Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutmadan ayrıca birde boşanmış görümcem var ben kredi öderken görümceme ve kayınvalideme bilet parası yollayacakmışım![]()
Bilet parası ne kadar tutacak ki? Bu kadar mesele yapılacak bir meblağ mı? Evlenirken size yardım etmemiş olabilirler, günümüzde birçok çift kendi başına evleniyor.
Laf soktu derken biraz daha detaylandırabilir misiniz?
Unutmadan ayrıca birde boşanmış görümcem var ben kredi öderken görümceme ve kayınvalideme bilet parası yollayacakmışım![]()
keşke memleketime gidebilesem ama eşimin izni yok ve bende gitsem onlarda kalamam kaynım var benimle yaşıt ve evleri sobalı uçak bileti hayatta alamayız neden derseniz mutfak ihtiyaçlarıma 200 tl yi zor ayıran ben nerde uçağa binmek inanın hanımlar kredi ödüyorum ve istanbul gibi yerde geçinmeye çalışıyorum bazen çıldırmak geliyor içimden gün oluyor evime misafir davet edemiyorum![]()
Benim paramla alınacaklar hanımlar eşim krediyi ödüyor benim maaşımdan gönderilecek bilet parası
Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım benim derdim eşimim ailesi 1 yıllık evliyim ve eşimin ailesi bize yerdım etmedi yardım etmediği gibi beni arayıp laf soktu şimdi bende evime davet bekliyormuş ve yol parasını ben yollayacakmışım sizce ne yapmalıyım ???
Benim paramla alınacaklar hanımlar eşim krediyi ödüyor benim maaşımdan gönderilecek bilet parası