- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Ve siz bu adamla evlenmeyi düşünüyor sunuz.Normal tabi ki ama ona çocuk muhabelisi yaptığını düşünüyorum yani her konuda çalışmayıca geç kalkinca görmezden geliyor sanki o bir çocuk ve evde oturması daha iyi dışarda adamı yerler gibi düşünüyor evde bulaşık toplasın yeter gibi düşünüyor o da beni sinir ediyir yani
Arkadaşlar nişanlım hiç iş beğenmiyor kötü biri değil bilakis çok düşünceli sakin kibar biri ama çalışmıyor biraz özgüveni yok ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ne desem ikna olur
Evet ona çocuk muhabelisi yaptığını düşünüyorum sanki o çocuk ve daha evlenemez gidemez ben yaparım kız yapamaz oğlum küçük gibi düşündüğünü hissediyorum ve adam 27 yaşında
O kadar detaysiz kötü anlatmissin ki anlaşılmıyor. Neresine pansuman yapıyor da utanıyor anlayamadıkBiz normalde nişanlımın annesi ile çok iyi anlaşırız ama bazı konularda anlayamiyorum bir hafta önce ameliyat oldu nişanlım annesi pansuman nasıl yapılır hemen öğrendi yapmaya başladı sevgilim başta yok yapmasın derken artık utanmam annem yapar dedi annesi için çok yoruldu derken bana sen çok güçlüsün valla diyor annesi de çocuğunu bebek sanıyor o yüzden nişanlım iyice şımarık oluyor eskiden yemek yapıp götürürdim artık yapmıyorum çünkü oğluma ben yaptım falan diyor yani ben mu fazla abartıyorum bilmiyorum benzer sorun yaşayanlar var mı
Onla konuştuk yani şey diyor ne diyorsun ben seni seviyorum anne ile kurulan bağ çok farklı çok başka ama seninle her şeyimi paylaşıyorum dediMuamelesi*
Ayrıca 27 yaş küçük, hem de erkek için
Kayınvalide mi kiskanmiyorum belkide kıskandım bilmiyorum ama ona çocuk muhabelisi yapıyor sanki o çocuk gibi davranıyor şimdi nişanlım ile konuştum o da şey dedi anne ile kurulan bağ çok başka tabi ki onun yeri ayrı senin yerin ayrı seni çok seviyorum nasıl öyle düşünürsün dediArada bir nokta, virgül olmadığı için anlaşılmıyor bazı kısımları.
Kayınvalidenizi mi kıskanıyorsunuz? Zihnimde tamamlayarak bu sonuca erdim
Ne saçma şeyler bunlar anneyle kendinizi kıyaslamayı bıraksanız mı artıkOnla konuştuk yani şey diyor ne diyorsun ben seni seviyorum anne ile kurulan bağ çok farklı çok başka ama seninle her şeyimi paylaşıyorum dedi
Arkadaşta yazdı muamele artık düzelttin ama ya bi kelimenin yazılışını öğrenin öyle kullanınKayınvalide mi kiskanmiyorum belkide kıskandım bilmiyorum ama ona çocuk muhabelisi yapıyor sanki o çocuk gibi davranıyor şimdi nişanlım ile konuştum o da şey dedi anne ile kurulan bağ çok başka tabi ki onun yeri ayrı senin yerin ayrı seni çok seviyorum nasıl öyle düşünürsün dedi
MuamelesiNormal tabi ki ama ona çocuk muhabelisi yaptığını düşünüyorum yani her konuda çalışmayıca geç kalkinca görmezden geliyor sanki o bir çocuk ve evde oturması daha iyi dışarda adamı yerler gibi düşünüyor evde bulaşık toplasın yeter gibi düşünüyor o da beni sinir ediyir yani
İşte ay keşke herkes sizin kadar anlasa demek istediğimi bir anne kuzulugu bir annenin çocuğunu hala bebek gibi görmesi yüzünden benim nişanlım yetişkin biri olamıyor evet şimdi bana diyir senin yerin ayrı onun yeri ayrı diye evet ben onu anlarım ama bir anne veya yetişkin bir adam şunu ayırt etmeli değil mi ben büyüdüm çalışmam lazım çocuk değilim diye düşünmeli21 ocak 2022 konunuzdan.
Kadın haklı. Siz kendiniz de konunuzda nişanlınızın iş beğenmediğini, çalışmadığını yazmıştınız. Eğitimli olduğunu da söylemiştiniz.
Babasının durumu iyiymiş ancak nişanlınıza para vermediklerini söylemiştiniz.
Ailesi oğullarını büyütmüş , okutmuş ancak nişanlınız yetişkin bir birey olmayı ısrarla reddediyor.
Nişanlınız 27 , siz 29 yaşındasınız. Ekim ayında evlenmek istiyordunuz.
Peki bu hayat pahalılığında nişanlınız ev erkeği mi olacak , çalışıp kazandığınız geliriniz hem ev hem de eş bakmaya yetecek mi ?
Kendi annenizle probleminiz mi var?Normal tabi ki ama ona çocuk muhabelisi yaptığını düşünüyorum yani her konuda çalışmayıca geç kalkinca görmezden geliyor sanki o bir çocuk ve evde oturması daha iyi dışarda adamı yerler gibi düşünüyor evde bulaşık toplasın yeter gibi düşünüyor o da beni sinir ediyir yani
İşte ay keşke herkes sizin kadar anlasa demek istediğimi bir anne kuzulugu bir annenin çocuğunu hala bebek gibi görmesi yüzünden benim nişanlım yetişkin biri olamıyor evet şimdi bana diyir senin yerin ayrı onun yeri ayrı diye evet ben onu anlarım ama bir anne veya yetişkin bir adam şunu ayırt etmeli değil mi ben büyüdüm çalışmam lazım çocuk değilim diye düşünmeli
Çalışmayan evde anasının dizinin dibinde oturan adamla hala evlenmeyi mi düşünüyorsunuz?İşte ay keşke herkes sizin kadar anlasa demek istediğimi bir anne kuzulugu bir annenin çocuğunu hala bebek gibi görmesi yüzünden benim nişanlım yetişkin biri olamıyor evet şimdi bana diyir senin yerin ayrı onun yeri ayrı diye evet ben onu anlarım ama bir anne veya yetişkin bir adam şunu ayırt etmeli değil mi ben büyüdüm çalışmam lazım çocuk değilim diye düşünmeli
Neden öyle düşündünüzKendi annenizle probleminiz mi var?
Gerçekten öyle mi düşünüyorsuuz kırılmam saçma di mi annemin yeri ayrı senin yerin ayrı dedi seni çok sevdiğimi bildiğin halde nasıl öyle şeyler dersin dedi tabi ki anne ile kurulan bağ çok fazla ama o ayrı senn ayrı dediUlan bir saattir cocuk muhallebisi ne alaka diyorum yaşu adamlari akrabalarindan kiskanmayin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?