Valla kavga gürültü ilişkileri var öyle gelmiş öyle gidiyor normalleri bu herkeste böyle sanıyolar heralde. Huzursuz değiller bence gayet vakit geçirdik gözüyle bakıyolar. Ben kafam şişti çocuklardan betersiniz diyince bön bön bakıyolar suratıma. Ben burdan sonra da tatil yapıcam "gerçek tatil diyeyim"Bu tatil değil,sabır sınavı....Eşiniz neden inatla aynı şeyleri yaşayıp farklı bir durum bekliyor.Bu yaşadığınız şeyin saçma olduğunu anlamak için kaç kere daha gidip gelme yapacak çok merak ettim. Size sabır diliyorum,normal insanlar tatili sabırsızlıkla beklerken,siz idam sehpasına giden idam mahkumu gibi gün sayıyorsunuzdur .......
Evde evet. O yüzden olabildiği kadar sağa sola götürtüyorum. Ya denizdeyiz ya havuzda ya lunaparkta. Babası alıyo napıyolar bilmiyorum. Ama ev sınırları içinde böyle malesef.Cocuklarda mutlu değildir o kaos ortamından durmadan bağrış çağrış.
Son 4 şafak gibi sayıyorum gerçekten. İnan çocuklarım bi dertleri yoksa hiç yorucu değiller. Bunlar yoruyo beni. Eşime de diyemiyorum yani dümdüz bu insanlar istemiyor bizle uzun vakit kalmayı diye kırılacak hemde çok. Görmüyor bi türlü bunu. Cahillik mutluluk hesabı ellemiyorumAy evine dön ya. İki çocuk zaten sabır işi E bide üstüne sağın solun dır dır konuşması tam leş bi durum.
Allah yardımcın olsun.
Anormal durumu normal görüyorlarsa işiniz çok zor.Mantıklı açıklama bile yapsanız uzaydan gelmişsiniz gibi anlamayacaklar.Ne yaparsınız bilemiyorum ama size bol sabır diliyorum....Valla kavga gürültü ilişkileri var öyle gelmiş öyle gidiyor normalleri bu herkeste böyle sanıyolar heralde. Huzursuz değiller bence gayet vakit geçirdik gözüyle bakıyolar. Ben kafam şişti çocuklardan betersiniz diyince bön bön bakıyolar suratıma. Ben burdan sonra da tatil yapıcam "gerçek tatil diyeyim"ama bu eşik hep bi önümüzde. Bu insanlarla da hep böyle olacak yani.
Eşin annesinin davranışlarına alışmıştır dediğin gibi onlar o dilden anlıyor belli kiSon 4 şafak gibi sayıyorum gerçekten. İnan çocuklarım bi dertleri yoksa hiç yorucu değiller. Bunlar yoruyo beni. Eşime de diyemiyorum yani dümdüz bu insanlar istemiyor bizle uzun vakit kalmayı diye kırılacak hemde çok. Görmüyor bi türlü bunu. Cahillik mutluluk hesabı ellemiyorum
Evet malesef tam olarak öyle. Açıkca anlatsam tüh kaka ben olurum. Pis gelin.Anormal durumu normal görüyorlarsa işiniz çok zor.Mantıklı açıklama bile yapsanız uzaydan gelmişsiniz gibi anlamayacaklar.Ne yaparsınız bilemiyorum ama size bol sabır diliyorum....
Tam olarak öyle ve benim sınırımı zorlayıp ben bişey söylediğimde kayınvalidem köpek görmüş kedi gibi kabarıyo resmen bişeyde diyemiyor oğlu değilimEşin annesinin davranışlarına alışmıştır dediğin gibi onlar o dilden anlıyor belli ki
Son 4 şafak gibi sayıyorum gerçekten. İnan çocuklarım bi dertleri yoksa hiç yorucu değiller. Bunlar yoruyo beni. Eşime de diyemiyorum yani dümdüz bu insanlar istemiyor bizle uzun vakit kalmayı diye kırılacak hemde çok. Görmüyor bi türlü bunu. Cahillik mutluluk hesabı ellemiyorum
Rahatladım yazınca biliyo musunuz şuan daha iyiyimÖfkeniz ekrandan yüzüme fırladı. Az sakin olun böyle olmaz.
Sinirlerim gerçekten laçka oluyor görüldüğü gibi. İşte burdan sonra tatil yapıcam ailemi görücem kısmı motive ediyor diyeyim.ama siz yıpranıyorsunuz?
Sinirlerim gerçekten laçka oluyor görüldüğü gibi. İşte burdan sonra tatil yapıcam ailemi görücem kısmı motive ediyor diyeyim.
Ya mesela siz aileleriniz konusunda eşinizle hiç karşı karşıya geldiniz mi? Bizde bi madilik var galiba. Ben onun ailesini alttan alıyorum yapılarını görüyorum ne kadar anlam veremesem de. Oda öyle. Babamın içip aynı şeyi 30 kere anlatmasını sabırla dinliyor ne bileyim alıyor adamı uzun yol şoförü gibi götürüyor sağa sola. Gıkını çıkarmıyor. Ne o bana ne ben ona söylenmedik bugüne kadar. Genelde bariz hoşnutsuzlukları direkt ilgili kişiyle hallediyoruz. İyi mi kötü mü bilemedim. Buda işte fazlaca tolere etme dürtüsü doğuruyor heralde. Oda içini döküyo mudur acaba bi yere merak ettim şimdi ahahahbırakın bir kere olsun eşiniz kırılsın sizin yerinize. söyleyin de neler olduğunu bilsin ve anlasın. önümüzdeki yıllarda bu rezillik hep tekrarlanır siz konuşmazsanız.
Kayınvalidem orda dikilme burda dikil diye onada karışır kesin. Sonrada uyurgezerliğin kökenini günlük zikir çekmemeye bağlar. Yine olan benim gariban sinirlere olur ahahahGece karanlikta kv kpnin uyudugu odanin kapisina gidip onlar uyurken baslarda dikilmeye ne dersin?
Hangisi once uyanip farkedecek kimin tansiyonu daha once firlayacak oyunu
Kv evinde eglenceli olabilir
Az stres atarsin
Bagirir herkesi uyandirirlarsa da uyurgezer oldum numarasi yaparsiniz sjfsjdjjk
Amin yaaa eşref saati olsun kabul olsunEn güzeli kendi yazliginizi almanız.
Ya mesela siz aileleriniz konusunda eşinizle hiç karşı karşıya geldiniz mi? Bizde bi madilik var galiba. Ben onun ailesini alttan alıyorum yapılarını görüyorum ne kadar anlam veremesem de. Oda öyle. Babamın içip aynı şeyi 30 kere anlatmasını sabırla dinliyor ne bileyim alıyor adamı uzun yol şoförü gibi götürüyor sağa sola. Gıkını çıkarmıyor. Ne o bana ne ben ona söylenmedik bugüne kadar. Genelde bariz hoşnutsuzlukları direkt ilgili kişiyle hallediyoruz. İyi mi kötü mü bilemedim. Buda işte fazlaca tolere etme dürtüsü doğuruyor heralde. Oda içini döküyo mudur acaba bi yere merak ettim şimdi ahahah
Gayet anlıyor da işte karşıklı çekiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?