Kayınvalide ve tatil

Ben bunu şöyle yorumluyorum anne tarafı yada baba tarafı torunla daha ilgili oluyor. Aynı ilgiyi gösterip çocuk onlarıda o kadar sevsin istiyolar. Ama ya güç yok yada kafa almıyo veya kimisi bilmez çocukla çocuk olmayı. Yapamıyor haliyle. Veya kendi çocuklarından çekiniyolar niye ilgilenmiyosun derse diye laf kalabalığı yapıyolar.

Ooofff kv kapatilsin ben de yeni dondum evime hala etkisindeyim.
Yaa çocuklardan ve eşimden bağımsız ben aslında iyi anlaşıyorum sohbet muhabbet kısmında. Birde insanlara diretebildiği gibi bana yapamıyor alacağı tepkiyi bildiği için normal zamanda tartışmayız mesela veya laf sokma gibi şeyler olmaz. Eşim ve çocuklar dahil olunca böyle oluyor.

Yorumsuz gerçekten. Verseydin eline madem makineleri açtırmıyor kendi yıkasın. Çok anlamsız yaa çağırma kardeşim vakit geçirip güzel anıların olmayacaksa çağırma ısrar kıyamet.
Benim aileme gidiyoruz tek bir tartışma duymazsınız. Biz kol kırılır yen içinde kalır diye büyüdük. Bir sorun olsa bile ne eşimin ne çocuklarımın yanında konuşulmaz. Zaten kısa süre görüşüyoruz diye neşeli doya doya geçiririz vakti. Çocukları görmem bile nerdeyse annem birini babam birini alır ya çocuğu uyutmam lazım emzirmem lazım derim tamam 5 dk daha derler vermemek için. Benimkiler çocuktan anlıyolar ve gerçekten vakit geçirmek istiyolar. Ha istemeseler onları da yadırgamam yapı meselesi. Yalvarıyolar resmen 2 3 gün siz gidin karı koca bize çocukları bırakın diye. Belki de sorun bu eşimin ailesi benim ailemin çocuklara yaklaşımını kıskanıyor bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…