Ben de bunu anlatmaya calıstım ama buna bile tepki gosterenler olmus
Arkadaşım onu bunu bilmem. Sustukça tepene çıkıyorlar. Onlar nasıl alttan alttan lafını söylüyorsa sen de cevabını ver. Eve para getirmeye gelince eşit oluyoruz evde ki sorumluluklara gelince bizim oluyor. Sessiz olma. Kendileri hazır köfte önüne koyuyorsa senden dört dörtlük sofra bekleyemezler. Kp eşine baksın önce sonra senden beklesin.
Evin sahibi yada patronu yoktur tabiki. Ama kadinin her yaptigi isi erkek yapiyor mu ?Niye evin asıl sahibi kadın olsun ya hu.
Patronculuk mu oynuyorsunuz ? Iste sizin gibi düşünen kadınlar evde her yükü yükleniyorlar , görev dağılımı , hatta işini iyi yaptı mi diye teftisi bile yükleniyorlar.
Iki de , neden yardım etmiyorsun diye söylenip günü kurtariyorlar.
Ben evin sahibi değilim. Is veren asla değilim. Bizde iş paylaşımı vardır. Teftiş yoktur.
Destek vardır.
Misafir geleceği zaman misafirin bana sorma zorunlulugu yoktur.
Benim kadar eşimin de söz hakkı vardır misafir kabul etmekte.
Eşimin bana sorma zorunluluğu vardır. Çünkü ortak kullanım alanımız ve müsait olmaya bilirim.
Bu hizmet edemeyeceğim için değil bir işimin olacağı ya da evimde dinlenmek istediğim için olabilir.
Sizlerin ailesi geldiğinde ; anne babası , kocanizi mi arıyor , gelebilir miyiz diye ? Ha pardon konu hizmetti değil mi ?
Hizmet eden evin patronudur , sahibidir :) bana göre gönüllü kolesidir.
Evimde tek başına iş yapsamda bir gün, yine evin sahibi olmam bu arada. Mesele ortakliktir .
Evin sahibi yada patronu yoktur tabiki. Ama kadinin her yaptigi isi erkek yapiyor mu ?
Bu zamanda hemen hemen butun erkekler eşlerine yardim ediyor zaten ama gelen misafire cayini corbasini yemegini erkek mi koyuyor önüne sizin evde ? Erkeğin yapacagi işler le kadinin yapacagi isler hicbizaman ayni degildir evde. Yada şöyle soyleyeyim ozaman neden kv gelin yerine ogluna laf sokmamis madem ?
Esimin aılesı esimi aradı size geliyoruz dedı esımde tamam dedi.Bu sitede evin hanımı benim, beni arasınlar olayını çözemedim. Eşimin ailesi eşimi arar söyler, benim ailem beni arar söyler. Ne olacak yani kimi aradıklarının ne önemi var...
Eşinin ailesine gelirsek güzel bir geçmişiniz yok anlaşılan... her dediklerine yaw he he deyip geçin. Senden ne zaman bir şey isteseler eşinize dönüp canım hadi bak baban istedi deyip eşinize işi kitleyin. Kayınvalidenize de yemek işini kitlerseniz daha kolay olur her şey.
Esimin aılesı esimi aradı size geliyoruz dedı esımde tamam dedi.
Ben evde yatak dosek yatıyorum hem hastayım hem psikolojim bozuk. Evim dagınık ben bitik haldeyim.
Simdı bunun neresi normal?
Es ailesinin esi araması normalde, esin hanıma sormadan okey demesi karım hasta demeye utanması falan dusuncesızce degıl mı?
Mısaldı bu. Hanı ya durum buysa demek istedimKalktiniz mi peki ayağa ?
Ayyy alemsiniz ya cok yaşayın emi :)Mısaldı bu. Hanı ya durum buysa demek istedim
Evli degilim suancok sukur
Eğer hastaysan ve eşin tamam dediyse misafire eşinde hata tamamen. Evdeki durumu ailesine aktarmaktan aciz biriyle evlisindir, geçmiş olsun.Esimin aılesı esimi aradı size geliyoruz dedı esımde tamam dedi.
Ben evde yatak dosek yatıyorum hem hastayım hem psikolojim bozuk. Evim dagınık ben bitik haldeyim.
Simdı bunun neresi normal?
Es ailesinin esi araması normalde, esin hanıma sormadan okey demesi karım hasta demeye utanması falan dusuncesızce degıl mı?
Tamam iste bende ilk paragrafı diyorum.Eğer hastaysan ve eşin tamam dediyse misafire eşinde hata tamamen. Evdeki durumu ailesine aktarmaktan aciz biriyle evlisindir, geçmiş olsun.
Mesela geçenlerde ailem gelmek istedi eşim çok yoğun çalışıyordu. Haftaya gelin eşim çok yorgun geliyor dinlenmesi lazım evde dedim. Ne ailem üzüldü, ne de eşim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?