kayınvalide kayınpederle tatilll...

Madem paraları var,neden sizin tatile teşne oluyorlar anlamadım? Sağlık durumlarıda iyiyse ikisi birlikte kaplıca,termal otel vb bir yerde gayet keyifli tatil yapabilirler.
Eşiniz geri adım atmıyorsa,bu sene annenizi babanızıda çağırın maaile gidin ilk bir hafta tatile,eşiniz anlar belki.

eşimin anlaması için neler neler söyledim..bu arada eskiden gidiyorlarmış kaplıcalara turlarla birlikte..sonra varislerine sıcak iyi deil demişler..daha doğrusu biz evlenince başladık tatil olaylarına..eskidende giderlermiş iki aile falan..
artık durum böyle malesef düzelmeyecek..seneye çok farklı plan yapmam lazım..

bu senede benim ailem gelsin istiyorum desen ne der ki acaba

aslında demedim öyle birşey çünkü annem gelmez babam işten yıllık izin izin alamaz..
hayır demez sanırım ama işi yokuşa sürebilir..baban gelmiyor annen gelir mi falan der...

Böyle şeylerde baştan tavır koymak lazım.
Enbaştan ya hep birlikte ya başbaşa deseydin sorun olmazdı.
1lirada olsa senin cebinden de para çıkıyo olmadı biriktir ailene ver onlarda o parayla tatil yapsınlar.
Kabul etmezlerse evlerinde eksik olan yada eski olan bişeyi değiştirirsin.

ayy ne demekmiş aileyi erkek çocuk götürür tatile ya.Erkek çocuğu olmayanlar otursun evlerinde o zaman bu mudur yani.

en başından beri tartışıyoruz bu konu yüzünden..çevrende kim gidiyor diyorum ben sağ olduğum müddetçe götürücem diyor..malesef tavrı değişmedi..
ama seneye iki ailede gelsin dicem..öyle yardım falan olmaz ona karşı çıkar eminim..ama ben anneme çanta bluz falan alırım kayınvalidemede alırım o konularda sıkıntı yok..ki annemde öyle parayı asla kabul etmez..

ayy ne demekmiş aileyi erkek çocuk götürür tatile ya.Erkek çocuğu olmayanlar otursun evlerinde o zaman bu mudur yani.

malesef benim canım kocam böyle düşünüyor..anlaşamadığımız tek konu bu..
özünde okadar iyi insanki ama bu huyu değişmiyor değişmicekte..

damatta evlat yarısıdır.Damatlar götürsün onları birazda tatile
:)) aynen öyle..annem babam çok severler zaten..eşimde saygı duyar sever ama öyle evlat gibi deil..
ben onun ailesine kızlarından daha iyi davranırım..farkımız bu..

:)) aynen öyle..annem babam çok severler zaten..eşimde saygı duyar sever ama öyle evlat gibi deil..
ben onun ailesine kızlarından daha iyi davranırım..farkımız bu..
aranız madem iyi böyle ufaktan ufaktan telefonda felan bu yazda kendi annemle çıksak keşke felan desen.belki anlayıp eşine biz bu sene beraber gitmeyelim kızın annesiyle gidin siz derler.olamaz mı

aranız madem iyi böyle ufaktan ufaktan telefonda felan bu yazda kendi annemle çıksak keşke felan desen.belki anlayıp eşine biz bu sene beraber gitmeyelim kızın annesiyle gidin siz derler.olamaz mı

ayy onlarla çıkın demez ama onlarda gelsin der ama bu sene babama uymuyor tatil...

Bence sıkıntı yapmayın çünkü başbaşada tatile gidiyorsunuz ve ailesi size harcatmıyor herşeyi. Benim eşim aile işinde olduğu için biz yazın zor izin alıyoruz siz şanslısınız bence. Eşinizin düşüncesi öyleyse değiştirmeye çalışmayın size zarar-ı olur keyfini Çıkarın

Ay paranın hepsini verseler ben seve seve kabul ederdim. Hem de fazladan ikinci tatil sonuçta nolcak odalar ayrı değil mi

Bence sikayet etmeyin ne guzel seviyormuşsunuz da kv ve kpnizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…