Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bence en hayırlısı görüşülmeyince ben görüşmüyorum mutluyum huzurluyum
kızlar bence en hayırlısı görüşülmeyince ben görüşmüyorum mutluyum huzurluyum
bizde kaynanamla çok yakın oturuyoruz yürüyerek 5 dk yoktur belki bin pişman oldum buraya taşındığımıza
8 ay önce oğlum oldutorunu görmeye geldik diye ellerine bi kap yemek alıp geliyolar 3-4 günde bi görüşüyoruz sürekli tepemdeler bi pazarımız var ondada burdalar biz gelmeyince bi sürü laf söylüyolar haftadan haftaya görüşüyoruz diye düşünün 1 hafta görüşemedik diye laf ediyolar sürekli sizde gelin sizde gelin diyip duruyolar ya ben kocamlamı evlendim onlarlamı
inanın ben kendi annemlere bu kadar sık gitmiyorum
dün akşam yine geldiler bende oğlumu uyutuyordum çocuk zaten hasta ishal olmuş pazar gecesi acillerdeydik 38,5 oldu ateşi uyku saati gelmiş uyutcam hasta diyorum kadın kocasına dönmüş sevemicez diyo ya bende dedim çocuk hasta sonra sevin uykusundanmı uyandırayım ya zaten uykulu çok mız mız oluyo
neyse onlar geldiğinde eşim mesaiye kalmıştı bana inanmamışlar demekki oğlumun hasta olduğuna sahurda eşimi arayıp soruyo eymen nasıl diyo ya katil olcam
kayınvaldem iyidir belki ama kişilik olarak uyuşmuyoruz çok bencil sürekli herşeyi ben bilirim ben yaparım hava atmayı çok sever meraklı her zaman herşeyimizi öğrenmeye çalışır mesela bi yere gitcez der eşim on kere sorar nereye diye gitcemiz yere kadar merak eder söylemezsek laf sokar çocuğumu kendine bağlamaya çalışıyo küçücük bebeğe ben giderken arkamda ağlıcanmı diyo
yani açıkcası sevmiyorum kendisini taşınırsak uzak biyerde ev bulcam
başka bi şehirde olmayı ne kadar çok isterdim yaaaa
bizde kaynanamla çok yakın oturuyoruz yürüyerek 5 dk yoktur belki bin pişman oldum buraya taşındığımıza
8 ay önce oğlum oldutorunu görmeye geldik diye ellerine bi kap yemek alıp geliyolar 3-4 günde bi görüşüyoruz sürekli tepemdeler bi pazarımız var ondada burdalar biz gelmeyince bi sürü laf söylüyolar haftadan haftaya görüşüyoruz diye düşünün 1 hafta görüşemedik diye laf ediyolar sürekli sizde gelin sizde gelin diyip duruyolar ya ben kocamlamı evlendim onlarlamı
inanın ben kendi annemlere bu kadar sık gitmiyorum
dün akşam yine geldiler bende oğlumu uyutuyordum çocuk zaten hasta ishal olmuş pazar gecesi acillerdeydik 38,5 oldu ateşi uyku saati gelmiş uyutcam hasta diyorum kadın kocasına dönmüş sevemicez diyo ya bende dedim çocuk hasta sonra sevin uykusundanmı uyandırayım ya zaten uykulu çok mız mız oluyo
neyse onlar geldiğinde eşim mesaiye kalmıştı bana inanmamışlar demekki oğlumun hasta olduğuna sahurda eşimi arayıp soruyo eymen nasıl diyo ya katil olcam
kayınvaldem iyidir belki ama kişilik olarak uyuşmuyoruz çok bencil sürekli herşeyi ben bilirim ben yaparım hava atmayı çok sever meraklı her zaman herşeyimizi öğrenmeye çalışır mesela bi yere gitcez der eşim on kere sorar nereye diye gitcemiz yere kadar merak eder söylemezsek laf sokar çocuğumu kendine bağlamaya çalışıyo küçücük bebeğe ben giderken arkamda ağlıcanmı diyo
yani açıkcası sevmiyorum kendisini taşınırsak uzak biyerde ev bulcam
başka bi şehirde olmayı ne kadar çok isterdim yaaaa
canm okurken sanki 10 yıl oncesıne dondum, benımkılerde aynen oyleydı. araya mesafe koymak iyi oluyor gormedım mı sorun yok gordum mu yıne sorunlar başlıyor.bazen unutuyorm ama birşey oluyor daha oncekı yazdıklarım gıbı butun yptıkları hatırıma gelıyor bu defa..ben daha onceden akrabalarıya bırlıkte oturuyordm oda sureklı gelıyordu, gelenım gıdenım goze batıyordu sureklı saygı hep ılgı beklıyor.ya ben artık kocamla okadar ılgılenmıyorum bu sureklı ılgı hastası..çocuk olunca daha bir zorlaştı herşey perşembeden geliyorlardı kalmaya senınkıler ıyı kalmıyolardır. 4gun kalıyorlardı. bırde ustelık eltım için gorumcemler kalmaya gıdeceklerdı gıtmeyın dıyordu..neymıs onların hafta sonuymus uygun olmazmıs ..sen her hafta sonu bızdesın onu neyapcaz sınır gelıyordu bana...bende senın gıbı ısyan edıyordm.zaten nezamn esımle tartıstysak hep onlar yuzunden olmustr. çocuğumla ilgili nelerin ypılmasını hoslanmıyrsam ınadın ayapıyorlardı. cocuğu yıkıyorum neden o yokken yıkamısım..az çekmedim 12 yıl oldu hala arada sınır edıyor. arada olmasıda artık ayda 1 gıtmemız çalışmamdan dolayı, eskıden yatılı gıdıyorduk, artık kalmıyorum. bence de kesin çözüm uzaga tasınmam uzak daha iyi ve mesafe koycaksın arana, bende oğlan annesiym ama böyle şeyler yapacağımı zannetmiyorum..
bence biraz abartıyorsunuz?bak ne gzel yemek getiriyorlar neden?sen çocukla ilgilenince yemek yapamazsın diye.çocuğuna değer veriyorlarsa bilki sana veriyorlardır.
şimdi yeni bebek olduğu içindir daha sonra seyreklşir
evladını sevmeyen görülmüş ama torununu sevmeyen görülmemiş
unutma bizde kaynana olacağız
kadın gelmese bak hiç ilgilenmedi diyeceğiz
yemek getirmese insan birşeyler hazırlar zaten çocuk durmuyor zaten deriz
davet etmeseler derizki hep geliyorlar bir kerede çağır yahu deriz
bak ben bunları yaşadım bana bir kap yemek yapan olmadı
bebeğe geldiler ama bir kerede sen gel demediler
oğlum 2 yaşında
halası gelir bu zamana kadar bir çikolata getirmemiştir.