.
Neyse, sen giderken benim sarmaları kapıya bırakmayı unutma
bu kadar saçma birşey duymadım biz beceremeyiz ne demek ya bi tur ofisine gidip ayarlatıcaklar sanki aya çıkıyorlar. resmen bahane.
bence seneye değil bu sene birlikte gidin annemler gelmiyosa ben de gelmicem onları özledim deyin ama siz bilirsibniz yinede
iyi şanslar diliyorumaynen öyle...kesinlikle çok doğru..bende deveyi güdüyorum..ama ailemide işin içine katmak istiyorum inşallah onları iknba edersem seneye enazından hepberaber biryerlere gidelim istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?