• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide sorunu güvensizlik

Aile apartmanında mesafe koymayan kaybeder.
Ben bu konuda amcamı çok takdir ediyorum.
Karın baskasıyla geziyor desinler asla umursamaz çünkü ona güveniyor.
Karın bize nie selam vermedi desinler vermediyse bi bildiği vardır der.
Yengemde onun kadar mükemmel. Kendinin ehliyeti yok amcama araba aldı.
Kendisi işe motorla gidiyo
Amcamın doğru düzgün işi bile yok. Ama evde çocuklara yemek yapar temizlik yapar.
Yengem elini bişeye vurmaz gelir yatar yoruluyor çünkü işte
Ne mutlu onlara be. benim eşimin bana güveni tam ondan eminim . Annesi benim sinirlerimi bozuyor ama ona care olarak mesafe koydum inanın görmüyorum çok iyi böyle

Ne mutlu onlara be. benim eşimin bana güveni tam ondan eminim . Annesi benim sinirlerimi bozuyor ama ona care olarak mesafe koydum inanın görmüyorum çok iyi böyle
Geçen selam vermedim gördüm gectim 4 gün önce felan arabaya oturduk eşim noldu hiç konusmadin dedi her gördüğüm yerde konuşmak zorunda değilim dedim . O da anlıyor yani

Sağlam bir konuşma yapmak zorundasın.
Önce eşinle net ve kararlı konuş,aklı başında biriyse annesinin yaptıklarını görür zaten.
Sonra durup dururken kayınvalidene,size bir saygısızlık yapmadım anne gibi gördüm ama olup olmadık saatlerde beni arayıp,herşeyimi sorgulayıp soramazsınız.Hele ki ima eder gibi binanın önünden geçeni bana soramazsınız,bu terbiyesizlik.
Böyle devam ederseniz ya oğlunuzu alın turşusunu kurun ya da ben oğlunuzu alıp basıp giderim burdan.Haddinizi aşmayın de,kestirip at.
Ama konuşmadan susmak, küsmek mantıksızlık önce içini dök,sonra selam sabahı kes.
Çok sıkıntı yaşarsın böyle ama tavrını dilinle dövebildiğini görürse ileride çocuk vs hiç birşeye müdahale edemez çekinir.

İste uyku sersemi bir şekilde uyuyorum anne diyerek kapattım telefonu normal ayık bir şekilde olsaydım vereceğim cevabı bilirdim İnanki. Ama beni kendi yerinize koyun markete bile gitsem nereye ne alcaksin bu tarz soruları yöneltiyor gelince elimdeki poşete bakiyor göz ucuyla yani tuhaf bir kadın gerçekten . Çok da yaşlı değil ayrıca
eeee
aile apartmanına razı gelince bunların zaten olacağını öngörmek gerekir

dayanamıyorsanız kiraya çıkın rahat edin
gerçi eşiniz hayattaaa istemez değil mi :)

eeee
aile apartmanına razı gelince bunların zaten olacağını öngörmek gerekir

dayanamıyorsanız kiraya çıkın rahat edin
gerçi eşiniz hayattaaa istemez değil mi :)
Hayır istiyor eşim istiyor ayrı ev fakat araba borcumuz var şuan kiraya çıkma fikri var geçen gördüm evlere bakmış netten

Sağlam bir konuşma yapmak zorundasın.
Önce eşinle net ve kararlı konuş,aklı başında biriyse annesinin yaptıklarını görür zaten.
Sonra durup dururken kayınvalidene,size bir saygısızlık yapmadım anne gibi gördüm ama olup olmadık saatlerde beni arayıp,herşeyimi sorgulayıp soramazsınız.Hele ki ima eder gibi binanın önünden geçeni bana soramazsınız,bu terbiyesizlik.
Böyle devam ederseniz ya oğlunuzu alın turşusunu kurun ya da ben oğlunuzu alıp basıp giderim burdan.Haddinizi aşmayın de,kestirip at.
Ama konuşmadan susmak, küsmek mantıksızlık önce içini dök,sonra selam sabahı kes.
Çok sıkıntı yaşarsın böyle ama tavrını dilinle dövebildiğini görürse ileride çocuk vs hiç birşeye müdahale edemez çekinir.
Eşimle konustum o da her şeyin farkında zaten en büyük destekcim o. Evet anne gibi gördüm ilk aylar çok farkliydi çok
Şimdi eşime her işini yaptırmaya çalışıyor . Eşim de saygı anlayışı bambaşka hemen gidip yardımcı olur bazen beni bile aksatiyor yani.
Yok konusacagim bu konuyu . Çocuk vs olduğunda ona dogurmuyorum sonuçta ben ilgilenip ben bakacağım . Her şey zamanla oturacak

Merhaba arkadaşlar geçen gün uyuyordum kayınvalidem sabah 10 da arayıp evin önüne bir adam geldi siyah araba ile eve baktı gitti kim tanıyor musun diye uykumdan uyandırdı ve bende hayır uyuyorum diyip kapattım . Bu laf nereye çekersen oraya gidecek bir laf yani bu kadının bana olan güvensizliğini anlamıyorum gerçekten . O günden sonra arama mesafe koydum gerçekten altlı üstlü oturuyoruz yani aile apartmani kadar zor bir şey yok kimseye anlatamıyorum bunları gerçekten. Eşimin haberi var annemle konuşacağım dedi ve konu böylece kaldı . Ben dışarı çıkarken nereye diyor eve biri gelse kim diyor öyle sıkıldım ki sizce ne yapmalıyım
Eger bu sekilde hareketlerine devam ederse kayinvalide falan dinlemeyin şoyle bir yuzune bakin ciddi birsekilde hayrola ne oluyor namusumla alakali bir probleminizmi var sorun ne? Ne bu guvensizlik Siz ne demeye calisiyosunuz diyeceksiniz. Bu oyle evime izinsiz girdin yok esime beni sikayet ettin yok hergun bizdesin olayina benzemez yanliz. Birgun patronum toplantiya birlikte gidecegimizi soyleyince esimin kiz kardesi lafini yapti.oyle bir yerimden firlayisim vardiki eger gercekten tutmasalar saclari kalmazdi tepesinde. Ben anladim onun ima ettigi seyi ailesini yerle bir ettim.eger bu hareketlerine devam ederse onun agzini kapayin bir iki uc olur evliligi sikintiya dusuruur bu kadin

Eger bu sekilde hareketlerine devam ederse kayinvalide falan dinlemeyin şoyle bir yuzune bakin ciddi birsekilde hayrola ne oluyor namusumla alakali bir probleminizmi var sorun ne? Ne bu guvensizlik Siz ne demeye calisiyosunuz diyeceksiniz. Bu oyle evime izinsiz girdin yok esime beni sikayet ettin yok hergun bizdesin olayina benzemez yanliz. Birgun patronum toplantiya birlikte gidecegimizi soyleyince esimin kiz kardesi lafini yapti.oyle bir yerimden firlayisim vardiki eger gercekten tutmasalar saclari kalmazdi tepesinde. Ben anladim onun ima ettigi seyi ailesini yerle bir ettim.eger bu hareketlerine devam ederse onun agzini kapayin bir iki uc olur evliligi sikintiya dusuruur bu kadin
Evet bu olay olduktan sonra akşamına eve geldi elinde bir şeyler aldım kapıyı suratına kapattım artık gerçekten tahammül kalmadı bende . Onu söyledi ya uyku sersemine bı şey diyemedim uyandım sonra jeton düştü bu ne demek istiyor ya dedim eşimi aradım ağzıma geleni söyledim o da eve gelince hak verdi konusacagim dedi sonra baktı biz iyiyiz bir şey demedi.

Back
X