evet ama tanıdık kimse yok malesef kime güvenebilirim ki
kendisi isteksiz gibi bende eşime bi sor önce kabul edecek mi dedim eşimde bakmak zorunda diyor yılardır abimin çocuklarına bakıyorlar bi sene sabredecekler benim çocugumada bakacaklar yoksa beni kaybederler diyor
ben düşünüyorum bana kreş daha güvenilir geliyorBakıcıya güvenemem fikri size mi ait eşinizin empoze ettiği bir şey mi merak ettim
Kendi annesi baksın diye söylüyor olabilir diye şüpheleniyorum.
Bebegi anne ve babadan sonra en çok seven kisiler anneanne ve babaannelerdir. Bende kayinvaldemle aynı evde oturmayı istemem tabiki ama sizin durumunuzda olsaydim 1 sn düşünmeden cocugumu eşimin annesine emanet ederdim. Kendim bu yüzden sıkıntı yaşayacak olsam bile asla kreş hadi kreş yine neyse bakıcı dusunmezdim. Bakıcıları öven arkadaşlarin bakıcı dehsetlerinden eminim haberleri vardır. Bakıcıları babaannesi bir tutmak bence çok ama çok mantıksız. Hadi size manyak bir bakıci denk gelmedi diyelim yabancı bir insan sizin çocuğunuza eğitim verebilir belki ama sevgi filan veremez.
evet değil biliyorum ondan kararsızım zaten ama eşim ben ve bebeğim için bu daha iyi diyor
kv anlaşabiliyor musun normaldekesinlikle kayınvaliden diyorum canım
benim bebeğimede kayınvalidem bakıyor ve inan benden iyi bakıyordur
işten geliyorum yorgun oluyorum haliyle ve yine bana her türlü destek te bulunuyor
zaten bir yılmış, biraz daha büyüyünce kreşe verirsin bence
yok malesef kendi annem bile gelmem kardeşin var demişti zamanındaPsikolojin iyi olmadıktan sonra sen ve bebeğin nasıl iyi olabilirsiniz ki
senin bir yakının yok mu senle kalıp bebeğe bakabilecek
eşim aksama kadar işte olacaksın diyor aksamda yemek yersiniz sonra çocukla odana çekilirsin diyoryapmayın 7-24 kv ile aynı evde, hem de eşiniz de olmayacak.
lohusalıkta denemişsiniz olmamış, şimdi de elbette sorun yaşarsınız.
ütopik olmaya gerek yok.
güzel bir kreş bulamazsanız bakıcı bakın.
eve kamera döşetirsiniz, bakıcıyı izlersiniz, aklınız kalmaz.
Evet bence de mantıklı olanı bu ...sadece bir sene eşim yanımda yokken. iki yaşında kreşe vericez zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?