kayınvalide kayınpederle tatilll...

Ay paranın hepsini verseler ben seve seve kabul ederdim. Hem de fazladan ikinci tatil sonuçta nolcak odalar ayrı değil mi

odalar sadece bir kez oldu canım..ev tutuluyor malesef..bu durumdan inanılmaz şikayetçiyim..bu sene eşime söylicem ayrı apart tutulsun diye..

annecim öyle söylüyor..başbaşa tatile gitmek olmazsa gerçekten çekilmez..çünkü bir sene boyunca çalışıp 2 haftalık tatilini bekliyorsun..değişmez zaten eşim ama seneye aileminde bu tatile dahil olması olması elimden geleni yapıcam

siz çalışıyor musunuz çalışmıyorsanız eşiniz o yüzden böyle bir şey demiş olabilir mi kardeşin götürsün diye

esin cok bencil bana kalirsa...ya su erkek evlat kiz evlat ayrimina sinir oluyorum..evlat evlattir..Allah saglik versin hayirli evlat versin..beklenti farkli olmamali...

annen hakli canim, madem onlarda masraftan kacmiyorlar birak gelsinler 1 hafta nolacakki...diger turlusunu dusunsene? hem tatile gelip sizle zirnik koklatmasalar daha mi iyi olurdu?

Onlar parayi ödesin sen sefasini sür bide sikayet et
Bu güzelmis

Onlar parayi ödesin sen sefasini sür bide sikayet et
Bu güzelmis

saolsunlar ödüyorlar..ama kendi ailemide götürmek isterim..ama eşim erkek çocuk ailesini götürür diyor..konunun özeti bu aslında yanlış anlamışsınız

kesinlikle eğleniyorum..hatta sürekli onlarla geziyorum eşimle birlikte dışarı çıkmayız bile...
sorun bir tatil gününde annemlerle olabiliriz..yoksa gitmekte sorun yok..

kendimi bildim bileli çalışıyorum canım..
o zaman size kesinlikle böyle bir şey demeye hakkı yok hem o öyle yapılmaz edilmez düşünceleriyle hareket etmemeli eşiniz ne biliyim hep birlikte bi tatil istersiniz iki tarafıda alır gidersiniz eşiniz size haksızlık etmiş her ne kadar parayı kayınvalideniz ödesede sizde kendi ailenizin masraflarını karşılayın eşinizin karşısında durun

benim ailem kendi masraflarını karşılar ondada sıkıntı yok...sıkıntı teklif bile edilmemesi...ama seneye çok kararlıyım hepbirlikte gidelim dicem...

Ben gecen sene gittim esimin ailesiyle tatile. Pisman oldum, ilk ve son yani..
Bi tatile gittik hala dedikodusunu yapiyor benim kayinvalide. İctigim bi bardak cayin bile lafi ediliyorsa yere batsin boyle tatil.
Senin durumun farkliymis, esinin agzina bakiyorlar galiba tatil icin. Mecburiyet biraz seninki. Valla ne diyeyim etliye sutluye karismiyorlarsa git nolcak..

benim ailem kendi masraflarını karşılar ondada sıkıntı yok...sıkıntı teklif bile edilmemesi...ama seneye çok kararlıyım hepbirlikte gidelim dicem...
ya zelibon şimdi dikkatimi çekti bu konunun senin olduğunu...sen o kaynanayla gitme ben o kadına düşman oldum hayvan düşmanı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…