Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu parayı yolla davet et ama durumunu onlara açık açık anlat bu para yollamada 1 defa mahsus olduğunu anlat onlar istemekten utanmıyor sende durumunu anlat utanma!
ah bu iyi niyet..
size gelicem ama yol paramı gönderin yoksa gelmem bak.. siz üzülürsünüz olan size olur bensiz kalırsınız. :)
kadın kendini kıymete bindirmeye çalışıyor. patron kimmiş göstermek istiyor. iyi niyet genellikle geri tepiyor canım. gerçekçi olmakta fayda var.
bugün vicdanım tuttu bugün kayınvalide pazara gitmiş kadında süt satarmış ama içine su karıştırarak bunu alanlar bildiği için kadının yüzüne vurmuş kadın ne yapayım demiş o vakit açtım çocuklarım küçüktü param yoktu yaptım demiş haca gittim allaha yakardım af etmesi diledim demiş ,belki bu anada zor büyüttü oğlunu
ah kıyamam ne kadar iyisin gerçekten
ama biraz karşı tarafın da vicdanını görmek istiyor insan.
işin ucu oğlunun evinde karısıyla huzuruna dokunuyorsa, vicdanli bir anne, emek verdiği sevdiği evladının hatırı için sahneden inmeyi bilmeli değil mi.
o sahnede olmasa da oğlu onu sevmeye devam edecek sonuçta.
olan gene kendi evladına oluyor. iki kadın arasında :)
sahneden çekilmeleri gerek haklısın bir gelsin bakalım ama gelinle oğlunun huzurunu kaçırmaya geliyorsa bir daha bu hakkını kullanamıyacak ben niyete bakarım ona göre değer biçerim
benim kayınvalidem de eşime bir kaç defa size gelmek istiyorum ama eşin bir kere bile davet etmedi gibilerinden sözler söylemiş. eşimde bunu bana aktarınca ben davet etmem gelmek isteyen gelmeden önce arar müsaitsek gelir dedim.. o zamandan beri de hiiç çağırmadım öyle laf olsun diye de bize bekleriz falan demedim.. gelmesinin merağında değilim çünkü =)) eşim de annesine kızdı niye davet bekliyorsun gelmek istediğin zaman ara ona göre müsaitsek gelirsin dedi =) bakalım şubatın başında gelmeyi düşünüyor eşimin kız kardeşi ile birlikte =( nasıl geçecek onlarla birlikte zaman bilmiyorum =( yol parasına gelince bize gelme yol parasını gönderme taraftarı değilim. ancak bizden giderkenki biletini almayı düşünüyorum. çünkü benim ailem araba ile geldiğinde depoyu tam doldurup geri gönderdik. şu an aklıma geldi ben böyle düşünüyorum diye umarım kız kardeşinin biletini de almaz =(( bi ara konusu geldiğinde çıtlatmak lazım.. sonuçta kız kardeşi çalışıyor alsın kendi biletini di mi amaa =))
yazık diyorum başka da bişi demiyorum..Alllah ıslah etsin..bi anneye ne kadar ağır gelecek bir söz ararsın musaitsek gelirsin diye kızıyor annesine..musaitsek gelirsin!!!!ah ah o ana onu nelerle büyütmüş musaitsem bakarım dememiş..en azından daha düzgün bi uslüple diyebilirdi anne davete ne gerek var davet mi bekliyorsun çık gel die...ama ara mutlaka bi yerde oluruz kapıda kalma diye izah edebilirdi..ikisinde de aramasını istiyor ama ikincisinde kırıcı olmuyor..yazıkk eşinize de çocuğu derse birgün "baba musaitsek gelirsin "diye hiçç şaşırmayın!!!
Benim annemde il dışında dul ama bana para yolla geleyim asla demedi acaip gururlu sanırım bu haller sadece erkek analarına ait ,acındırma ,sömürme
benim kayınvalidem de eşime bir kaç defa size gelmek istiyorum ama eşin bir kere bile davet etmedi gibilerinden sözler söylemiş. Eşimde bunu bana aktarınca ben davet etmem gelmek isteyen gelmeden önce arar müsaitsek gelir dedim.. O zamandan beri de hiiç çağırmadım öyle laf olsun diye de bize bekleriz falan demedim.. Gelmesinin merağında değilim çünkü =)) eşim de annesine kızdı niye davet bekliyorsun gelmek istediğin zaman ara ona göre müsaitsek gelirsin dedi =) bakalım şubatın başında gelmeyi düşünüyor eşimin kız kardeşi ile birlikte =( nasıl geçecek onlarla birlikte zaman bilmiyorum =( yol parasına gelince bize gelme yol parasını gönderme taraftarı değilim. Ancak bizden giderkenki biletini almayı düşünüyorum. çünkü benim ailem araba ile geldiğinde depoyu tam doldurup geri gönderdik. şu an aklıma geldi ben böyle düşünüyorum diye umarım kız kardeşinin biletini de almaz =(( bi ara konusu geldiğinde çıtlatmak lazım.. Sonuçta kız kardeşi çalışıyor alsın kendi biletini di mi amaa =))
yazık diyorum başka da bişi demiyorum..Alllah ıslah etsin..bi anneye ne kadar ağır gelecek bir söz ararsın musaitsek gelirsin diye kızıyor annesine..musaitsek gelirsin!!!!ah ah o ana onu nelerle büyütmüş musaitsem bakarım dememiş..en azından daha düzgün bi uslüple diyebilirdi anne davete ne gerek var davet mi bekliyorsun çık gel die...ama ara mutlaka bi yerde oluruz kapıda kalma diye izah edebilirdi..ikisinde de aramasını istiyor ama ikincisinde kırıcı olmuyor..yazıkk eşinize de çocuğu derse birgün "baba musaitsek gelirsin "diye hiçç şaşırmayın!!!
İşte uslup farkı.Nezaketle söylemek ile kabalaşmak arasında ne çok fark var..
İkisindede müsait olup olmama durumu aktarılmış yazdıklarınız ama nezaketle söylenen anne emeğine yakışan şekilde.
...
Konu sahibinin eşine şaştım kaldım..Karısı ne dediyse aynısını aktarmış. Demek ki bir süzgeci yokmuş..
Ayrıca çok para ile ilgili mesaj yazıyorsunuz.Bu ne hırs, ne para tutkusu böyle..
Üstelik ''kızkardeşimin deposunu fulledik bu yüzden giderken onlarada bilet alırız '' cümlenize hayret kaldım..
Ne sığ bir düşünce. Yazık.
Eşiniz sizin aileniz hakkında bu düşüncelere sahip olsa yüreğiniz incinir mi merak ettim..Yoksa '' AMA BENİM AİLEM.... söyle böyle '' cümlesini mi kuracaksınız ?