kayınvalide mi kreş mi

Lohusalığı çok baz alma bence Çünkü o zor bi dönem. Normalde kv nasıldır işten kaçar mı yoksa senden yükünü alır mı

Lohusalığı çok baz alma bence Çünkü o zor bi dönem. Normalde kv nasıldır işten kaçar mı yoksa senden yükünü alır mı
logusayken evimde iş yapmadı bebeğimede bakamadı hep bahanesi var başkasının evinde iş yapamazmış bebek onun elinde durmuyormuş falan eşimde sen yokken mecbur bakacak diyor eltimin çocuklarına bakıyor hali hazırda

Cok ufak o yuzden ev ortamınız daha iyi sanki kv yani .. Tabi benimki gibi yavrucaga acıktı diye sekerli su vermicekse:)) eger öyleyse gerilecegine ver kreşede ilk tercih normal bi insansa kv

Canın bende kreş öğretmeniyim küçük yaş eğer düzgün bu okul ve öğretmen bulursan kreş iyidir tam gün hemsiresi olan Şevkat le yaklaşan öğretmen ve kamera var muhatab olmazsın kv ile

senin psikolojin bozulduktan sonra, yaşamanın ne anlamı var arkadaşım. kaynanayla yaşanır mı hiç Allah korusun... zaten demişsin delirme noktasına geldim diye. tekrar mı delirmek istiyorsun?

E eltin ne yapacak o Zaman. Ya şimdi söyle bişey var kreş saatleri sana uymazsa gerçekten sıkıntı olur. İlk sene çocuklar çok hasta olur kreşte bi hafta gönderemediğin Zaman olur işten izin alamazsın. Bilemiyorum ki valla kreşe verince iş bitmiyor :/ kız kardeşin falan yok mu

eltiminkine kp bakıcak kız kardeşim var ama küçük ortaokulda okuyor

Bence c şıkkı bakıcı

Yanlış hatırlamıyorsam tek başınıza doğuya gîdecektiniz

Alışmadığınız bir yere eşiniz yokken hem de anlaşamadığınız Kv ile gitmek peygamber sabrı gerektirir

Yeni ortam stres eşten ayrı olmak stres bebeği bırakıp işe gitmek stres bunun Üstüne Kv çekilmez

Bir de alıngansa hiç çekilmez

Bunalırsınız her şeyi üzerine alınır o da bunalır ortama bebek bakmaya alışkın değil çok zor olur

Ben ne yapardım diye düşündüm izin uzuyorsa uzatırdım uzamıyorsa da bakıcı arardım galiba

senin psikolojin bozulduktan sonra, yaşamanın ne anlamı var arkadaşım. kaynanayla yaşanır mı hiç Allah korusun... zaten demişsin delirme noktasına geldim diye. tekrar mı delirmek istiyorsun?
evet çok haklısınız ama annesin fedakar ol diyolar yakınımdaki insanlar

evet ama tanıdık kimse yok malesef kime güvenebilirim ki

eltiminkine kp bakıcak kız kardeşim var ama küçük ortaokulda okuyor
Yani bilemiyorum zor karar ama kreş dediğim gibi maalesef. Benim karşı komşum öğretmen yarım gün çalışıyor ona bile bazen saat uyuşmadı mı çok zor durumda kalıyor ben gidio alıyorum falan. Hele geçen hafta su çiçeği oldu 2 hafta gidemedi. Bulaşıcı hasta olunca gönderilmiyor çocuk. Kreşe yazıldı bitti olmuyor gittiğin şehirde bildiğin bi akraban varsa kreş parası yerine bakıcılık da olabilir yada annen kv dönüşümlü gelebilir

evet ama tanıdık kimse yok malesef kime güvenebilirim ki

Bakıcı bulan bütün anneler önceden tanıyormuş bakıcıyı gibi konuşuyorsunuz.
Tabi ki önce tanışıp, sonra tanıyıp, sonra da güvenebilirsiniz.

Ben de doğuda çalıştım. Bulduğum bakıcı 23 yaşında okuma yazması bile olmayan bir kızdı. Ama bebeğime çok iyi baktı. 1 yaşında teslim ettim kızımı eline. Yap dediğimi yaptı, yapma dediğimi yapmadı.

tanıdık kimse yok annemde küçük kardeşini bırakıp gelemem diyor

referans açısından dedim sizin karşınıza iyi biri çıkmış bilemezsin ki nasıl biri

tanıdık kimse yok annemde küçük kardeşini bırakıp gelemem diyor
Zor bi durum hakikaten ya. Yani ben kv ile anlaşırım belli bi mesafede. Senin durumunda olsam kv tercih ederim. Hem bilmediğim şehirde bana arkadaş olur hem gözüm arkada kalmaz. Ama tabi annemle aynı evde Nasıl sorun yaşıyorsan onunla da yaşayabilirsin bunu göze almak lazım. Ben annemle bile çok anlaşamam aynı evde :)

evet ben bir ev tutucam kayınvalide bebeğim ve benimle kalacak yatılı olarak
Bir de Kv bu işe ne diyor

Kocasını evini halen baktığı çocuğu bırakıp ülkenin öteki ucuna gelecek

Evinde iş yapmadığı gelinin evinde kalacak çocuğa bakacak

Ben Kv olsam kabul etmem ya

referans açısından dedim sizin karşınıza iyi biri çıkmış bilemezsin ki nasıl biri

E tamam ben de onu diyorum. Sizin istekleriniz başka, benimkiler başka. Beklentiler bambaşka.

Denemeden hemen olmaz diyorsunuz

Benim bakıcım hayatında daha önce hiç bakıcılık yapmamış biri idi. Ama şans verdim.
Siz o şansı da vermek istemiyorsunuz.

Kayınvalide seçeneğini seçerseniz buraya çok konu açarsınız. Hele de geceli gündüzlü kalırsa. Eşinize kalsa kolay, zaten gündüz bütün gün yoksunuz. Ama bir tuzluğun yerini değiştirmesi bile sinirinizi bozuyor. Gece telefonunun sesini kısmayı unutup bebeğinizin uyanmasına sebep olması bile uykunuzu kaçırıyor. Gündüz yedirme dediğiniz şeyi akşam yedirdiğini öğrenince ne olacak peki?

Bir de Kv bu işe ne diyor

Kocasını evini halen baktığı çocuğu bırakıp ülkenin öteki ucuna gelecek

Evinde iş yapmadığı gelinin evinde kalacak çocuğa bakacak

Ben Kv olsam kabul etmem ya
kendisi isteksiz gibi bende eşime bi sor önce kabul edecek mi dedim eşimde bakmak zorunda diyor yılardır abimin çocuklarına bakıyorlar bi sene sabredecekler benim çocugumada bakacaklar yoksa beni kaybederler diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…