Ya biride cikip, kaynanami cok seviyorum desin ya.. Valla simdi baslik acacam, kaynanasini sevenler diye:)..
Dünyada ne cadi kaynanalar varmis..
:) ben diyim o zaman.. doğrusu kayınvalidemi çok seviyorum. kendi oğlundan çok beni kayırır. Hatta eşim arada takılır sen mi evlatlarısın ben mi belli değil diye. Allah eşimin ailesinden razı olsun. Yeni evlenecek arkadaşlara da en azından benimki gibi bir kayın aile versin inşallah Allah'ım.
not: nispet yapmak vs için yazmadım hanımlar. Burada maalesef öyle zor durumlar yazılıyor ki eşlerin aileleriyle ilgili hani yeni evleneceklere birazcık da olsa moral olsun istedim. Üzülüyorum bir sürü iç acıtan hikayeleri okuyunca
Var canım Allah razı olsun benim kayınvalidem çok iyidirbu konuyu açandan Allah razı olsun ya bu kaynanaların hepsimi problem hiç iyi olanı yok mu?
bende az önce bi sorun yaşadım aynı binada oturuyoruz kaynanamla dün bi yere gitmiştim geldiğimde uğramadan kendi evime çıktım bugün gelmiş bana hiç uğramadan yukarı çıkıyosun geldinmi gelmedinmi anlamıyoruz dedi bende niye terliklerimin altına sünger yapıştırcak olan sizsiniz anlamıyomusunuz geldiğimi dedim astı suratını indi aşağıya :)
kaynanam benim alt dairemde oturuyo terliklerim çok ses çıkarıyo diye sürekli bana bu lafı sölüyoda bende ondan öle dedim :)
Ya biride cikip, kaynanami cok seviyorum desin ya.. Valla simdi baslik acacam, kaynanasini sevenler diye:)..
Dünyada ne cadi kaynanalar varmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?