Bence sikayet etmeyin ne guzel seviyormuşsunuz da kv ve kpnizi
Ay paranın hepsini verseler ben seve seve kabul ederdim. Hem de fazladan ikinci tatil sonuçta nolcak odalar ayrı değil mi
Çok sıkıcı bi tatilEmekli ruhlu gibi olur insan be
Bence sıkıntı yapmayın çünkü başbaşada tatile gidiyorsunuz ve ailesi size harcatmıyor herşeyi. Benim eşim aile işinde olduğu için biz yazın zor izin alıyoruz siz şanslısınız bence. Eşinizin düşüncesi öyleyse değiştirmeye çalışmayın size zarar-ı olur keyfini Çıkarın
aynen aynenn :))Acaba paraların çoğu onlardan çıkıyor diyemi götürüyor eşin
Onlar parayi ödesin sen sefasini sür bide sikayet etöncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..bu akşam kalkıcaz sahura Allah nasip ederse..herkesin tuttuğu oruçlar kabul olur inşallah..
gelelim konuma 5 senelik evliyim ve her sene kayınvalidemlerle tatile gittim..yalnızda gidiyoruz..2 haftalık yıllık iznimizin 1 haftası onlarla 1 haftası başbaşa...
bu konuda defalarca tartıştık kavga ettik..ben sağ olduğum müddetçe ailemi tatile götürücem diyor..eşimin aileside bizi götürmezse gidemeyiz diyor..ee bende ailemi götürmek istiyorum diyorum..eşimde aileni kardeşin götürsün diyor erkek çocuk götürürmüş..ayyy ne saçma ya...erkek çocuğu olmayan yandı ozaman...
annemle eşimle olan her tartışmamızı paylaşmam üzülmesin diye..bu konuyu paylaştım..bana dediki insanlar bir tatile gidemiyor sen 2 defa tatile gidiyorsun..ohh ne güzel tadını çıkar kendini üzceğine...canım annemmm...
buarada kayınvalidemlerinde hakkını yemek istemem severim hepsini ve tatilde bizim paramızıda onlar verir..yemek paralarını verir..bizde veririz tabi ama onlar daha çok para harcar..
siz olsanız ne düşünürsünüz..doğru olan annemin dediği gibi düşünmek mi??
Onlar parayi ödesin sen sefasini sür bide sikayet et
Bu güzelmis
esin cok bencil bana kalirsa...ya su erkek evlat kiz evlat ayrimina sinir oluyorum..evlat evlattir..Allah saglik versin hayirli evlat versin..beklenti farkli olmamali...
annen hakli canim, madem onlarda masraftan kacmiyorlar birak gelsinler 1 hafta nolacakki...diger turlusunu dusunsene? hem tatile gelip sizle zirnik koklatmasalar daha mi iyi olurdu?
siz çalışıyor musunuz çalışmıyorsanız eşiniz o yüzden böyle bir şey demiş olabilir mi kardeşin götürsün diye
Anneniz hakli.
o zaman size kesinlikle böyle bir şey demeye hakkı yok hem o öyle yapılmaz edilmez düşünceleriyle hareket etmemeli eşiniz ne biliyim hep birlikte bi tatil istersiniz iki tarafıda alır gidersiniz eşiniz size haksızlık etmiş her ne kadar parayı kayınvalideniz ödesede sizde kendi ailenizin masraflarını karşılayın eşinizin karşısında durunkendimi bildim bileli çalışıyorum canım..
o zaman size kesinlikle böyle bir şey demeye hakkı yok hem o öyle yapılmaz edilmez düşünceleriyle hareket etmemeli eşiniz ne biliyim hep birlikte bi tatil istersiniz iki tarafıda alır gidersiniz eşiniz size haksızlık etmiş her ne kadar parayı kayınvalideniz ödesede sizde kendi ailenizin masraflarını karşılayın eşinizin karşısında durun
ya zelibon şimdi dikkatimi çekti bu konunun senin olduğunu...sen o kaynanayla gitme ben o kadına düşman oldum hayvan düşmanı....benim ailem kendi masraflarını karşılar ondada sıkıntı yok...sıkıntı teklif bile edilmemesi...ama seneye çok kararlıyım hepbirlikte gidelim dicem...
ya zelibon şimdi dikkatimi çekti bu konunun senin olduğunu...sen o kaynanayla gitme ben o kadına düşman oldum hayvan düşmanı....
kuşun kuyruğunu koparan senin kayınvalide değil miydi yahuhayvan düşmanı mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?