- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Neden eşinizin annesiyle yakın olması sizi rahatsız ediyor içinizde bir eksiklik mi var diye. Belki nisanlinizi değil de anne ilgisini kiskaniyosunuzdurNeden öyle düşündünüz
Canım istedi konuyu okudukça ,o kadar çok geçiyor ki konuda kokusu burnuma geldi ,Çocuk muhallebisini çok severim ben, yapan olsa da yesek
kız formda ki herkesi boşadınPardon, evlenme..
Nişanlın hala işsiz mi konu sahibi?
Sen önce bunu dert et. Bu hayat pahalılığında evlenince de yatmaya devam ederse, değil g.tünü kremlemek için yarış etmek, yüzünü bile görmek istemeyeceksin.
Tamam baskıcı kayınvalide, ana kuzusu eş evlilikte problem yaratır ama senin zaten bundan daha önemli kocaman problemin var: nişanlının çalısmayi sevmemesi ve tembelliği. Bu konu hakkinda ne yapmayi dusunuyorsunuz ikiniz?
Muhallebidir oEvet ona çocuk muhabelisi yaptığını düşünüyorum sanki o çocuk ve daha evlenemez gidemez ben yaparım kız yapamaz oğlum küçük gibi düşündüğünü hissediyorum ve adam 27 yaşında
Ee yani? Sorunu hala anlayamadım ben.Hayır nişanlım ilk bana dedi sen yaparsın ben utanırım annemden diye aaa ama bir baktım annesi görmüş öğrenmiş ve şimdi annem yapara döndü is
Ameliyat nerden kalca felanmi ?
Yani buAnnesinin kendisini doğurduğunu söylemesi iyi olmuş
Ediyor işte annesi çocuk gibi görebilir ama benim nişanlım da kendini çocuk gibi görüyorAma bu ana-oğul aralarındaki ilişki.
Ben 24 yaşındayım, iki senedir çalışıyorum. Annem için hala çocuğm.
Bu durumda size sirayet eden bir etki yoksa sizi alakadar etmez.
Ya ona bir şey demiyorum zaten ama ona çocuk muamelesi yapılması ve nişanlımın da bu durumdan gayet hoşnut olması rahatsızlık veriyor annesidir çocuk gibi görebilir ama nişanlım da kendini bebek sanıyorKadın ana yüreğiyle yapmak istiyor, nişanlınızda utangaçlığını yenince annesine yaptırıyor bence ortada bozulacak bir durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?