- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
iyi şanslar diliyorum
yalnızda tatil yapıyormuşsunuz işte bence huzurunu kaçırmaya değmez.
bu senede benim ailem gelsin istiyorum desen ne der ki acabaeskiden tartışıyorduk bu konu yüzünden..ama artık benim ailemde olsun istiyorum..
yalnız gitmesek tatile zaten her sene bu şekilde çekilmez..
Madem paraları var,neden sizin tatile teşne oluyorlar anlamadım? Sağlık durumlarıda iyiyse ikisi birlikte kaplıca,termal otel vb bir yerde gayet keyifli tatil yapabilirler.öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..bu akşam kalkıcaz sahura Allah nasip ederse..herkesin tuttuğu oruçlar kabul olur inşallah..
gelelim konuma 5 senelik evliyim ve her sene kayınvalidemlerle tatile gittim..yalnızda gidiyoruz..2 haftalık yıllık iznimizin 1 haftası onlarla 1 haftası başbaşa...
bu konuda defalarca tartıştık kavga ettik..ben sağ olduğum müddetçe ailemi tatile götürücem diyor..eşimin aileside bizi götürmezse gidemeyiz diyor..ee bende ailemi götürmek istiyorum diyorum..eşimde aileni kardeşin götürsün diyor erkek çocuk götürürmüş..ayyy ne saçma ya...erkek çocuğu olmayan yandı ozaman...
annemle eşimle olan her tartışmamızı paylaşmam üzülmesin diye..bu konuyu paylaştım..bana dediki insanlar bir tatile gidemiyor sen 2 defa tatile gidiyorsun..ohh ne güzel tadını çıkar kendini üzceğine...canım annemmm...
buarada kayınvalidemlerinde hakkını yemek istemem severim hepsini ve tatilde bizim paramızıda onlar verir..yemek paralarını verir..bizde veririz tabi ama onlar daha çok para harcar..
siz olsanız ne düşünürsünüz..doğru olan annemin dediği gibi düşünmek mi??
Madem paraları var,neden sizin tatile teşne oluyorlar anlamadım? Sağlık durumlarıda iyiyse ikisi birlikte kaplıca,termal otel vb bir yerde gayet keyifli tatil yapabilirler.
Eşiniz geri adım atmıyorsa,bu sene annenizi babanızıda çağırın maaile gidin ilk bir hafta tatile,eşiniz anlar belki.
bu senede benim ailem gelsin istiyorum desen ne der ki acaba
Böyle şeylerde baştan tavır koymak lazım.
Enbaştan ya hep birlikte ya başbaşa deseydin sorun olmazdı.
1lirada olsa senin cebinden de para çıkıyo olmadı biriktir ailene ver onlarda o parayla tatil yapsınlar.
Kabul etmezlerse evlerinde eksik olan yada eski olan bişeyi değiştirirsin.
ayy ne demekmiş aileyi erkek çocuk götürür tatile ya.Erkek çocuğu olmayanlar otursun evlerinde o zaman bu mudur yani.
damatta evlat yarısıdır.Damatlar götürsün onları birazda tatilemalesef benim canım kocam böyle düşünüyor..anlaşamadığımız tek konu bu..
özünde okadar iyi insanki ama bu huyu değişmiyor değişmicekte..
:)) aynen öyle..annem babam çok severler zaten..eşimde saygı duyar sever ama öyle evlat gibi deil..damatta evlat yarısıdır.Damatlar götürsün onları birazda tatile
aranız madem iyi böyle ufaktan ufaktan telefonda felan bu yazda kendi annemle çıksak keşke felan desen.belki anlayıp eşine biz bu sene beraber gitmeyelim kızın annesiyle gidin siz derler.olamaz mı:)) aynen öyle..annem babam çok severler zaten..eşimde saygı duyar sever ama öyle evlat gibi deil..
ben onun ailesine kızlarından daha iyi davranırım..farkımız bu..
aranız madem iyi böyle ufaktan ufaktan telefonda felan bu yazda kendi annemle çıksak keşke felan desen.belki anlayıp eşine biz bu sene beraber gitmeyelim kızın annesiyle gidin siz derler.olamaz mı
Şansına küs o zaman canımayy onlarla çıkın demez ama onlarda gelsin der ama bu sene babama uymuyor tatil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?